Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar igrenç şekilde saçım dökülüyor ne yapmam lazım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
angell benimde rahatsız edici derecede dökülüyordu eczaneden bepanthen bemiks ve evigen iğne zinco saç dökülmesi için bitkisel şampuan verdiler ampulleri o şampuanın içine kırıyosun onunla yıkıyosun saçlarını ben memnun kaldım eczaneye bir sor istersen

rahatsız edecek şekilde saçın dökülüyorsa öncelikle doktora git tahlil iste özellikle demir için benim anlatılmayacak şekilde dökülmem kan sayımımda demir serum oranım 24 çıktı normalde 60 ila 150 olmalıymış düşün artık tam 2 aydır tedavi görüyorum hala 49 da çıkmıyor sebebinin et yememem olduğu söylendi doktor ilaçla asla toparlayamazsın önce beslenmene dikkat et dedi 3 gündür et yemiyorum hiç sevmesemde önce sorunun kaynağına inmek lazım birde nano teknoloji adı altında bi bilgi paylaştım belki işine yarar ben dökülen saçlarımı geri kazanmak istiyorum artık

bence vakit kaybetmeden bir cildiye uzmanına görün.gerekli tahlillerin yapılsın.eğer normalden farklı bir dökülme yaşıyorsan altında yatan başka bir sebep olabilir.bende şampuan değiştirdim onu bunu kullandım nafile.kan sayımım normal çıkmasına rağmen depo demir yani ferritin oranım sınırın altına inmiş.int.te araştırdım belli bi oranın altına düşünce saç dökülmesi başlarmış.demir takviyesi yanında bir karışım da hazırlattı doktor.gün aşırı da onu kullanıyorum.ferritin tedavisi uzun maalesef.dökülmem devam ediyor ama 15 günlük bir tedavi süresi olmasına rağmen az da olsa fark ettim yani kesilmedi tabii bu mümkün değil ama cevap vermeye başladığını hissediyorum.bence sende git hormonlarına kan sayımına vs.baktır canım.

inanın kac doktora gttm bndede asırı kanszlk war anca şampuan weryolar oda hc bi işe yaramyo hatta daha fazla yprattı saclarımı dktorlarn werdgı sampuanları hıc onermem arkdaslar ama yınede bi deneyn istersenz...

inanın kac doktora gttm bndede asırı kanszlk war anca şampuan weryolar oda hc bi işe yaramyo hatta daha fazla yprattı saclarımı dktorlarn werdgı sampuanları hıc onermem arkdaslar ama yınede bi deneyn istersenz...

kansızlığa rağmen sadece şampuan mı verdi doktorunuz..?:1shok:

kansızlığa rağmen sadece şampuan mı verdi doktorunuz..?:1shok:
yok hayır elbetteki ilac da werdi surekli kullandgm ilaçlarm war zaten sac dokulmesini kanszlgma bagladı btn doktorlar ilac yannda kullanmam icn şampuan onerdiler ama dedgm gbi hem dokntu arttı hemde cok yprandı saclarım:1no2:
dayanamadm kndi şampuanma geri dndum şimdi daha iyi :Saruboceq:

bepanteni bana igne olarak verdiler şampuan deil vurulmam gerekiyomuş aşırı derecede demir eksikligi varmış..bide zinco die bir hap verdiler ama migdem almıyor o hapı anında geri çıkartıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum..

gittim igne verdi bepanten diye ama oda işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…