• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İHTİYAC SAHİBİ BİRİ İCİN EV ESYASİ ARİYORUM

elif emre mesut

Ben en cok anne olmayi sevdim.
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
975
180
73
47
MERHABA !YALNİZ YASAYAN BİR TANİDİGİM İCİN KİLİM&PERDE&HALİFLEX&MTFAK İCİN PLASTİK CEKMECELİ&NEVRESİM&TABAK&TENCERE AKLİNİZ GELEBİLECEK KARGO COK TUTMAYACAK ESYALAR
İYİ NİYETLERİN SUİSTİMAL EDİLDİGİ BİR ZAMANDA YASİYORUZ SİTEDEN BİRAZ TANİYANLAR VARDİR BENİ HAKSİZ SEYLER PESİNDE DEGİLİM SİFİRLARİNİ ALMAYA BEN DE YETİSECEK RAHATLİKDA DEGİLİM UCRETİ FAZLA OLMAYAN ESYALARİNİZLA TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM

BİR KONUYU DAHA ACİKLAMAK İSTİYORUM YANLİS ANLASİLMAYİ ONLEMEK İCİN;
BU KONUMDA ARADİGİM ESYALAR TAMAMEN İHTİYACİ OLAN O KİSİYE VERİLECEK KUSKUNUZ OLMASİN KENDİ BUTCEMDEN KARSİLAMAK. UZERE ONUN İCİN AYRİLMİS BİR MİKTAR.SAG ELİN VERDİGİNİ SOL EL BİLMEMELİYMİS AMA SAHSİMA ALMAK İSTEDİGİM BASKA İHTİYACLAR İCİN FARKLİ KONUMLARDA MESAJLARİM VAR ONLARLA BU ARADİKLARİM LUTFEN KARİSTİRİLMASİN YANLİS ANLASİLMASİN

Merhaba kalorifer üstü boyda tül var bende bekar eviyse olabilir bundan bir adet var

054.webp

058.webp

Bundan sanırım 3 yada 4 adet bir eve yetebilir kalınca bir tül

Ölçüler şöyle Ucu ücgen dilimli olan yüksekliği 170 cm olarak üc tane var biri 440 cm diğeri 260 cm ücüncüsüde 175 cm civarı
diğer tek olan tül 390 cm eninde 170 cm yüksekliginde
Hangilerini tercih edersiniz?

175 cm civari olan yeterli ucret ne dusunuyorsunuz bir bayan ucretsiz iki adet hediye edecek sizinki ve bendekiyle tam olacak insallah

Back