• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhtimal var mı

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
29 martta sevgilimle yakınlaşmam oldu. Daha sonra 3 nisan ve 6 nisanda kan testi yaptırdım farklı yerlerde biri <2 biri <0.1. Sonra adet olmam tarihte adet oldum normal. Her zamanli gibi geçti. Çok sancılı ve ilk 2 gün yoğun ve parçalı. 3. Gün de yoğun sayılır. 4 ve 5 te azaldı. 6. Gün de kahverengi lekelenme geldi ve bitti. Adetimin ilk gününden 7 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım son gittiğim hastanede. Yine <0.1 çıktı. Ama ben karnımda şişlik hissediyorum ve beyaz akıntım hala devam ediyor. Yumurtalıklarıma da arada çok hafif bir sancı saplanıypr gibi. İştahım da açıldı ve sanki midem bulanıyor gibi. Bu belirtiler psikolojiktir değil mi yanı hamile olma ihtimalim yok değil mi?

Dogum yakın gibi.. :işsiz:

Degilsindir merak etme kaç kere test yapmışsın..
bidaki adetini bekle olmazsan bida test yaptır..
Belirtiler psikolojik..

Eğer o an korunmadıysan ve bi sürpriz yaşamak istemiyosan ertesi gün hapı diye bişey var.kendi kendini yiyip bitirecegine daha iyi ;) kafaya takmaktan psikolojin bozulmuş miden falan o yüzden bulanıyor bence

29 martta sevgilimle yakınlaşmam oldu. Daha sonra 3 nisan ve 6 nisanda kan testi yaptırdım farklı yerlerde biri <2 biri <0.1. Sonra adet olmam tarihte adet oldum normal. Her zamanli gibi geçti. Çok sancılı ve ilk 2 gün yoğun ve parçalı. 3. Gün de yoğun sayılır. 4 ve 5 te azaldı. 6. Gün de kahverengi lekelenme geldi ve bitti. Adetimin ilk gününden 7 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım son gittiğim hastanede. Yine <0.1 çıktı. Ama ben karnımda şişlik hissediyorum ve beyaz akıntım hala devam ediyor. Yumurtalıklarıma da arada çok hafif bir sancı saplanıypr gibi. İştahım da açıldı ve sanki midem bulanıyor gibi. Bu belirtiler psikolojiktir değil mi yanı hamile olma ihtimalim yok değil mi?
Pofff dr gelmis gibi ayrintili anlatiyor.

Hepsi aynı olay için açılmış konular

Tamam da iyi bir korunma yöntemi bulman lazım, cinsel ilişki yaşayacaksan korunmadan sevişirsen sürekli hamile miyim diye konu açarsın. Yani reşit olmuş bireylere artık korunma yöntemlerini yazmak istemiyorum, öğrenmeniz lazım bunları. Hamile değilsin, "psedösiyezi" dediğimiz yalancı gebelik sendromunu yaşıyorsun. Gebeliğe işaret eden fiziksel bulgular verilebilir bunda. Adetten kesilebilirsin, miden bulanabilir, memelerin şişebilir. Birkaç kez test yaptığını sürekli kendine hatırlat, bütün testler yalan söylemiş olamaz, kendini bu şekilde telkin et. İyi bir korunma yöntemi bulmayı da ihmal etme.

Değil sin canım rahat ol.

Psikolojik

Mümkünse sen sevişme karantinaya alsınlar senı. Arkadasların dediğine göre hep aynı seyi yapıp sonrada tedirgin oluyorsun hamilemiyim diye. Hem hamileysen bile ne guzel kız ateşli bir günün meyvesi olarak doğar. Baksana hiç boş durmuyorsun demekki :) o cok sevdigin erkeklede evlenip evli,mutlu,cocuklu bi yasam surersınız pembe panjurlu villanızda :KK37: ne hikaye yazdım be:KK3:

Back