Ihaneti ispat etmem lazım

BEYAZKAYIK

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
61
0
34
Arkadaşlar lycamobil kartlı bir telefonum var.Malesef eşimin kullandığı telefondu.İçi bir kadının resimleri ile dolu çıktı.İnternetten telefonun konuşma detayına ulaşmaya çalıştım fakat içinde kontür olmadığı için mesajla gönderilen parolayı alamıyorum.Benim İsviçre'ye gitmem de mümkün değil.Acaba orada yaşayan bir arkadaş telefonu aktif hale getirebilecek kadar bu karta kontör yüklememe yardımcı olabilir mi? Ya da ben Türkiye'den bu karta nasıl kontör yükleyebilirim?

internetten yükleyemiyor musun canım.

Ya yapamadım.Ben Türkiyedeyim.Eşim orada yaşıyordu.Evlendiğim günden beri bana çok kötü davrandı.Ne geldi ne götürdü.Kabusa çevirdi hayatımı.Bir kadından şüpheleniyordum.Geçen hafta benden sakladığı bir telefonu buldum.içinde lycamobile ait kart vardı.İçi bir kadının resimleriyle dolu.Üstelik İsviçrede bizim evde çekilmiş.Üzerinde eşimin gömleği falan var yatar vaziyette.Yani yıllardır beni burda aptal yerine koymuşlar.Telefonla internete girip geçmiş dökümünü almak istedim ama içinde kredisi yokmuş parolayı mesaj almadığından,alamadım.Benim bu kahrolası telefona kredi yüklemem lazım.Sembolik bir miktar da olsa.İnternette nerden nasıl yapacağım anlamadım.Zaten tl ile bunu burdan nasıl yapacağım.Lütfen bir yol gösterin

canım ben de tr deyim nasıl yükleyeceğini bilmiyorum ama bu sitede ülkeler varya oradan gir bir kaç kişiye rica et ya da oraya da konu
aç belki onlar yardımcı olur.ama sane tavsiyem o dökümlere bakma,daha çok yara alırsın.ve orada yazanları uzunca bir süre belki de
ömrünce unutamazsın.Allah yar ve yardımcım olsun.eşin türk mü

Evet.Hayır cahil bir insan olsam canım yanmaz.İyi de bir mesleğim var ama böyle bir karektersiz çıkınca insanın karşısına üstelik senden binlerce kilometre uzakta yaşıyorsa böyle çaresiz kalıyorsun

kendinde eksik arama diğer kadını da suçlama.sorun eşinde malesef.neden ayrısınız orada kalma iznin mi yok.

Merhaba,

Öncelikle durumuna üzüldüm. Bahsettigin telefon hattina kontör yüklemek icin ilgili linki ekliyorum. http://www.lycamobile.ch/en/howtouse
Burada ne sekilde kontör yükleyecegin yaziyor. TL olarak yüklemen gerekmiyor, herhangi bir türk bankasina ait Kredi kartin varsa, Visa ve Mastercard oldugu sürece Internette Dünya'nin her web sitesinden alisveris yapabilirsin, dolayisiyla da Kontör de yükleyebilirsin. Isvicre'ye gelmen neden mümkün degil? Turistik vize ile cok rahat gelebilirsin, ucak biletleri de cok uygun. Türkiye'den THY ile gidis- dönüs 200 CHF ( 500 TL) civari ödüyorsun.

Son düzenleme:

Canım teşekkür ederim.Kontürü İsviçre'de yaşayan bir tanıdık sağolsun oradan yükledi.Keşke yüklemeseydi diyeceğim çünkü gördüm ki eşim olacak o şeytan,o kadını hergün en az 20/25 kez aramış.Daha da çirkini onu aramış,kapatıp beni aramış.Benimkini kapatıp onu aramış.Yani tam anlamıyla midesizmiş.Tek istediğim bir an önce boşanmanın sonuçlanması.İsviçre'ye gelmem o kadar kolay değil.Çünkü ben burada öğretmenim çalışıyorum.Ancak yaz tatiline.Ama artık değil o ülkeye gelmek o ülkenin adını dahi duymak istemiyorum.İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

Ne diyecegimi bilemedim, cok gecmis olsun. O halde resimleri biran önce bilgisayara yükle ve yaziciya aktar. Daha sonra da bu resimleri ve telefon görüsme kayitlarini mahkemeye delil olarak sun. Mahkemelerde, eslerden aldatilan taraf her zaman magdur sayilir ve magduriyetinden dolayi tazminat isteme hakkina sahip olur. Ayrica nafaka talebinde de bulunabilirsin. Cünkü mahkeme senin calisiyor olmani degil, kusur oranina göre takdir yetkisini kullanir. Eger bedel ödetmek istiyorsan, mahkemede maddi olarak maddi-manevi tazminat ile nafaka talebin mutlaka olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…