Ihtiyaç sahibine park yatak& beşik verebilecek varmı

PAPATYAM

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.550
14.899
823
İstanbul
kızlar bişii sorcam size elinde ihtiyacı olmayan park yatağı olan arkadaş varmı annemin kapıcısının eşi kadın 6 aylık çocuğu var çocuğu doğduğunda ona kızkardeşim kızından kalan şu sallanan beşikleriden verdik şöle bişii

ama çocuk kıpırdanmaya başladı artık yatamıyor onda kadında durumu yok alamıyor tabii çekyata bi battaniye sermiş yatıryor çocuğu kullanmayan varsa göndersin banada verelim şu kadına hayrına çocuk kaskatı kesilecek o rahatsız çekyatta yaww bi söliim dedim size belki elinde kullanmayanınız olur şimdiden teşekkürler

özelden mesaj atabilirsiniz bana ben ararım sizi

BU ARADA YÜRÜTEÇ VEYA DıĞER KULLANIM MALZEMELERıNDEN OLANLARDA VEREBıLıR NETıCEDE ÇOCUĞUN ıHTıYACI OLUCAK

Son düzenleme:
güzel bir duyuru olmuş bence,
yardım etmek isterdim gerçekten ama benimde 7 aylık bebişim var
ilgilenen olur inşallahh

inş elınde olan vardır canım benım oğlusumda 6 aylık......

Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün inşallah.benimde 18 aylık kızım var

inşallah bu bebeğin şansı vardır da buluruz doğuştan şanssız bi bebek ama belki şansı döner diyorum :sm_confused::Saruboceq:

ins bulunur canim ya benimde kiz besikte yatiyor daha henuz, normal yataga gecmis
olsa verirdim. zaten bu odasinida cocugum dogru dusurt kullanamadi, biraz buyusun
yatakta yamaya baslayinca verecem zaten, ama suan besiksiz yatamiyor henuz

ins bulunur canim ya benimde kiz besikte yatiyor daha henuz, normal yataga gecmis
olsa verirdim. zaten bu odasinida cocugum dogru dusurt kullanamadi, biraz buyusun
yatakta yamaya baslayinca verecem zaten, ama suan besiksiz yatamiyor henuz

sağol cnaım inşallah bulunur bakalım bekliyorum mutlaka nasipse bulunur

benim oğlumda 14 aylık ama hala park yatakta yatıyor yatmasaydı gönderirdim inanki ben hiçbirşeyini tutmuyorum çünkü hep dağıttım ihtiyacı olanlara ama arkadaşlara sorarım elinde olan varmı diye inşallah bulunur

alla bağışlasın canım sağlıkla büyüsün yavrun.sağol canım sr bi belki olan birini buluruz

merhaba arkadaşlar ben burdan ses çıkmayınca dediğim gibi yapıp bina sakinlerinden birkaçı ellerini cebine attı bende üstünü tamamladım eldeki para ile uygun bir park yatak alıverdim bebişe mışıl mışıl uyuyor şimdi rahat yatağında garibim.allah bahtını açık eylesin.

ilgilenen herkese teşekküğrderim napiim bende elden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum çevreme elimden gelmeyen oluncada sizlere koşuyorum bu gibi durumlarda allaha şükür ilgilenen yardım etmek isteyen çok oluyo bu tarz olaylardada ihtiyacı olanlara evde yada çevremizdeki eşyalar bi nebze olsun merhem oluyor işte.böyle biz çevremize karşı duyarlı olmazsak halimiz ne olur değilmi .

editörlerden konuyu kapatmalarını rica edicem mümkünse çünki ihtiyaç giderildi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…