merhaba öncelikle. ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. bundan iki sene önce tatsız olaylar yaşadım. kandırıldım yahut kandım ve ardından şantaja ve tehdite maruz kaldım. özel görüntülerim arkadaşıma gönderildi. bunun üzerine mahkemeye verdim şahsı. avukatıma da vekalet verdim. şuan deliller siber suçlara gönderildi sonuç gelince dava açılacak. bu davanın tebligatı bana da gelecek mi? avukatım takip ediyor ama benim adresime mi avukatıma mı gönderilir? avukatım sen artık düşünme bize gelecek diyor ama bir türlü rahatlayamıyorum. hayatım zehir oldu bunu düşünüyorum sürekli. kimsenin haberi olmasın istiyorum. savcıya özel beyanda bulunduk bir de sms ile bilgilendirme yapılsın diye. ne olur sizce? cevaplarınızı bekliyorum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkamet adresine tebligat gönderilmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
- 158
- 12 Temmuz 2017
- 19
- 3
- 36
- 30
Tebliğ avukatına gider.
2- savcı sms ile bilgilendirme yapamaz.
1- tebliğ vekile yapılır. Dolayısıyla vekilini seni haberdar etmesi için iyi tembihle. Arada ara mail at kontrol et.merhaba öncelikle. ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. bundan iki sene önce tatsız olaylar yaşadım. kandırıldım yahut kandım ve ardından şantaja ve tehdite maruz kaldım. özel görüntülerim arkadaşıma gönderildi. bunun üzerine mahkemeye verdim şahsı. avukatıma da vekalet verdim. şuan deliller siber suçlara gönderildi sonuç gelince dava açılacak. bu davanın tebligatı bana da gelecek mi? avukatım takip ediyor ama benim adresime mi avukatıma mı gönderilir? avukatım sen artık düşünme bize gelecek Adiyor ama bir türlü rahatlayamıyorum. hayatım zehir oldu bunu düşünüyorum sürekli. kimsenin haberi olmasın istiyorum. savcıya özel beyanda bulunduk bir de sms ile bilgilendirme yapılsın diye. ne olur sizce? cevaplarınızı bekliyorum...
2- savcı sms ile bilgilendirme yapamaz.