herkes sadece bakmakla yetiniyor anlaşılan...
Yardimlarin Ulaşma şeklide.. Yardima Bağli Buna Göre.. Eğer Dediğim Gibi Istanbul Içi Büyük Eşya Tarzi Bir şey Olursa.. Ben Iş Yerimle Görüşürüm.. şirketin Arabasini Ayarlarim.. Eğer Diğer Ufak Tefekler Içinde Adres Verebilir.. Kargo Olabilir Anca.. Aklima Gelen Tek şey Bu... Eğer Maddi Anlamda Yardimci Olabilecek Arkadaşlar Varsada Hesap Numarasi Verilebilir, Oda Karşiliğinda Dantel Vs Yapabilir.. Tek Düşünebildiğim Bunlar Açikcasi...
canım Bence Kargo Adresi Ver Arkadaşlara Onlar Oraya Ulaştırırlar.benim Başlattığım Bir çeyiz Düzme Mevcut Olduğu Için Arkadaşlardan Geç Cevap Alabilirsin Ama Zamanın Var Sürekli Sabırla Güncelle.benim Açtığım Topic 15 Haziran Kapanıcak.amacına Fazlasıyla Ulaştı çünkü.ondan Sonra Mutlaka Dönüş Olur.ama Kargo Adresi Mutlaka Ver.bende Katkıda Bulunmak Isterim.a.s.
bulunduğum yerde DURUMU ÇOK İYİ OLMAYAN ... ASGARİ ÜCRETLE Bİ TEKSİTİL FİRMASINDA ÇALIŞAN BİRİ VAR...AĞUSTOSUN SONLARINA DOĞRU DÜĞÜNÜ OLACAK... SADECE NİKAH.. AKŞAM KONUŞTUK EPEY SÜRE... AİLESİ 7 KARDEŞ.. HEPSİDE KÜÇÜK VE KIT KANAAT OKUMAYA ÇALIŞIYOR.. AÇIKCASI KIZIN HİÇ BİR EŞYASI YOK.. KENDİNCE OYASI-DANTELİ VAR AMA.. EŞYA OLARAK HİÇ BİR ŞEYİ YOK... EĞER YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞ OLURSA... ESKİ EŞYALARINI VERMEK İSTEYEN.. YADA BİR GÜN OLSUN SİGARA İÇENLER BİR PAKET SİGARA PARASINI VERSE.. YADA BİŞEYLERDEN KISSALAR.. BURADAN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLSAK...
canım selam çok güzel birşey bu düşüncen çayizide düzdü arkadşlar benden hayır yok:))
ama senin yazını benim burad abulunan aile desdek evi başkanına soyledım nerede oturuyor en azından nelere ıhtıyacı var bir yazabılırsen ne yapılabılır bakarız bence bak hocalrımdan bırı halım var dedi temızlettırırı yollarız olamazsa
Canım tam olarak neye ihtiyacı var bencede bir liste yaparsan insanlar elinden geldiğince birşeyler yollamaya çalışacaktır...Böyle tahmini zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?