Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedigim gibi anlık degerlendirdik yanımdaki kadınla böyle bir sonuca vardıkYa kusura bakmayın ama kim ki Allah billah diye ortalardaysa tüm pislik onda çıkıyor ya tövbe tövbe... İçindeki pisliği böyle kamufle ettiğini sandı heralde pislik herif. Keşke polisi arasaydınız. En azından gözü korkardı. Diceksizniz ki yine dövecek. Belki sokakta dövmez gözü korkarsa, en azından. Bi de çocuğu sosyal hizmetler alırdı belki kurtarırdı. Bişe değişmeyecek demeyin, bi umut...
Günümüzde hep islam dışa çalışıyor. Dışıyla sanıyorsun ki müslüman. Ben kimden bişey öğrenmek istediysem kimi tanıdıysam böyle, hep falso verdiler. Neyse konumuz bu da değil ya neyse. Olayı siz yaşayıp değerlendirmişsiniz. Dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin bu konularda. Susmak boyun eğmektir...Dedigim gibi anlık degerlendirdik yanımdaki kadınla böyle bir sonuca vardık
Çocuk için en doğru olanı isterdim ama bundan emin olamadım
Bilmiyorum gerçekten doğru olan neydi ama aklım hala o olayda
Bu arada en başta dediginize katilmiyorum belli etmek istemiyorum ama ben de o konularda dediğiniz gibiyim ama o adam gibi biri değilim
Sarık cübbe olayina girdim çünkü zoruma giden peygamnerimizin sekilsel olarak her sunnetini yerine getirip de ahlakını örnek almamasi beni rahatsız etti
Adamın cebinde misvak vardı ama kalbinde imanın yansimasi olan merhamet yoktu
Kedi görünce pislik görmüş gibi davranan o iğrenç kadınlar yüzünden şu an o yavru yanımda değil bahçede
İnsanlar çok bencil çok merhametsiz
Kendileri çok temiz sankiBenim köpeğimede ya iğrenerek bakarlar yada yüzleri gülerek bakar herkes kendini yansıtır aslında
bende neyi anlamıyorum biliyor musunuz. mesela burada konu açıldı dimi "ben olsam şunu yapardım. bunu yapardım " diye yazan insanlar her halde milyonda bir falan çünkü bu kadar çok olay yaşadım bazılarında kum gibi insan vardı etrafta. bilmiyorum bilirmisiniz eminönü alt geçidi bayağı kalabalıktır. hiç kimse birşey yapmadı . çok merak ediyorum nerede uykusu kaçan insanlar.Orda bir haksizlik var ve siz gerekeni yapmamissiniz hanimefendi. Ya korkmussunuz ya da yeterince ciddiye almamissiniz. Ertelemek cozum degil. Adama bir daha yaparsan dediniz oyle mi???? Klavye delikanliligi 10 yasinda sopayla dayak yiyen cocugu doven caniye 'bir daha yaparsan sikayet ederim' diyip hic bir sey yapmayip, internetten parmak egzersizi yaparak oluyor ki korkak insanlara hic tahammulum yok. Son cumle ise hadistir gayet duzgundur ve gerekeni gerwktigi yerde yapmayan insanlat icin kullanilir. Sizin gibi. Lafla net basinda olmaz bu isler ... yapamadim ya da elimden gelmedi deyip olani kabul edecek yerde bir de konusuyorsunuz. Bir cocuk dayak yese ve ben oyle bi sey yapmadan gecsem uykularjm kacar sucumu kabul ederim en azindan
Benim anlamadigim onlarca şey var arkadasim biri de2. anlamadığım konu ise. bir olay yaşanıyor mahallede. konu sahibi arkadaş gördüğüm kadarıyla genç vijdan sahibi imkanları kısıtlı biri. olay mahallede gerçekleşiyor . orada olaya müdahele edebilecek eminim çok daha iyi şartları olan kişiler varmıştır. bir adam kızı dövüyor şimdi bu adam çocuğunu dövüyor bu kız çok üzerine gitse tutup konu sahibini de dövebilir dimi. evet belki polis aranabilirdi. aransa çözülürmüydü sanmıyorum ama yine de aranabilirdi. ben burada konu sahinin üstüne gitmenin kime ne faydası var onu çözemedim.
Arkadaşım evde bir kedi var annesizhe şunu da anlamıyorum. herkes kedi beslemek zorunda mı? arkadaş almış kediyi beslemek için annesi kızmış sonra akrabasına vermiş. burada anormallik ne? hayvanı sokağa mı atmış hadi diyelim sokağa attı zaten sokakta yaşıyor eve alışmış değil ne sakıncası var + zaten kuzenine vermiş. konu sahibinin insanlığına laf edenleri anlayamıyorum dertleri ne?
bunlar böyle arkadaş boşver anlamaya çalışıpta kafanı yormana üzülmene değmez.Benim anlamadigim onlarca şey var arkadasim biri de
Hata (diyelim hataliym bilmiyorum ) söylemenin de bir adabı yok mudur?
canım bende evimizde kedi besledim bizim evde de sorun oldu. kardeşimle kedi yüzünden ne kavgalar ettik. hayvanda etkileniyor en sonunda kedi kendisi kaçtı gitti. olabilir ailen istemeyebilir.Arkadaşım evde bir kedi var annesiz
Hayatta eve kedi almam diyen aileme kabul ettirdim karşı çıktım baktım
AMA bu kedinin olayı tamamen farklı gelişti
Konu annemin sağlık durumuna kadar geldi
Zaten ben ona sokaktan daha güzel imkanlar vermiştim ki iki güne kuzenime gidecekti
Tabi nasip olmadı o ayrı