- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Kardeşim siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazmayı düşünüyor. Ben işletme ya da sınıf öğretmenliğini de dusunebilecegini söyledim.Ama o öğretmenliğin 4+4+4 den sonra bittiğini söyledi ben de baktım 1050 sınıf öğretmeni alınacakmış bu yıl bana kötü gelmedi pek ama dediğim gibi bu bölümlerle ilgili detaylı fikrim yok.Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardeşim siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazmayı düşünüyor. Ben işletme ya da sınıf öğretmenliğini de dusunebilecegini söyledim.Ama o öğretmenliğin 4+4+4 den sonra bittiğini söyledi ben de baktım 1050 sınıf öğretmeni alınacakmış bu yıl bana kötü gelmedi pek ama dediğim gibi bu bölümlerle ilgili detaylı fikrim yok.Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim
Ogretmenlik yazma sakın sakınnnn2006 da ingilizce ogretmenligi yazdigimda kpssden 30 alan ataniyodu mezun oldum 76 ile ortada kaldim sonradan atandim Allaha sukur sansli bi bolumdu benimki doguda goreve basladimm.. Sinif ogrrtmenligi 4+4 olayi ile bitti 1000 kisi goUne cok geliyo olabilir ama mezunu binlerce varr ve emekli olan yok puan 89 dan inmiyo nerdeysse ve hep dogudasin kucumsemek olarak algilama sakın dag koyleri cikabilir bi basina bi koyde ogretmenlik yapmak zordur ve tayin imkani bile artik zor arkadaslarim es durumundan bile yer degistiremediler düsün artik cunku her yer dolu .. Bi suru insan norm fazlasi oldu sinif ogretmenliginden zihinsel engelliler fiZik kimya matematik ingilizceye gectiler bilmedikleri branslari yapmaya zorlandilar.. Ben sana yazma derim ama tabi sen bilirsin sormak istedigin bisey olursa yardimci olmaya calisirim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Teşekkürler gayet iyi aciklamissin hani hiç alım yok bitti denilip üstüne 1050 kişi alınacagini görünce acaba dedim : ) doğudan neden cıkamadıklarini anlamadım ama
Bir işletme öğrencisi olarak kesinlikle yazmayın kamu okusun yata yata bitirir işletme zor bi bölüm siyasi Bilimler de olur canım sonuçta iibf okumuş olacak bari zorlanmasn.. hakkınızda hayırlısı olsunKardeşim siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazmayı düşünüyor. Ben işletme ya da sınıf öğretmenliğini de dusunebilecegini söyledim.Ama o öğretmenliğin 4+4+4 den sonra bittiğini söyledi ben de baktım 1050 sınıf öğretmeni alınacakmış bu yıl bana kötü gelmedi pek ama dediğim gibi bu bölümlerle ilgili detaylı fikrim yok.Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim
Ben de iktisat okudum ama hiç yatarak geçmedim, biraz daha saygılı olursanız sevinirim.Iibf okumasin da ne okursa okusun bence. O kadar mezun var ki ve o kadar yata yata geciyolar ki.
sözleşmeliler falan olunca o kadar öyle bi izlenime kapılmamıstim teşekkürler tekrar : )Dogudan cikamiyolar cunku marmara ege anadolu akdeniz gibi yerlerde acik yok ihtiyac yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kamuda zorlanabilir is bulmakta devlet olmazsa o bakimdan biraz sıkıntı işte...Bir işletme öğrencisi olarak kesinlikle yazmayın kamu okusun yata yata bitirir işletme zor bi bölüm siyasi Bilimler de olur canım sonuçta iibf okumuş olacak bari zorlanmasn.. hakkınızda hayırlısı olsun
Ben de iktisat okudum ama hiç yatarak geçmedim, biraz daha saygılı olursanız sevinirim.
Ben de onu diyorum:) yanlış alıntı oldu sanırım:)Daha saygılı olursanız sevinirim.hiç de öyle yata yata geçmiyorsunuz.ne kadar kolay geliyor size iibf okumak.
Ben de onu diyorum:) yanlış alıntı oldu sanırım:)
Ben de iktisat okudum ama hiç yatarak geçmedim, biraz daha saygılı olursanız sevinirim.
kimin nasıl geçtiğini,şartlarını bilemezsiniz iktisat okudum. teorilerden, grafiklerden başınızı kaldıramıyorsunuz. saygılı olursanız daha iyi olur.ayrıca ne kadar mezun olursa olsun kendini geliştirirse çok da güzel yerlere gelebilir bilip bilmeden konuşmayın,insanları yalnış yönlendirmeyinIibf okumasin da ne okursa okusun bence. O kadar mezun var ki ve o kadar yata yata geciyolar ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?