• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El İhtiyacı Olana 2.El Temiz Bebek Eşyası

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
$IMG_0463.jpg $IMG_0464.jpg $IMG_0547.jpg $IMG_0553.jpg $IMG_0554.jpg $IMG_0565.jpg $IMG_0567.jpg $IMG_0568.jpg $IMG_0569.jpg $IMG_0570.jpg $IMG_0573.jpg $IMG_0576.jpg

resimlerini eklediğim bebek kıyafetleri 0-3 ay arası kıyafetlerdir. ben leke çıkarmakla uğraşmaya vakit bulamayan biriyim o yüzden yıkadım ama leke çıkarıcıyla uğraşmadım gerçekten ihtiyacı olan varsa leke çıkarıcı filan uğraşırsa bu lekeler çıkar diye düşünüyorum.

aziz bebe portbebe kundak çok kullanışlı, tertemiz durumda baya kullandık ama tık yok. bebecix kundaksa çok az kullandık 0-3 ay arası kullanılabilen kışlık yorgan gibi bir kundak bebeciğiniz üşümesin tertemiz paketinde. bu da bedava verilecek.

kundaklar ayrı iki kişiye gönderilecek, ikisi bir kişiye gönderilmeyecek

ama lütfen gerçekten ihtiyaç sahipleri bana özelden ulaşsın yoksa hakkımı helal etmem. eğer çevresinde ihtiyaç sahibi olan varsa ben ona gönderirim o da ihtiyaç sahibine verir öyle de olur.

kargo da benden olacak.

Son düzenleme:
hakkını helal etmezmısın ay sanki atla deve degıl ya altı üstü gıyılmış eskı penyeler zaten ihtiyacı olmasa kım çocuguna gıyılmış kıyafet isterkı senden....

eşyalar dağıtılmıştır arkadaşlar özelden bana yazan arkadaşlar hepinize cevap yazamadım çünkü sistem bir cevaptan sonrasına izin vermedi :( ama ilk 3 kişiye eşyaları bölüştürdüm. site izin verdikçe adreslerinizi isteyeceğim özelden mesaj atan arkadaşlar.

.....................................................................................................................

Son düzenleme:
hakkını helal etmezmısın ay sanki atla deve degıl ya altı üstü gıyılmış eskı penyeler zaten ihtiyacı olmasa kım çocuguna gıyılmış kıyafet isterkı senden....

sizin gibi ukalalara ve sizin ukala yorumunuzu beğenenler gibi yalakalara gitmesin istedim. gerçek ihtiyaç sahipleri ağız burun kıvırmaz çünkü.

arkadaşlar bir iki ihtiyaç sahibi daha arıyorum elimdeki tüm giysileri göndericem dolabı tamamen boşaltmaya karar verdim taşınmadan dolayı. kız bebeği olanlar özelden bana ulaşsın lütfen adres ve telefon bilgilerini de göndersinler.

Arkadaşım burda kaç tane dolandırılma vakası oldu haberin var mı fakirim diye eşya toplayıp satanlar bile oldu konu sahibi çok da güzel yazmış senin giyilmiş eski penyeler dediklerine muhtaç olan insanlar var hepimiz çocuğumuza giyilmiş kıyafet alıyoruz çok da iyi oluyor ne var yani istemeyen almasın Allah Allah yaa

hepsi çok güzeller yapmış olduğun çok güzel bir davranış umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gitmiştir ve göndereceklerinde ihtiyacı olana gider allah da senin gönlüne göre versin

bence yardımın iyisi kötüsü olmaz.zaten arkadaş ihtiyacı olana diye başlık atmış.benim aracı olduğum kişinin gerçekten çok ihtiyacı vardı.arkadaşımızdan Allah razı olsun.bence bu gibi durumları övmemiz lazım,köstek olmamız değil.

tüm kıyafetler bayramdan önce tarafımdan bölüştürülüp dağıtılmıştır arkadaşlar. ilk mesaj atanlara biraz daha torpil geçtim ama herkese işe yarar parçalar göndermeye çalıştım. kızımın dolabında fazladan ne varsa dağıttım. umarım yeni minik sahipleri beğenir güle güle güzel günlerde kullanır. ödediğim kargo ücretleri canıma okudu ama miniklere bayram harçlığı yerine saydım :10:

yardımların için kardeşimin adına çok teşekkür ederim,eminim o da teşekkür etmek isterdi,ama nete pek girmiyorlar ve kk sitesinden de haberleri yok.Allah 1 inizi 1000 yapsın inşallah.

Back