iibf ya da sınıf öğretmenliği

Aynen tv ye bakarken yanlış olmuş kusura bakmayın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rica ederim önemli değil
Hangi üniversitenin iktisatı? Üniversiteye göre de farklılık gösterebiliyor.
Uludağ Üniversitesi...
Kişiye göre değişiyormuş sanırım yatarak geçiyorsunuz diyen arkadaşın oda arkadaşı soru alıp sınava giriyormuş..
Kaldı ki üniversite okumak bir dersten geçer not almak değildir..

Geçenlerde de arkadaşlarınızdan biri gaziye ojeli giremiyordu değil mi?
İktisat,işletme diğer bölümlere nazaran kazanması kolay, okuması ise bir o kadar emek ister.

Hadi beni linç edin madem :) cok fazla mezunu var bu yalan mi? Ben 100 kisilik sinifta okurken iibfden arkadaslar anfide merdivene oturarak derse giriyor. Sizin ne kadar emek verdiginizi bilemem. Umarim herkes emeginin karsiligini alir. Gördüklerimden bahsettim. Ve ileri seviye okullar harici iibfnin cok tercih edilmedigi bir gercek degil mi?

Bu arada iktisat her yerde iktisattır aynı grafikler, aynı tablolar..
Fark ise hakkını vererek okuyabilmektedir.
Bu kibir kimseyi hiçbiyere götürmez..

Geçenlerde de arkadaşlarınızdan biri gaziye ojeli giremiyordu değil mi?
İktisat,işletme diğer bölümlere nazaran kazanması kolay, okuması ise bir o kadar emek ister.

Aynen oyleydi canim :)
Sizin okudugunuz okulda cok emek istiyormuş demekki. Benim bahsettigim bu degil. Siz cok emek vererek gecenizi gunduzunuze katarak mezun oldunuz ama baska bi yerde birileri sinavdan sinava giderek mezun oluyor. Bu sizin emeginize sizin gibi emek veren kisilerin emegine haksizlik degil mi? Mezun sayisi artıyor. Adam bi sey bilmeden saglam dayı torpiliyle sizin girebileceginiz ise aliniyor. Anlatabildim mi? Türkiye sartlarinda su dedigim seyler cok abes degil. Tarafsizca bakinca tek hatam genellemek olmuş. Anlatmak istedigimi bu yuzden anlatamamisim. Baska yerden laf vurup yalanci cikarma durumlarina falan gerek yok. Zira adam gaziye girse banane iktisat okusa okumasa banane. Burada fikir beyan ediyor, yorumumuzu yapiyoruz.

Mezunun fazla olması her mezun olanın yatarak geçtiğini göstermez değil mi?
Bunu biliyorsanız genelleme yapmamalısınız benim sıkıntım o..
Kimse tercih etmek zorunda değil ama tercih edenlerin ve hakkıyla bitirenlerin emeklerine saygı göstermek zorunda..

Genelleyici yorumlarınızdan vazgeçin lütfen. Benim de oda arkadaşım iibf okuyordu sınav dönemleri gecesini gündüzüne katardı onu napalım? Ben de burdan şöyle bir sonuç çıkarayım o zaman, iibf çok zor bölüm gündüz gece çalışman lazım Tercih edilmiyor demek farklı yata yata geçiyorlar demek farklı.

Yukarda aciklamami yaptim.

Anfilerde merdivende oturmalarının anlamı derslerden kaldıkları tekrar almaları yada bi ihtimal üstten ders almalarıdır.

İlk olarak ben iibf mezunu değilim, mat öğretmeniyim
İkinci olarak baştan burda söylediklerinizi kast etmediniz, tepki alınca bu yazıyı yazdınız, satır aralarını okumak zor olmuyor şekerim.
Dayı torpili vs demişsiniz, sınavlara girmeden mezun oluyor demişsiniz iyi de bu sadece iibf ile sınırlı bir şey değil ki her bölüm için yapılabilen şeyler, bilmiyor muydunuz bunları? Benim tanıdığım biri çok düşük bi puanla kıbrısa hukuk okumaya gitti ama hep burdaydı sınavlara gitti, geçti, geldi. Ama bu demek değil ki her kıbrıs mezunu hukukçu böyle, adam bulmuş torpili almış diplomayı. Şimdi ben burda desem hukukçular yata yata diploma alıyor, hakka girerim.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma konunu işgal ettim biraz..
Sınıf öğretmenliği hakkında bir yorum yapamayacağım, ancak iibf tercih edecekse kamudan ziyade siyaset bilimi daha mantıklı bir tercih olur..

Ayaklariniza kapansam belki inanir misiniz?
Kendimi yanlış ifade ettigimi farkettim ve duzeltmemi yaptim. Dusuncemi dogru ifade etmis olsam ve buna karsi ciksaniz beni kesseniz de kendi fikrimin aksini soylemem bunu tabiiki siz bilemezsiniz,beni tanimiyorsunuz. Ama hala siz öyle demek istemediniz boyle dediniz diye diretiyorsunuz. Peki sizin icin ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…