- Konu Sahibi Papatyabahari
-
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. benim kızım da nisan doğumlu olduğu için elimde vardı 0-6 ay. ama senin oğluşa olmazerkek olucak canım.
teşk ederim canım.düşünmen yeter yinede allah sanada kızınada uzun ömürler versinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. benim kızım da nisan doğumlu olduğu için elimde vardı 0-6 ay. ama senin oğluşa olmaz
teşk ederim canım.düşünmen yeter yinede allah sanada kızınada uzun ömürler versin
arkadaşlar daha alışverişe çıkmadım bugünlerde düşünüyorum ama elinden çıkarmak istediklerinizide alabilirim.aklıma gelenleri yazıyorum satmak isteyen olursa lütfen yardımcı olun.ayrıca listeme neler eklemem gerek fikir alışverişide yapmak isterim.2. bebeğim olucak ama acemi anneler gibiyim
1 uyku seti
2-havlu seti
3-çarşaf takımı
4-mobilya beşik
5-bakım seti
6-ateş ölçer (alından )
7-tarak aspiratör tırnak makası saç fırçası
8-termometre oda ve banyo için
9-küvet ayağı
10-hastane çıkışları
11-0,3,6 ay için oyuncak ve dönence
12- 0-3 ay arası yazlık kıyafet(bebeğim mayısta gelicek )
13-elektrikli göğüs pompası bakım kremleri süt poşeti
14-hastane için beyaz 3 lü takım pijama takımı
15-hastane için çanta ve bebek için çanta önerileri
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Sağlıkla gelsin bebiş..
Canım bende bakım kremleri, pudra, vs birçok ürün var. aşağıdaki linkten bir göz at istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685825
burada yer alan oyuncaklardan sadece uzun çıngırak ve de kırmızı çıngıraklı patikler kaldı.
Hiç kullanılmamış havlu setim de var ama gül kurusu renginde. Renk önemli değil dersen onu da aşağıda ekliyorum canım.
Eki Görüntüle 970866 Eki Görüntüle 970867
arkadaşlar daha alışverişe çıkmadım bugünlerde düşünüyorum ama elinden çıkarmak istediklerinizide alabilirim.aklıma gelenleri yazıyorum satmak isteyen olursa lütfen yardımcı olun.ayrıca listeme neler eklemem gerek fikir alışverişide yapmak isterim.2. bebeğim olucak ama acemi anneler gibiyim
1 uyku seti
2-havlu seti
3-çarşaf takımı
4-mobilya beşik
5-bakım seti
6-ateş ölçer (alından )
9-küvet ayağı
10-hastane çıkışları
11-0,3,6 ay için oyuncak ve dönence
12- 0-3 ay arası yazlık kıyafet(bebeğim mayısta gelicek )
13-elektrikli göğüs pompası bakım kremleri süt poşeti
14-hastane için beyaz 3 lü takım pijama takımı
15-hastane için çanta ve bebek için çanta önerileri
1 uyku seti
2-havlu seti
3-çarşaf takımı
4-mobilya beşik
5-bakım seti
6-ateş ölçer (alından )
9-küvet ayağı
10-hastane çıkışları
11-
bence çok erken canım 3 çocuk annesiyim hepsin de 6.aydan sonra almaya başladım hem cinsiyeti netleşir aylık kendine bir miktar belirle ayır o parayı ,daha sonra beğendiklerini peşin olarak uygun almış olursun allah kolay doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin inşaalahslm arkadaşlar şu anda 2,5 aylık hamileyim ALLAH nasip ederse eylül sonu ekim başı gibi doğum yapacam ihtiyaçları şimdiden alayım diye düşünüyorum en azından büyük parçaları ki doğum olduğunda taksitleri bitmiş olsun ozaman yeni ihtiyaçlar çıkacak çünkü çok mu erken fikir verirmisiniz bi yanım çok istiyor bi yanım korkuyor sizcee ?
bence çok erken canım 3 çocuk annesiyim hepsin de 6.aydan sonra almaya başladım hem cinsiyeti netleşir aylık kendine bir miktar belirle ayır o parayı ,daha sonra beğendiklerini peşin olarak uygun almış olursun allah kolay doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin inşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?