- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
rica ederim önemli değilAynen tv ye bakarken yanlış olmuş kusura bakmayın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uludağ Üniversitesi...Hangi üniversitenin iktisatı? Üniversiteye göre de farklılık gösterebiliyor.
Benim oda arkadaslarimdan biri iktisat okuyordu. Ben derse gittigini hatirlamiyorum. Bir elin parmagini gecmemistir gittiği. Sinav aksamlari ben sabah 9a kadar calisirken o 11de yatardi, kitap acmazdi. Ertesi gun gider soruları alır girer ve en az benim kadar not alirdi. Hadi sadece bizim ünide boyle desem farkli şehirde kamu, isletme okuyan arkadaslarim da var onlar da ayni sekil. Iibfnin rahatligi gormezden gelinebilecek bi sey degil. Bunu herkes bilir.
Geçenlerde de arkadaşlarınızdan biri gaziye ojeli giremiyordu değil mi?
İktisat,işletme diğer bölümlere nazaran kazanması kolay, okuması ise bir o kadar emek ister.
Mezunun fazla olması her mezun olanın yatarak geçtiğini göstermez değil mi?Hadi beni linç edin madem :) cok fazla mezunu var bu yalan mi? Ben 100 kisilik sinifta okurken iibfden arkadaslar anfide merdivene oturarak derse giriyor. Sizin ne kadar emek verdiginizi bilemem. Umarim herkes emeginin karsiligini alir. Gördüklerimden bahsettim. Ve ileri seviye okullar harici iibfnin cok tercih edilmedigi bir gercek degil mi?
Hadi beni linç edin madem :) cok fazla mezunu var bu yalan mi? Ben 100 kisilik sinifta okurken iibfden arkadaslar anfide merdivene oturarak derse giriyor. Sizin ne kadar emek verdiginizi bilemem. Umarim herkes emeginin karsiligini alir. Gördüklerimden bahsettim. Ve ileri seviye okullar harici iibfnin cok tercih edilmedigi bir gercek degil mi?
Hadi beni linç edin madem :) cok fazla mezunu var bu yalan mi? Ben 100 kisilik sinifta okurken iibfden arkadaslar anfide merdivene oturarak derse giriyor. Sizin ne kadar emek verdiginizi bilemem. Umarim herkes emeginin karsiligini alir. Gördüklerimden bahsettim. Ve ileri seviye okullar harici iibfnin cok tercih edilmedigi bir gercek degil mi?
Aynen oyleydi canim :)
Sizin okudugunuz okulda cok emek istiyormuş demekki. Benim bahsettigim bu degil. Siz cok emek vererek gecenizi gunduzunuze katarak mezun oldunuz ama baska bi yerde birileri sinavdan sinava giderek mezun oluyor. Bu sizin emeginize sizin gibi emek veren kisilerin emegine haksizlik degil mi? Mezun sayisi artıyor. Adam bi sey bilmeden saglam dayı torpiliyle sizin girebileceginiz ise aliniyor. Anlatabildim mi? Türkiye sartlarinda su dedigim seyler cok abes degil. Tarafsizca bakinca tek hatam genellemek olmuş. Anlatmak istedigimi bu yuzden anlatamamisim. Baska yerden laf vurup yalanci cikarma durumlarina falan gerek yok. Zira adam gaziye girse banane iktisat okusa okumasa banane. Burada fikir beyan ediyor, yorumumuzu yapiyoruz.
İlk olarak ben iibf mezunu değilim, mat öğretmeniyim
İkinci olarak baştan burda söylediklerinizi kast etmediniz, tepki alınca bu yazıyı yazdınız, satır aralarını okumak zor olmuyor şekerim.
Dayı torpili vs demişsiniz, sınavlara girmeden mezun oluyor demişsiniz iyi de bu sadece iibf ile sınırlı bir şey değil ki her bölüm için yapılabilen şeyler, bilmiyor muydunuz bunları? Benim tanıdığım biri çok düşük bi puanla kıbrısa hukuk okumaya gitti ama hep burdaydı sınavlara gitti, geçti, geldi. Ama bu demek değil ki her kıbrıs mezunu hukukçu böyle, adam bulmuş torpili almış diplomayı. Şimdi ben burda desem hukukçular yata yata diploma alıyor, hakka girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?