?Kızlar bu süpürgeden almayı düşünüyorum. Alıp Memnun olan olmayan var mı nasıl sizce
Ya eve geldiler tanıtım için çok kuvvetli bi makine. Aşık oldum ama tabi uzun süreli kullanan var mı onu merak ediyorumOzelliklerine bakmistim tatmin etmemisti beni.
Fiyat ne kadardı acaba bende merak ediyorum. Aslında süpürgem var ama halı koltuk yıkamak için istiyorum.Ya eve geldiler tanıtım için çok kuvvetli bi makine. Aşık oldum ama tabi uzun süreli kullanan var mı onu merak ediyorum
Bende biraz araştırdım ama şikayet var adlı sitede çok fazla şikayet var bilemedimYa eve geldiler tanıtım için çok kuvvetli bi makine. Aşık oldum ama tabi uzun süreli kullanan var mı onu merak ediyorum
Aaa bakayım hemen teşekkür ediyorumBende biraz araştırdım ama şikayet var adlı sitede çok fazla şikayet var bilemedim
Sadece anlatılanlarla karar vermeyin. Arastirin. Satmak icin her seyi yapabilirler.Ya eve geldiler tanıtım için çok kuvvetli bi makine. Aşık oldum ama tabi uzun süreli kullanan var mı onu merak ediyorum
Evet çok haklısınız. Teşekkür ederimSadece anlatılanlarla karar vermeyin. Arastirin. Satmak icin her seyi yapabilirler.
Ben de 9 yıllık libelle kullanicisiyim aşağı yukarı aynı özellikteler. Libellenin yeni modelleri görüntü olarak daha kibar ihlas cok hantal. Ve ikisi de ağır makineler.benimki isim degistirdi lura oldu galiba. Ihlas daha köklü bir marka ama libelle de çok iyi. Ama mesela hergün ev supururum demeyin olmuyor cok yorar. Su icinde kalamaz koku yapar. Temizlik bitince hemen boşaltmak lazim. Ama ikisinin de yaptığı temizlik bence muhteşem bu makineleri kullandiktan sonra ne torbali kullanabilirsiniz ne hazneliEvet çok haklısınız. Teşekkür ederim
Evet güzel temizlik yapıyor. Zaten bu temizlik 1 hafta gider. Haftada bi defa olsa yeterliBen de 9 yıllık libelle kullanicisiyim aşağı yukarı aynı özellikteler. Libellenin yeni modelleri görüntü olarak daha kibar ihlas cok hantal. Ve ikisi de ağır makineler.benimki isim degistirdi lura oldu galiba. Ihlas daha köklü bir marka ama libelle de çok iyi. Ama mesela hergün ev supururum demeyin olmuyor cok yorar. Su icinde kalamaz koku yapar. Temizlik bitince hemen boşaltmak lazim. Ama ikisinin de yaptığı temizlik bence muhteşem bu makineleri kullandiktan sonra ne torbali kullanabilirsiniz ne hazneli
Çocuğunuz var mi var ise hicbir makinenin temizliği bir hafta gitmez deEvet güzel temizlik yapıyor. Zaten bu temizlik 1 hafta gider. Haftada bi defa olsa yeterlio markayı da araştırayım. Çok teşekkür ediyorum
Hayır şuan yok. Evet ama çok doğru söylüyorsunuzz yeğenimden biliyorumÇocuğunuz var mi var ise hicbir makinenin temizliği bir hafta gitmez de
Aldınız mı bilmem?çok güzel temizliyor.Kızlar bu süpürgeden almayı düşünüyorum. Alıp Memnun olan olmayan var mı nasıl sizce
Merhaba annem 15 yıldır kullanıyor. Evlenince ben de aldım kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Tek kötü yanı biraz ağır olmasıKızlar bu süpürgeden almayı düşünüyorum. Alıp Memnun olan olmayan var mı nasıl sizce
Merhaba, aldınız mı ve fiyatı ne kadardı acaba? Devlet sırrı gibi hiçbir yerde fiyatını bulamadım illâ iletişime geçmek istiyorlar.Aaa bakayım hemen teşekkür ediyorum
Aynen ben de bulamadımMerhaba, aldınız mı ve fiyatı ne kadardı acaba? Devlet sırrı gibi hiçbir yerde fiyatını bulamadım illâ iletişime geçmek istiyorlar.