• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihtiyaçdan dolayı kiralık

Ovaras

Elhamdülillah,şükrün başıdır.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
264
79
318
$nişanlık.jpg $DSCI06133.jpg

nişanımda giymiştim. balolar içinde çok uygun bir kıyafet, farklılığı sevenlere hitap eden bir ürün.
kolluk,şal ve çantası (elde tutma bohça tazrında) mevcuttur. fransız küpürleriyle süslü 36- 38 beden
300 tl kiralıktır fiyatta anlaşılabilir.
çeyiz hazırlıklarım için paraya ihtiyacım var bu yüzden kiralıyorum.

fiyatı 250 tl ye düşürüyorum. ayrıca kira ücreti yerine dantel, iğne oyası gibi çeyizlik eşya takasıda olur. ayrıntılar için bana ulaşın.

Eki Görüntüle 549489 Eki Görüntüle 549490

nişanımda giymiştim. balolar içinde çok uygun bir kıyafet, farklılığı sevenlere hitap eden bir ürün.
kolluk,şal ve çantası (elde tutma bohça tazrında) mevcuttur. fransız küpürleriyle süslü 36- 38 beden
300 tl kiralıktır fiyatta anlaşılabilir.
çeyiz hazırlıklarım için paraya ihtiyacım var bu yüzden kiralıyorum.

bana olmayabilir ama nem 40 42 giyiniyorum :( bıde aynısı degıl sankı diğer resımdekiyle banamı oyle geldi yoksa? e bide çok fazla kira için bu miktar:)

bunun normal fiyatı zaten kiralık olarak verdiğiniz fiyattadır. buna benzer elbise görmüştüm nişan kıyafeti bakarken ve gördüğümde Hepsi kızları aklıma gelmişti. hatırlıyorum fiyatı da 200 civarlarındaydı.

bir arkadaşta 200e aldığını belirtmiş bende ona sormuştum nerden aldığını fişi var hala ben ankara'da setrems'ten aldım orda olanlar gidip fiyat bilgisi alabılır. ayrıca kıyafetın yandan duruşu böyle birebir aynısı aldığım mağaza izmir cadedesi girişinde ankaralı arkadaşlar gidip sorabılır hazıran fiyatını şuan ındırımdemıdır bılmıyorum ama sanmıyorum. belkı başka markalar daha uygun olabılır.

Son düzenleme:
bana olmayabilir ama nem 40 42 giyiniyorum :( bıde aynısı degıl sankı diğer resımdekiyle banamı oyle geldi yoksa? e bide çok fazla kira için bu miktar:)

sitede bir arkadaşta daha aynısı var. 38 bedenmış 40 olur ona bakabılırsınız hem o uygun fiyatada almış

bir arkadaşta 200e aldığını belirtmiş bende ona sormuştum nerden aldığını fişi var hala ben ankara'da setrems'ten aldım orda olanlar gidip fiyat bilgisi alabılır. ayrıca kıyafetın yandan duruşu böyle birebir aynısı aldığım mağaza izmir cadedesi girişinde ankaralı arkadaşlar gidip sorabılır hazıran fiyatını şuan ındırımdemıdır bılmıyorum ama sanmıyorum. belkı başka markalar daha uygun olabılır.

ben almadım ama bu model bu sene küçük Anadolu şehirlerinde bile vitrinlerde görünen cinstendi. sizinkinde marka fiyatı da var ve ondan dolayı fiyatı yüksek demek ki. satışını istiyorsanız düşürmeniz gerektiğini yazmıştım fiyatı. kiralıktan bahsediyoruz. yine de siz bilirsiniz, ben fikir sundum :)

yanı ben çok begenıorum bu tarz abıyelerı ama bu fıyata da degmez yanı kıralamaya. ne bılıyım ablamın düğünü alırım baska bıtane bu fıyatlarda kalır dolabımda en azından. satın alınca bukadr parası batmaz ama kıralık olunca cokta fazla veremem yanı ...

herkes kendıne göre haklı tabıkı ben 500e almışkende kalkıp çok ındıremem. kumaştan fln fark edıyordur.
malasef satmayı hiç düşünmüyorum çünkü üzerinde farklılıklar yaptırarak kullanmayı düşünüyorum ve en önemlisi kıyamıyorum. ayrıca kımseye bu fiyatta diretmiyorum kı sitedeki diğer abıyeyede yönlendiriyorum o yüzden yok ben buna bu fiyatı vermem yok daha uyguna var diye şeyler yazılması hiç hoş değil yer söylüyorum fiş var diyorum bunu ötesi yok birine kirala diye zorlamıyorum o yüzden lütfen ilgileniyorsanız yazın.

Back