ihlas ve thomas robotu karşılaştıralım

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
Arkadaşlar, temizlik robotu alacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Aklımın karışmasının sebebi: ihlası çağırınca eve gelip nasıl çalıştığını gösteriyorlar, hatta halınızı bile süpürmeyi denettiriyorlar. Ama thomas sadece mağazalarda satılıyor ve eve gelmek gibi bir imkanları yok. O yüzden ihlas bana daha çok güven verdi.Fakat diğer taraftan thomas tamamiyle alman markası. İhlasın parçaları farklı ülkelerdenmiş.mesela motor italyadan borusu almanyadan plastiği ispanyadan gibi. Bunu eve gelen tanıtımcı söyledi.Bu açıdan bakınca da thomas daha güvenilir geliyor. Sizce hangisi? Bu robotlara sahip olan arkadaşların robotlarının avantajlarını,dezavantajlarını yazmalarını rica ediyorum. "Keşke diğer markayı alsaydım" diyenler varsa onlar da yazsın. hayatta bir kere alabileceğim bir ürün çünkü fiyatları az değil. O yüzden iyi seçimi yapmak istiyorum. Tecrübelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.hihoyyyt

bunu bende çok düşündüm ve ihlası aldım İhlas daha robot gibiydi daha iyi süpürüyor ama digerininde silme aparatı daha kolay çalışıyormuş Ben halıları ihlasla silemedim

bunu bende çok düşündüm ve ihlası aldım İhlas daha robot gibiydi daha iyi süpürüyor ama digerininde silme aparatı daha kolay çalışıyormuş Ben halıları ihlasla silemedim

merhaba ihlasın tanıtımını izledim arkadaşımda aldı robottan gerçekten süper ama fiyatıda süper 1,750 tl

Back