- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi gurtmingotam
Anladım teşekkür ederim bende de boş bir pc var ama kasaı düşük özellikteydi o sebepten düşünüyordum çocuklar için ama ekran kartını biz yüksek istiyoruz.
Hayırlı satışlar
Bilgisayar özellikleri filan pek anlamam ekran kartı düşük olunca ne gibi bi problem oluyordur ama öyle diyorsanız öyledir canımEkran karti cok dusuk. Hicbir ise yaramaz malesef.
Bir cok oyunu oynayamiyorsun. Uzun sureli yuksek cozunurlukte video izleyemiyorsun. Benim bilgisayarin ekrAn karti 1 gb. Kac sefer bozuldu ve yAptigim sey sadece dizi film iZlerken en tuksek cozunurluge getirmek oluyordu. Malesef bunlari kaldirmiyor. Benim tecrubelerimden ortaya bu cikiyor ama tabiki daha bilimsel bir aciklamasi vardir.Bilgisayar özellikleri filan pek anlamam ekran kartı düşük olunca ne gibi bi problem oluyordur ama öyle diyorsanız öyledir canım
Anladım canım biz pek sorun yaşamadık bu konuda ama doğrudur satamıcaz galiba biz bunu napalım nasibi yokmuş iyi akşamlar dilerim ilgilenip yazdığınız içinde çok teşekkür ederimBir cok oyunu oynayamiyorsun. Uzun sureli yuksek cozunurlukte video izleyemiyorsun. Benim bilgisayarin ekrAn karti 1 gb. Kac sefer bozuldu ve yAptigim sey sadece dizi film iZlerken en tuksek cozunurluge getirmek oluyordu. Malesef bunlari kaldirmiyor. Benim tecrubelerimden ortaya bu cikiyor ama tabiki daha bilimsel bir aciklamasi vardir.