• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ihtiyacim var

Telsiz çok acil bir bebek ihtiyacı değildir. Bütün herşeyinizi tamamlamış ve sadece telsiz için yardım diye konu açıyosanız bence olmasada olur.

2. El Satılık arıyorsunuz herhalde yoksa olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil bağış yapılması beklenecek.

insanlar yargıdan başka bişey bilmiyo kardeşim boşuna arama sanmam yardım edeceklerini ayrıca onlarda biraz haklı çünkü yalandan yardım isteyende çok bu zamanda bedava kimse vermez utopya adlı kullanıcıda vardı ücretsiz değil ama fiyatta yardımcı olur belki bide sen bu telsizi yanlış anlamadın sanırım çoğu 100m bazılarıda 300m den çekiyo diye biliyorum yani sen seradayken evdeki oğunu telsizle duyamazsın yani yanlış biliyosam arkadaşlar düzeltsin

canım inşallah bulursun ama bence de buradan biraz zor çıkar...şu da var ben şimdi kimseye yardım etmek istemem çünkü enazından beğenmeseler bile hayır yapıldığı için teşekküür edilmesi beklenir kargo gönderilince nerdeeeeeeeeeee,üstüne kargoyu da siz ödemişseniz offfffff öyle askıda kalıyosunuz demek ki hayırınız hayra geçmemiş oluyo...Lütfen iyiliğe icabet edelim,yardımları geri çevirmeyelim,teşekkür etmesini bilelim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back