Yalniz fark ettiniz mi ekmeleddinin uslubu da hafiften sertlesmeye basladi
Adamı çileden çıkardılar en sonunda
niye ya espirili bence, ne azından "hakaret" yok
niye ya espirili bence, ne azından "hakaret" yok
Yalniz fark ettiniz mi ekmeleddinin uslubu da hafiften sertlesmeye basladi
aynen ya kabadayılık seviyoruz
daha çok değişir..bunlar başlangıç..Erdoğan kadar değişmesinde..
Erdoğan hitabet eğitimi almış kuzu. O yüzden böyle kitleleri sürükleyebiliyor.Aslinda bu genel olarak boyle chess kitle psikolojisinin en temel yanlarindan. Erdogan psikoloji egitimi mi almis diyorum bazen hitabetinde kullandigi seyler var ya saka gibi...
Aslinda bu genel olarak boyle chess kitle psikolojisinin en temel yanlarindan. Erdogan psikoloji egitimi mi almis diyorum bazen hitabetinde kullandigi seyler var ya saka gibi...
Ben seviyorum ekmel amcayi ya
https://twitter.com/profdrihsanoglu
Mizahi tweet atınca gençler şaşırıyor. Rahmetli İnönü, Özal, Erbakan da ironiyi severdi. Eskiden hayatımızda öfkeye yer yoktu.
ben ce halkın psikolojisini biliyor,halkı çok iyi tanıyor hasas noktalarını özümsemiş..kürtçe kuran göstermesi örneğin..
Erdoğan hitabet eğitimi almış kuzu. O yüzden böyle kitleleri sürükleyebiliyor.
Zaten bizim millete yumuşaklık yaramaz.
Biraz once gordum twitini.
Mizahi yonu var cidden hatta Fatih POrtakal bunlari siz mi yaziyorsunuz yazmis sabah:)
Vay anam. biliyodum bi seyligi oldugunu zaten. Daha ince noktalardan bahsediyorum mesela halka hicbir zaman kanitlarla gitmiceksin halk her zaman aksine sert iddialara surekli tekrara daha cok bakar. (Ne kadar komik degil mi somut kanitlar yerine hayallerin tercih edilmesi) Sen ne kadar bos atarsan at halka hayal kurdurabiliyorsan bunu surekli tekrar ediyorsan halka ve kitlelere cok kolay bulastirabilirsin fikirlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?