İhsanoğlu çok kızdı: Beni neden getirdiniz

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.077
298
http://yenisafak.com.tr/video-galeri/ihsanoglu-cok-kizdi-beni-neden-getirdiniz/19195

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Bilecik ziyaretinde kendisine eşlik eden CHP ve MHP'li yöneticilere kızdı. Mikrofonların açık olduğunun farkına varmayan İhsanoğlu, önce kendisinin takdim edilmesini istedi ardından CHP ve MHP'li yöneticilere "niye getirdiniz beni buraya" diye çıkıştı. Bu anlar yaşanırken kameralar ise kayıttaydı.

utanç duydum,en kısa zamanda chp ve mhp bürolarını ziyaret etmeyi düşünüyorum:47:

Adam niye getirdiniz buraya diyor digeri de çay içelim diye diyor hahahahah Allahim ya. Bugün Ordu'da konusmasi vardi izledim de resmen bir market fişi gibi bi sey çıkardı, unuttuğu seyleri okuyordu bi de sasiriyordu, küçücük kagittan ya.. yazik yani.. Koca adam ne hallere gelmiş ;-) ;-)

Adam niye getirdiniz buraya diyor digeri de çay içelim diye diyor hahahahah Allahim ya. Bugün Ordu'da konusmasi vardi izledim de resmen bir market fişi gibi bi sey çıkardı, unuttuğu seyleri okuyordu bi de sasiriyordu, küçücük kagittan ya.. yazik yani.. Koca adam ne hallere gelmiş ;-) ;-)

Çok yadırgadım Sayın İhsanoğlu'nu... Ne kadar ayıp. İyi bir cumhurbaşkanı adayı olması için orada bir vatandaşa yumruk filan atması hiç olmadı hakaret etmesi gerekiyordu.

Bu arada az önce yanlışlıkla sizden alıntı yaptım. Direk yorum yapacaktım ama nasıl oldu anlamadım. Yorumun sizinle alakası yok yani. Kusura bakmayın.

Robot değilller ki kur programı tıkır tıkır çalışsın yahu.
Sesimi duyuramayacaksam niye getirdiniz beni buraya demiş.
Sorun giderilene kadar çaylarını kahvelerini içiyorlar.
Gariplik nerede anlamadım. :32:

Son düzenleme:
Halka yumruk atmıyor ya, danışmanı tekme atmıyor ya. Ne var bunda anlayamadım sorun çözülene kadar çaylarını içmişler ben burada konuşma yapamayacaksam neden getirdiniz deyip yanındakilere kızmış. Adam tek başına birebir gidip insanlarla görüşüyor kendi imkanlarıyla daha ne yapsın başbakan gibi her nimet elinin altında değil. Helikopterler, makam arabaları, trilyonlarca bağışlar. Öyle olsa yaranırdı zaten bu millete. :31:

he hee:1::1::1::1:

$bbbbbbbbbb.jpg

Back