- Konu Sahibi Hepindirik
Merhaba arkadaşlar.Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Ben bu siteye yeni üye oldum ve tek amacım bir kaç insanı bile olsa bilgilendirmek. İsterseniz yaşadıklarımı anlatmaya başlayayım. 17 yaşından beri kilolarım ve adet düzensizliğim yüzünden bir çok doktor ve hastane gezdim. Bir gün hastaneye gittim adetin 3. günü gel dediler, başka doktorlar yok 3. gün değil 2. günü gel dediler. Bir doktor sende hiç bir şey yok, bazı insanlar da bunlar yaşanır,anormal değil dedi. Diğeri küçük küçük kistler gördü ama bunlar kaybolan türden dedi. Bir diğeri enine boyuna bir kist ölçtü. Ve bunlarla tam 4 sene bocaladım ama tabi ki bu arada vücudumdaki kıllanma oranı arttı ve göğüslerime yayıldı. O kadar rahatsız oluyordum ki... Hee bu kadar doktora gittin,hiç ilaç kullanmadın mı diye düşünüyorsunuzdur.Evet, 1 hafta kadar diane 35 kullandım ama sadece bu. Çünkü bir şeyler mantıksız geliyordu. Neyse,evli olmadığım için ve hayatım ev okul arasında mekik dokumakla geçtiği için günler akıp geçti ve ben bu sorunu umursamadım. Ta ki bir hafta önce ablamın ısrarlarına dayanamayıp doktora gitmeye karar verene kadar. Evimin yakınlarında bir semt polikliniğine gittim. Ve işte her şey burada başladı.. Kadın idrara sıkışık olarak beni ultrasona aldı ve yumurtalıklarım da teratom olduğunu söyledi. Sol taraftaki 7 civarlarında ve sağ taraftaki 3 civarlarında dedi. Ve bana o kadar olumsuz konuştu ki. Bütün dünyamı kararttı. Seni burada ameliyat edersek yumurtalıklarını kurtarma şansımız çok az dedi. Hatta bütün yumurtalığını çıkartmamız gerekebilir dedi. Bu yüzden sen burada değil ankara hacettepe de ameliyat edilmelisin dedi.Ve o gece kriz geçirdim, ev arkadaşımla gece 02.00 sularında hastanede sakinleştirici verilirken buldum kendimi. (not: tabi bu arada 2 yıllık bir ilişkimde yeni sona ermişti.) Daha sonra özel bir hastaneye gittim. Ve oradaki doktorun verdiği moralle kendime geldim. Mutlaka ameliyat olmam gerektiğini ama korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Küçük kistini alırken yumurtalığa asla zarar gelmeyeceğini,diğerini de ameliyat sırasında anlayabileceğini söyledi. Bunların hepsi geçtiğimiz hafta yaşandı arkadaşlar. En son dün mr çekildi. Çünkü o küçük kistin çikolata mı yoksa teratom mu olduğuna karar veremediler.Sonuçları salı günü alacağım. Umarım iyi haberlerle gelişmeleri yazmaya devam ederim. Lütfen hiç bir şeyi hafife almayın. Ve bir doktorla sınırlı kalmayın. Sağlıklı günler.[/COLOR][/FONT]