• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İistanbul Gaziosmanpaşa da oyun grubu arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
Arkadaşlar Gaziosmanpaşa Küçükköy de oturuyorum ve 2.5 yaşında ikizlerim var, eve yakın oyun grubu arıyorum, çünkü artık ben ikisine yetemiyorum, yaşıtlarıyla biraz daha sosyalleşmelerini, zeka geliştirici ve paylaşımcı oyunlar oynamalarını istiyorum. Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?a.s.

Canım ya bulduysan yazarmısın?
Gaziosmanpaşa meydanda Çetinkayanın arkasında kardelen anaokulu var.Onların oyun gurubuda varmış.Eylül ayında açıyorlarmış yeni guruplarını.

Rica ederim..Benim bebişimde 25 aylık oldu.Yemek yemiyor.Konuşma problemimizde var.Ara sıra çocuklarla bir arada bulunsun istiyorum.Başka bir yer bulursan bana da haber ver olurmu.Aslında Sanırım adı aksya koleji idi.Kızılay orlarda bir yerde imiş.Adı kolej ama anaokulu gibi bir yermiş.Arkadaşım çocuğunu oraya vermiş.Hnüz 1,5 yaşında imiş oo zaman.Şimdi 4,5 yaşında ve arkadaşım çok memnun.Oyun guruplarıda olabilir.Orası uzak olurmu sana.Ben bir sorayım arkadaşıma yazarım yine.

Back