• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhtiyaç akademi ve yediiklim hakkında düşünceleriniz?

pln_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
58
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar 2013 kpss a grubu için dersaneye kaydolucam bu iki kurum arasında kaldım bilginiz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

yayınları hakkında genel olarak ve özel olarakda izmirdeki ihtiyaç akademi ve yediiklim hakkında bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar... teşekkürler

ihtiyaç akademi güzeldir. ben bu yıl onun sorularıyla hazırlandım sınava.
yediiklimi de çok duydum ama genelde eğitim bilimlerine gireceklere tavsiye ediliyor.
ihtiyacın konu anlatımları da soru bankaları da hoşuma gitti.

kardeşim yediiklime gitti ve sayelerinde kazandı. bende çok araştırmıştım netten. yediiklim reklam yapıyo herkes olumlu yazmış diye korkmuştuk ama sonunda yediiklime karar verdik. sonuç mezun olduğunun ertesi yılı yani yediiklime gittiği sene atandı hemde guzel biyere.
şehiri merak ediyosan İzmir

kardeşim yediiklime gitti ve sayelerinde kazandı. bende çok araştırmıştım netten. yediiklim reklam yapıyo herkes olumlu yazmış diye korkmuştuk ama sonunda yediiklime karar verdik. sonuç mezun olduğunun ertesi yılı yani yediiklime gittiği sene atandı hemde guzel biyere.
şehiri merak ediyosan İzmir[/QUOT
çok teşekkür ederim..

Her iki yayınıda kullandım,birbirlerini tamamlıyorlar.İki yayınla birlikte devam ettim çalışmalarıma.İmkanın varsa her iki yayınıda al.Şahsen ayırım yapamıyorum şuan.

gördüğüm kadarıyla ihtiyac yelpazeyi geniş tutuyor yani kpss adına çıkmış ve çıkabilecek bi çok konuya değiniyor.çözersen herşeyden bi fikrin olabilir.diğerini bilmiyorum.ama güzel duyumlar aldım.

bende yargı ve ihtiyaç arasında kalmıştım ama araştırdım baya herkes ihtiyaç diyince ihtiyaçdan çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum tabisii :))

İlk Yediiklimden başladım ama beğenemedim, soruşturdum biraz herkes İhtiyaç diyince oradan devam ettim, gerçekten de kaynakları çok iyi ve yararlı

yediiklim izmir harika bir eğitim kurumu ama özellikle öğretmenlikte. ben oraya gittim 90,88 aldım.
bildiğim kadarıyla izmir de sizin sınavda yargı ve murat çok başarılı.
ihtiyacı hiç tavsiye etmem

Back