• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El İHTİYAÇ SAHİBİ OLANLARIN DİKKATİNE 4 Adet Hamile Pantolonu 50 lira -kargosu bedava-

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
elimde hiç giymediğim 2, az giydiğim 2 toplamda 4 hamile pantolonu var. 36-38 beden uyumlu. çok rahat pantolonlar. resimlerini ekliyorum

(lütfen sadece ihtiyaç sahibi olanlar alsın çok ucuza vereceğim çünkü. KİMİNİN PARASI KİMİNİN DUASI)

Eki Görüntüle 798700 Eki Görüntüle 798701 Eki Görüntüle 798702 Eki Görüntüle 798703

pembe 2 kere giydim yeni gibi duruyor
buz mavisini hiç giymedim
laciverti birkaç kez giydim yıkadım dolapta tertemiz duruyor. renk solması, yırtık, pırtık vs. yok sorunsuz
krem olan biraz keten gibi kumaş ama daha kalın denime daha çok benziyor. onu da az giydim pembe gibi, yıladım dolapta bekliyor.

diğer sattığım ürünler için buraya bakabilirsiniz. forumdan gelen arkadaşlar bunu belirterek çoklu alımlarda lütfen pazarlık yapmaktan çekinmeyin.

nikiyy özel mesajına cevap yazamıyormuşum. henüz alan olmadı, yarın havale yapabilirseniz ödeme bilgilerimi vereyim, siz de özelden kargo bilgilerinizi yollarsınız.

Back