II=II=II=II Parmaklıklar Ardında II=II=II=II - ATV

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
parmakliklar_ardinda_2111_c.jpg

Perşembe 20:00

Oyuncular:
Zeynep Eronat
Fikret Kuşkan
Müfide İnselel
Özgül Kavruk Seçkin
Neriman Uğur
Beste Bereket
Pınar Ünsal
Seher Terzi
Ogün Kaptanoğlu

Yönetmen:
Nisan Akman

Senaryo:
Feride Çiçekoğlu

B2 koğuşundaki kadınlar, en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır.

Kimileri talihsiz, mağdur kadınlar, kimileriyse iflah olmaz suçlulardır.

Fakat onlar aynı zamanda, birer eş, birer anne, birer evlattır.

Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır...

İçinde bulundukları ortamda, çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar, hapishane kurallarının önüne geçer.

İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların, kin ve güç savaşlarının egemen olduğu, en içgüdüsel duygularla hareket edilen, korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki...

Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde, yine de sımsıcak dostlukların, kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen, isimsiz kahramanlardır onlar...

Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek, adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında”, tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor

bu dizinin ilk bölümünden beri hastasıyım perşembeleri ne kimse gelir nede biz gideriz çoğu kişide öğrendi zaten:)aliye çıkınca izlemem artık dedim ama devam izlemeye

bu diziyi en güzel kılan baydırmayan yanı ise senaristlerin çok zeki olmasından kaynaklanıyor...

aynı kadro ile sakız gibi uzatıp baydırmak yerine sürekli sirkülasyon yapıyorlar ...

ve bana göre diziyi çok başarılı kılan 2. faktör; oyuncu seçimi mükemmel...bütün oyuncular en ufak rol alanlar bile büyük bir ustalıkla cuk oturacak şekilde seçilmiş...

en gıcık olduğum gardiyan ekremi bile büyük bir beğeni ile izliyorum...

bence bu dizi de başrol oyuncusu yok...hepsi başrol...

parmaklar ardında izlediğim 2 diziden birisi....Avrupa Yakası , Parmaklıklar Ardında

kadınlar yazarsa böyle yazar:enbuyukkk:

bayiliyorum bu diziye fakat günleri deyisip durdugu icin kacirdim simdide persembeye atlatilmis öylemi o gün esimin kurtlar vadisi var yarim yamalak seyrediyorum :)

malesef izleyemiyorum aşkı memnuyla çakışıyo saatleri. o yüzden .izliyemiyorum..delikafadulden

bu diziyi en güzel kılan baydırmayan yanı ise senaristlerin çok zeki olmasından kaynaklanıyor...

aynı kadro ile sakız gibi uzatıp baydırmak yerine sürekli sirkülasyon yapıyorlar ...

ve bana göre diziyi çok başarılı kılan 2. faktör; oyuncu seçimi mükemmel...bütün oyuncular en ufak rol alanlar bile büyük bir ustalıkla cuk oturacak şekilde seçilmiş...

en gıcık olduğum gardiyan ekremi bile büyük bir beğeni ile izliyorum...

bence bu dizi de başrol oyuncusu yok...hepsi başrol...

parmaklar ardında izlediğim 2 diziden birisi....Avrupa Yakası , Parmaklıklar Ardında

kadınlar yazarsa böyle yazar:enbuyukkk:

kadın senaristler duygusal oluyo ve çok basarılar..:jeyyar::jeyyar:

bende başta bu diziyi izliyordum o zaman oyuncular farklıydı..
sonra izleyemez oldum bir baktım ne baştqakiler nede b2 dekilerden kimse kalmamış hepsi değişmiş yav .. anlamadığım içinde bıraktım seyretmeyi..

akşamki bölüm çok güzeldi ya, çok üzülüyorum şu cengizle beraya. bi kavuşamadı garipler. veee sanırım ziynet sultan osmanı vurdu, geçen seneyi sezon finali müthişti bakalım bu sezon sonu nasıl olucak?

Back
X