İhsanoğlu: ‘Bugün TRT'deyim. Kediler 15 Dakikalığına Trafoya Koşabilir’

hanımlar akşam herkes mahallesindeki kedilere sahip çıksın

en son

Bir hafta kaldı. Haydi Türkiyem. Ya öfke kazanacak ya sevgi. Ya bölmek kazanacak ya ekmek.

diye tweet atmış

malesef öfke kazanacak diyorum

mahalledeki kedilere ciğer servisi yaptım,başlarındayım

Ya sen konuşsan ne olur konuşmasan ne olur, iki lafından birinde pot kırıyorsun. Onun için daha çok konuş diye trafoya kedi medi girmez rahat ol.

Bir haberde polemige girmeyecegim dediginde takdir etmistim...Adam birden degisiverdi...Mahalle baskısı mıdır nedir..Bir de İstiklal Marsı'nın sözlerini bilmedigini görünce bir sogudum nedense. Oy verilecek adam yok...Ne bicim günlere kaldık...

Aslında değişme yok. Sadece üzerine çok gidiliyor. Haksız eleştirilere maruz kalıyor. Kimseye mahalle baskısıyla, sokak baskısyla birşey yaptıramazsın.

İstiklam Marşı'na gelince gelin yanına gidelim bize okusun hem İstiklal Marşı'nı hem de Çanakkale şiirlerini. İhsanoğlu'nun Çankaya'da ki görevi sadece İstiklal Marşı okumak değildir. Çapullular çapulsuzlar diye kutuplaştırılan, ayrımlaştırılmaya tabi tutulan, arka bahçe ön bahçe yapılan insanımıza bu ülkenin vatandaşı olma zevkini yaşatmasını sağlamaktır.

bende ısınamadım açıkça ama oyumu vericem sanırım..zaten kılıçlar oğlunu bile tanımaya fırsat bulamadık..

Hard core seviyoruz millet olaraktan. Hard ekmeleddin. Cabuk ogrendin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esi Erdoganlar aile dostumuzdur, polemiklere cok üzülüyorum dedi haberlerde. Benim kastettigim adam baslarda polemige girmeyecegim demisti size su dendi dediginde...Ben kendi adıma takdir etmistim. İslam İsbirligi teskilatı baskanlıgı yapmıs, ayrıca merhum Turgut Özal'ın da danısmanı imiş...Siyasetteki deneyimine lafım yok, efendiligine lafım yok, senin dedigin gibi üzerine gelindigi de dogru, ama bu ülkede yasayan her insanın 10 kıtayı (ilk ikisini kesinlikle bilmeli bence) ezbere bilmese kulak asinalıgından en azından bilmesi lazım.

Size bir anımı anlatayım: Ben Fatiha ve İhlas Suresi ni iyi bilir ve okurum. Babam 6 sene önce vefat etti. Ben senede en az bir defa kabrine giderim. Duasını okurum. Ancak geçen sene gittiğimde dilim fatiha suresine dönmedi. O an ne olduysa bırakıp tekrar başlayarak dördüncü seferde okuyabildim. Eve geldiğimde tekrar okuyum dedim okuyabildim.

Bazen böyle şeyler olabilir. Okuyamaz o an dili dönmez.
Geçen yapılan itham ise askerlik görevini ypmadığı idi. İhsanoğlu hem yedek subay teskeresini getirmiş, hem de asker arkadaşını yanında getirmiş. Gerçekten bazen çok saçma oluyoruz

geçenlerde de ekmek kaç lira diyen gazeteciyi tersledi, iyi yapıyor, adamın açığını araya araya bir hal oldular

Benim niyetim İhsanoglu'nu kötülemek degil. Ben yanlıs gördügümü söyledim, cumhurbaskanı olma ihtimali olan bir insandan bahsediyoruz, sıradan bir insan yapsa bu hatayı amenna...Kamera önündeki baskıya alısık olması lazım, üstelik bir sürü roportajı var yabancı basında da. Böyle ufak tefek hatalar bizi rezil eder. Diger adayların siyasetlerini, hayatlarını takdir ettigimi söyleyemem, ama kıyasladıgımızda Erdogan'ın hitabeti, kendine güveni tam. Her sey de bunlar demek degil elbette. Sonuca gelecek olursam bence oy verilecek bir aday yok. Sırf Chp ve Mhp'nin adayı diye yanlıs gördügümü de söylemeyecek degilim.

Tabii ki eleştirin Ama haksız eleştirilere gerek duymayalım. Sonra Türkiye'de doğup büyümemiş. Mesut Yılmaz ve Mustafa Kemal'de Türkiye'de doğup büyümemiştir. Varsa yolluluğu yolsuzluğu çıkarın ses kasetlerini

Erdogan'in hitabeti, tavirlari, uslubu hic hos degil. Hergun her konusmasinda siradan bizlerin bile soylemedigi neler neler soyluyor Ekmel Beyden bahsederken.. Sayginin bini bi para.. sokak agzi ile konusuyor. Bu mu uslup, bu mu hitabet? Insanlari meydanlarda yuhalattirmasi mi guzel oluyor? Hakaretler etmesi mi? Ekmel Bey iyi bile dayandi, baskasi olsa butun pisliklerini yuzune vurur, once onlara baksin derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…