Bebek İkinci El Ihtiyaç listesi yardım!!

Papatyabahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
114
4
118
34
İstanbul
arkadaşlar daha alışverişe çıkmadım bugünlerde düşünüyorum ama elinden çıkarmak istediklerinizide alabilirim.aklıma gelenleri yazıyorum satmak isteyen olursa lütfen yardımcı olun.ayrıca listeme neler eklemem gerek fikir alışverişide yapmak isterim.2. bebeğim olucak ama acemi anneler gibiyim
1 uyku seti
2-havlu seti
3-çarşaf takımı
4-mobilya beşik
5-bakım seti
6-ateş ölçer (alından )
7-tarak aspiratör tırnak makası saç fırçası
8-termometre oda ve banyo için
9-küvet ayağı
10-hastane çıkışları
11-0,3,6 ay için oyuncak ve dönence
12- 0-3 ay arası yazlık kıyafet(bebeğim mayısta gelicek )
13-elektrikli göğüs pompası bakım kremleri süt poşeti
14-hastane için beyaz 3 lü takım pijama takımı
15-hastane için çanta ve bebek için çanta önerileri

Ahsap besiğim var ama 0 ayarında fransız ıslemelı setı cıbınlıgı tekerleklı sallanabılen .tabı cevız oldugu ıcın fiyatları yuksek oluyor.sız nasılbısey dusunuyorsunuz?

Canim bende erkek bebek icin uyku seti de var ama 70×130 besige uygun olmasi lazim bir de kraftin sepet besigi var 0-6 ay icin. Dusunursen foto yollayayim mail adresine..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Sağlıkla gelsin bebiş..

Canım bende bakım kremleri, pudra, vs birçok ürün var. aşağıdaki linkten bir göz at istersen.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685825

burada yer alan oyuncaklardan sadece uzun çıngırak ve de kırmızı çıngıraklı patikler kaldı.

Hiç kullanılmamış havlu setim de var ama gül kurusu renginde. Renk önemli değil dersen onu da aşağıda ekliyorum canım.

tşk ederim canım ama renk pek hoşuma gitmedi. iyi satışlar sana

bunlar var bende hepsine 15 tl diyorum parça başı 3 tl ye gelmiş oluyor
alt eşofman ff üst lcw
fular önlük hm
oyuncak dişlikler biri çıngıraklı diğeri vik vik ötüyor
bornoz yeni gibi ama kuşağı yok

Öncelikle hayırlı olsun, kolay ve sağlıklı bir doğum dilerim..
bende sadece 2 ay kullanılan medela tekli elektrikli pilli süt pompası var, bir de kızıma gelen erkek çocuk hediyeleri :) dolayısıyla hiç giyilmeyen 2 tulum :) isterseniz pompayı 75, iki tulumu da 15 e verebilirim. Ankara'da yaşıyorum bu arada

slm arkadaşlar şu anda 2,5 aylık hamileyim ALLAH nasip ederse eylül sonu ekim başı gibi doğum yapacam ihtiyaçları şimdiden alayım diye düşünüyorum en azından büyük parçaları ki doğum olduğunda taksitleri bitmiş olsun ozaman yeni ihtiyaçlar çıkacak çünkü çok mu erken fikir verirmisiniz bi yanım çok istiyor bi yanım korkuyor sizcee ?

Eklentiler

• 20141115_122828.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 963561-069a990a11b10b7daa73287e73262586.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 72
cnm beğenirsen LCW ince mevsimlik mont 3,6 ay içi penye oyuncaklarla 20tl

bence çok erken canım 3 çocuk annesiyim hepsin de 6.aydan sonra almaya başladım hem cinsiyeti netleşir aylık kendine bir miktar belirle ayır o parayı ,daha sonra beğendiklerini peşin olarak uygun almış olursun allah kolay doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin inşaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…