Bebek İkinci El İhtiyacınız varsa mutlaka bakın. Bu kadar ucuza bu kadar temiz puset ve yürüteç yok.

PamukShkerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
256
2
68
Ordu

kraft pusetmiz 0-13 kg taşıma kapasiteli, iki kez kullandık. Tertemiz 50 TL
Sunny baby yürüteç 15 gün kullandık ve hemen yürüdük . Tertemiz. sıfırdan farksız 20 TL. İlgilenenlere ürünlerin resimlerini gönderebilrim

ikisinide çok beğendim çok güzeller uygunda keşke alabilseydim ama malesef durumum yok. şimdiden sahibi iyi günlerde kullanır inş.

Arkadaşlar ürünler satılmadı kusura bakmayın şehir dışında olduğum için ilanla ilgilenemedim. Ordu ilinde yaşıyorum elden alacak kişi varsa bana uyar. Ürünler çok temiz sadece evim ufak olduğu için satıyorum. Fotoğrafları cep telefonu ile çektiğim için güzel çekememiş olabilirm, kusura bakmayın. Her iki ürününde garantisi dolmadı, belgeleri ile birlikte göndereceğim. Bilginize

selam bu arada hemşehriymişiz bende orduluyum ama tayin sebebiyle şuan istanbuldayız . puseti almayı istiyorum nasıl iletişime geçebiliriz acaba ?

Evet canım netten kraft diadem diye aratırsan özelliklerini daha iyi görürsün. Taşıma/oto koltuğu/ana kucağı olarak kullanılabiliyor. Özelden bilgilerimi yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…