• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkamet adresine tebligat gönderilmesi

toivo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
1
0
1
29
merhaba öncelikle. ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. bundan iki sene önce tatsız olaylar yaşadım. kandırıldım yahut kandım ve ardından şantaja ve tehdite maruz kaldım. özel görüntülerim arkadaşıma gönderildi. bunun üzerine mahkemeye verdim şahsı. avukatıma da vekalet verdim. şuan deliller siber suçlara gönderildi sonuç gelince dava açılacak. bu davanın tebligatı bana da gelecek mi? avukatım takip ediyor ama benim adresime mi avukatıma mı gönderilir? avukatım sen artık düşünme bize gelecek diyor ama bir türlü rahatlayamıyorum. hayatım zehir oldu bunu düşünüyorum sürekli. kimsenin haberi olmasın istiyorum. savcıya özel beyanda bulunduk bir de sms ile bilgilendirme yapılsın diye. ne olur sizce? cevaplarınızı bekliyorum...

Avukatınız olduğu için tebligatlar size yapılmaz avukatınıza yapılır.

Tebliğ avukatına gider.
merhaba öncelikle. ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. bundan iki sene önce tatsız olaylar yaşadım. kandırıldım yahut kandım ve ardından şantaja ve tehdite maruz kaldım. özel görüntülerim arkadaşıma gönderildi. bunun üzerine mahkemeye verdim şahsı. avukatıma da vekalet verdim. şuan deliller siber suçlara gönderildi sonuç gelince dava açılacak. bu davanın tebligatı bana da gelecek mi? avukatım takip ediyor ama benim adresime mi avukatıma mı gönderilir? avukatım sen artık düşünme bize gelecek Adiyor ama bir türlü rahatlayamıyorum. hayatım zehir oldu bunu düşünüyorum sürekli. kimsenin haberi olmasın istiyorum. savcıya özel beyanda bulunduk bir de sms ile bilgilendirme yapılsın diye. ne olur sizce? cevaplarınızı bekliyorum...
1- tebliğ vekile yapılır. Dolayısıyla vekilini seni haberdar etmesi için iyi tembihle. Arada ara mail at kontrol et.
2- savcı sms ile bilgilendirme yapamaz.

Back