- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Aynısını düşünüyorum, uzun sac gereksiz hamallık gibi geliyor bana.Bu saç meselesi zevk meselesi ama inanın kısa saç daha sağlıklı ve genç gösteriyor. Kalın maşa ile hafif dağınık omuzda saçlar çok güzel oluyor ben de uzunken kestirdim saçlarımı böyle kullanıyorum çok çok memnunum
Çıt çıt saçını çok yorar canım box braid yaptır hem saçın uzun olur hemde hiç işlem göremeyeceği için (fön maşa v.s ) sağlıklı uzar ben senede iki kere yapıyorum iyi geliyorKızlar çok sinirliyim upunuz güzelim saçlarım yandı mahvoldu kısa kestirmek zorunda kaldim suan omuzlarımda.
Psikolojim bozuldu bana ne önerirsiniz kısa saç hiç yakışmıyor keşke yakissa ama alışkın değilim.
Kaynak yaptırmak istemiyorum artik kuaforlere hic guvenmiyorum .Çıt çıt aliym diyorum ama omuz hizasindaki saça kaç cm çıt çıt uygun olur?
Internetten güvenilir bi siteden yorumları dikkate alarak alıcam ama kac cm alıcagimi bilmiyorum. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Benim birkaç arkadaşım kullanmaya başladı oldukça işe yarıyor sanırım ben saçıma fazla işlem yaptırmadığım için henüz gerek duymadım ama zaman zaman kırıklar oluşuyor saçımda bende ürünleri set halinde almayı düşünüyorum sadece fiyatı biraz pahalı geldiDoğal keratin kullansan saçlarını onarırsın hem uzamasına da yardım eder ben kullanıyorum 2,5 ay önce saçlarım yandı şimdi oldukça sağlıklı 3-4 seansta düzelmesine yardımcı oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?