Saç Rengi ve Saç Boyama İğrenç ombre resimli çok acil yardim

Lilithzena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
20
1
Merhaba arkadaşlar bugün lorealin ombre setiyle saçımı boyiyayim dedim böyle turuncu iğrenç bir renk oldu bunu nasil kapatirim 5.15e boyasam kapanirmi lütfen yardım edin evden çıkamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin yeriniz de olsam küllü kumrala boyarım ayrıca içine gümüş boya da katarım harika bir sonuç çıkar ortaya turuncular açık kumral olur

Ben sizin yeriniz de olsam küllü kumrala boyarım ayrıca içine gümüş boya da katarım harika bir sonuç çıkar ortaya turuncular açık kumral olur
Canım açık renk istemiyorum 5.15 te çok yansırmı turunculuklar birde kapanması için önce turuncu kısımları boyayıp bekletmem mi lazım ?

Canım açık renk istemiyorum 5.15 te çok yansırmı turunculuklar birde kapanması için önce turuncu kısımları boyayıp bekletmem mi lazım ?
Tam bu konuda bilgim yok ama 5. li numaralar koyu olurdu bana. Tamamını boyadığınızda zaten zemin rengi açık olduğu için 1 ay sonra o turunculuklar bu kadar olmasada yine ortaya çıkacak. Uçları boyamasını dikkatli yapın diplere doğru olan kısmını atlarsanız saçınız 3 renge döner. Bence normal boyayın. Akınca bir daha boyarsınız. Tek seferde turunculukların kapanacağını sanmıyorum.

Kolleston 8.1 tüp boyanın yarısını bir kaba sıkın. 1 bardak ılık su 1 kaşık 20lik oksidan iyice karıştırın. Nemi alınmış ıslak saça şampuan gibi sür yarım saat bekle yıka. Güzel olur

X