Bi bitmediniz yahuuu
Hamile olduğunu düşünmüyorum. Evham yapıyorsun.
Ya takıntınız için iyi bir tedavi görün, ya da artık sevişmeyi bırakın.
Pofff dr gelmis gibi ayrintili anlatiyor.29 martta sevgilimle yakınlaşmam oldu. Daha sonra 3 nisan ve 6 nisanda kan testi yaptırdım farklı yerlerde biri <2 biri <0.1. Sonra adet olmam tarihte adet oldum normal. Her zamanli gibi geçti. Çok sancılı ve ilk 2 gün yoğun ve parçalı. 3. Gün de yoğun sayılır. 4 ve 5 te azaldı. 6. Gün de kahverengi lekelenme geldi ve bitti. Adetimin ilk gününden 7 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım son gittiğim hastanede. Yine <0.1 çıktı. Ama ben karnımda şişlik hissediyorum ve beyaz akıntım hala devam ediyor. Yumurtalıklarıma da arada çok hafif bir sancı saplanıypr gibi. İştahım da açıldı ve sanki midem bulanıyor gibi. Bu belirtiler psikolojiktir değil mi yanı hamile olma ihtimalim yok değil mi?
Bütün konuların "Hamile miyim" şeklinde, ya adamakıllı bir korunma yöntemi bul rahat rahat seviş ya da bulana kadar kimseyle sevişme. Bir gün cidden hamile kalırsan bedelleri ağır olur.
Hepsi aynı olay için açılmış konular
Değil sin canım rahat ol.29 martta sevgilimle yakınlaşmam oldu. Daha sonra 3 nisan ve 6 nisanda kan testi yaptırdım farklı yerlerde biri <2 biri <0.1. Sonra adet olmam tarihte adet oldum normal. Her zamanli gibi geçti. Çok sancılı ve ilk 2 gün yoğun ve parçalı. 3. Gün de yoğun sayılır. 4 ve 5 te azaldı. 6. Gün de kahverengi lekelenme geldi ve bitti. Adetimin ilk gününden 7 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım son gittiğim hastanede. Yine <0.1 çıktı. Ama ben karnımda şişlik hissediyorum ve beyaz akıntım hala devam ediyor. Yumurtalıklarıma da arada çok hafif bir sancı saplanıypr gibi. İştahım da açıldı ve sanki midem bulanıyor gibi. Bu belirtiler psikolojiktir değil mi yanı hamile olma ihtimalim yok değil mi?
Psikolojik29 martta sevgilimle yakınlaşmam oldu. Daha sonra 3 nisan ve 6 nisanda kan testi yaptırdım farklı yerlerde biri <2 biri <0.1. Sonra adet olmam tarihte adet oldum normal. Her zamanli gibi geçti. Çok sancılı ve ilk 2 gün yoğun ve parçalı. 3. Gün de yoğun sayılır. 4 ve 5 te azaldı. 6. Gün de kahverengi lekelenme geldi ve bitti. Adetimin ilk gününden 7 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım son gittiğim hastanede. Yine <0.1 çıktı. Ama ben karnımda şişlik hissediyorum ve beyaz akıntım hala devam ediyor. Yumurtalıklarıma da arada çok hafif bir sancı saplanıypr gibi. İştahım da açıldı ve sanki midem bulanıyor gibi. Bu belirtiler psikolojiktir değil mi yanı hamile olma ihtimalim yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?