iibf ya da sınıf öğretmenliği

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
598
Kardeşim siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazmayı düşünüyor. Ben işletme ya da sınıf öğretmenliğini de dusunebilecegini söyledim.Ama o öğretmenliğin 4+4+4 den sonra bittiğini söyledi ben de baktım 1050 sınıf öğretmeni alınacakmış bu yıl bana kötü gelmedi pek ama dediğim gibi bu bölümlerle ilgili detaylı fikrim yok.Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sınıf öğretmenliğinin pek geleceği yok kaldı ki atanamadı dershane de çalışma imkanı da çok yok branş öğretmeni olsa neyse yine. Bence bu bölüme çok heveslendirmeyin.

İngilizce işletme değilse yazmasın, siyaset bilimi belki.

sınıf öğretmenliği alımı hala iyi aslında, kötü değil. ama onların doğudan çıkamama sıkıntısı var. 4 yılda ne olur biter bilemiyorum.

Ogretmenlik yazma sakın sakınnnn 2006 da ingilizce ogretmenligi yazdigimda kpssden 30 alan ataniyodu mezun oldum 76 ile ortada kaldim sonradan atandim Allaha sukur sansli bi bolumdu benimki doguda goreve basladimm.. Sinif ogrrtmenligi 4+4 olayi ile bitti 1000 kisi goUne cok geliyo olabilir ama mezunu binlerce varr ve emekli olan yok puan 89 dan inmiyo nerdeysse ve hep dogudasin kucumsemek olarak algilama sakın dag koyleri cikabilir bi basina bi koyde ogretmenlik yapmak zordur ve tayin imkani bile artik zor arkadaslarim es durumundan bile yer degistiremediler düsün artik cunku her yer dolu .. Bi suru insan norm fazlasi oldu sinif ogretmenliginden zihinsel engelliler fiZik kimya matematik ingilizceye gectiler bilmedikleri branslari yapmaya zorlandilar.. Ben sana yazma derim ama tabi sen bilirsin sormak istedigin bisey olursa yardimci olmaya calisirim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Teşekkürler gayet iyi aciklamissin hani hiç alım yok bitti denilip üstüne 1050 kişi alınacagini görünce acaba dedim : ) doğudan neden cıkamadıklarini anlamadım ama

Dogudan cikamiyolar cunku marmara ege anadolu akdeniz gibi yerlerde acik yok ihtiyac yok

Bir işletme öğrencisi olarak kesinlikle yazmayın kamu okusun yata yata bitirir işletme zor bi bölüm siyasi Bilimler de olur canım sonuçta iibf okumuş olacak bari zorlanmasn.. hakkınızda hayırlısı olsun

Iibf okumasin da ne okursa okusun bence. O kadar mezun var ki ve o kadar yata yata geciyolar ki.

Iibf okumasin da ne okursa okusun bence. O kadar mezun var ki ve o kadar yata yata geciyolar ki.

Ben de iktisat okudum ama hiç yatarak geçmedim, biraz daha saygılı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Dogudan cikamiyolar cunku marmara ege anadolu akdeniz gibi yerlerde acik yok ihtiyac yok

sözleşmeliler falan olunca o kadar öyle bi izlenime kapılmamıstim teşekkürler tekrar : )

Bir işletme öğrencisi olarak kesinlikle yazmayın kamu okusun yata yata bitirir işletme zor bi bölüm siyasi Bilimler de olur canım sonuçta iibf okumuş olacak bari zorlanmasn.. hakkınızda hayırlısı olsun
kamuda zorlanabilir is bulmakta devlet olmazsa o bakimdan biraz sıkıntı işte...

Zaten iibf de üniversite önemli farkındayım fakat kardeşim meslek lisesi çıkışlı tekrar hazırlanmak istemiyor ve hazırlansa da çok da iyi bi yer yine gelmeyecek mevcut şartlar içinde karar vermek durumundayız

Benim oda arkadaslarimdan biri iktisat okuyordu. Ben derse gittigini hatirlamiyorum. Bir elin parmagini gecmemistir gittiği. Sinav aksamlari ben sabah 9a kadar calisirken o 11de yatardi, kitap acmazdi. Ertesi gun gider soruları alır girer ve en az benim kadar not alirdi. Hadi sadece bizim ünide boyle desem farkli şehirde kamu, isletme okuyan arkadaslarim da var onlar da ayni sekil. Iibfnin rahatligi gormezden gelinebilecek bi sey degil. Bunu herkes bilir.

Ben hiç soru alıp sınava girdiğimi hatırlamıyorum
Sabahlara kadar çalıştım Allaha şükür hakettiğim notlar aldım hep...
Arkadasınız soru alıp sınava girmeyi yakıştırdıysa kendine o benim ve diğer emek verenlerin problemi değil..
Saygı gösterebilmekte bir erdemdir ama herkese nasip olmuyor işte.

Daha saygılı olursanız sevinirim.hiç de öyle yata yata geçmiyorsunuz.ne kadar kolay geliyor size iibf okumak.

Ben de onu diyorum:) yanlış alıntı oldu sanırım:)

Ben de iktisat okudum ama hiç yatarak geçmedim, biraz daha saygılı olursanız sevinirim.

Hangi üniversitenin iktisatı? Üniversiteye göre de farklılık gösterebiliyor. Bir ODTÜ İktisat tabii ki yatarak bitirilmez.

Son düzenleme:

kimin nasıl geçtiğini,şartlarını bilemezsiniz iktisat okudum. teorilerden, grafiklerden başınızı kaldıramıyorsunuz. saygılı olursanız daha iyi olur.ayrıca ne kadar mezun olursa olsun kendini geliştirirse çok da güzel yerlere gelebilir bilip bilmeden konuşmayın,insanları yalnış yönlendirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…