- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
yalnız o herekese aynı eşitllikte davranacağına emin oldum. konuşmalaeı belli etti bunu.
yada farklı inançtaysan hedef gösterebilirsin. en çok canımı bu sıkıyordu benim çünkü.aynen zaten en çok canımızı sıkan da bu ayrım değil mi,o partili değilsen hiç bir hizmete hakkın yok
yada farklı inançtaysan hedef gösterebilirsin. en çok canımı bu sıkıyordu benim çünkü.
yalnız o herekese aynı eşitllikte davranacağına emin oldum. konuşmalaeı belli etti bunu.
yalan söyeyip söylemediğini bilemem. buradan o teşhisi koymam mümkün değil.sadece gördüğüm,duyduğumla hareket ediyorum. ben çok ılımlı,konuşması yumuşacık,kibar,zarif,akıllı,düşünceleri bana yatkın birini gördüm.politikanın temeli konuşma sanatı değil mi zaten??
AKlımın erdiği Turgut Özal'dan beri gelen tüm siyasetçiler milyon şeyler söylediler, hepsi de alkışlandı, başa da geldiler.. eee sonra??
Demirel seçileceği zaman bir konuşmasında demiş ki: şunları şunları 3 ay içinde yapacağım.
Gazeteciye de demiş ki "altını çiz bunun oğlum."
aradan kaç üç ay geçerse artık bir konuşmasında gazeteciler hatırlatır böyle böyle demiştiniz diye..
Demirel de der ki: altını çizdiğin sayfayı aç çocuğum şimdi üstünü çiz...
siyaset böyledir.. Hep en yukardaki eleştirilecek. Bu adam bile seçilse yine şurada bir sürü topik açılacak bazıları oy verdiği için pişmanım diyecek, bazıları yine çoğunluğa ayak uyduracak vs vs..
yani insanın doğasında var bu durum..
aynen zaten en çok canımızı sıkan da bu ayrım değil mi,o partili değilsen hiç bir hizmete hakkın yok
yalan söyeyip söylemediğini bilemem. buradan o teşhisi koymam mümkün değil.sadece gördüğüm,duyduğumla hareket ediyorum. ben çok ılımlı,konuşması yumuşacık,kibar,zarif,akıllı,düşünceleri bana yatkın birini gördüm.
rol yapıyorsada onu anlamam mümkün değil. ama bu savı düşünerekte fikrimden caymam. kullanırsam benim için gerekli biir sav olmaz kısacası.
öyle düşünüyorum. gözlemim bu. çünkü konuşmaları bana o hissi verdi. şu varki millet 20 yllık kocasını tanımıyor.sonradan çıkıyor huyu. ama şu an yaklaşımı bende o."herkese eşit davranacağından eminim" dedin de
Hahahahah RTE 10 yıldır sizi mutlu edemedi adam 1 saat konuştu nerdeyse Peygamber ilan edeceksiniz. Bakın göreceksiniz bu adam bizzat eğitilmiş biri çıkabilir ve bu eğitimde AKP nin de payı olduğunu düşünüyorum. Galiba AKP çift yönlü kazancı planlıyor helal olsun eğer öyleyse müthiş bir politika, Halid b.velid'in hilal taktigi politikasıyla yani
Hadi bakalım her şeyin hayırlısı göreceğiz inşallah
Taraf olmayan bertaraf olur ablacımkararsız kalma
Diyoruzdiyorsunnnn
örnek verir misin.
hastaneye gittiğinde , okullara kayıt yaptıracağın zaman, v.s v.s..... sana hangi partili olduğunu sorup da mı hizmet vermiyorlar.
Sakin tavırli, küstah olmayan, böbürlenmeyen eğitimli birini dinlemek ve dahası insanları etnik kökenleri yüzünden ayırmayan bir devlet adamını dinlemek ki benim gibi şûpheli olan bir seçmeni mutlu edebiliyorsa sanırım o bahsettiginiz 10 sene çok da verimli olmasa gerek.
Sonuna kadar katılıyorum ,sakin,kibirsiz,eğitimli,ayrım yapmayan birini görmek hoşuma gitti. özlemişim demek bu tavrı.Taraf olmayan bertaraf olur ablacımöyle buyurdu başbakanımız
Diyoruz
Su anda egitim bir senli(akp sendikasi) degilsen meb bunyesinde biryerlere gelebilme ihtimalin % kac pembe? Ya da sube mudurlerinin,ilce milli egitim mudurlerinin kaci baska sendikadan? Elini vicdanina koyarak soyler misin? Tum mudurlerin siyasi gorusune,hangi partili olduguna gore liste yapip karar veren su anda egitim bir sen degil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
örnek verir misin.
hastaneye gittiğinde , okullara kayıt yaptıracağın zaman, v.s v.s..... sana hangi partili olduğunu sorup da mı hizmet vermiyorlar.
Biz bencillikten bahsetmiyoruz ki.
Reyhanlıdaki olayda ölen inananlar için bu kadar Alevi öldü dendiğinde, bana oy vermeyen içki içiyorsa ayyaş diyen birinin yaptıgı ayrıştırmayı Türkiye tarihinde kimse yapmadı.
önceden de tam tersiydi . o zaman. yani bu hükümete atmamak lazım sadece . türkiyenin sorunu bu . yapacak bi şey var mi bilmiyorum.
Sakin tavırli, küstah olmayan, böbürlenmeyen eğitimli birini dinlemek ve dahası insanları etnik kökenleri yüzünden ayırmayan bir devlet adamını dinlemek ki benim gibi şûpheli olan bir seçmeni mutlu edebiliyorsa sanırım o bahsettiginiz 10 sene çok da verimli olmasa gerek.
Taraf olmayan bertaraf olur ablacımöyle buyurdu başbakanımız
Diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?