- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 36
adamın gidip bu konuda ifade vermesi bile bir şeydir. ona hesap sorulacağını, yaptığının normal olmadığını yaşamalı. klavye delikanlılığına gerek yok. konu sahibi de üstüne düşeni yapmamış. haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandırAlinsa ne olacak daha iyi mi olacak sanki yuva midir yurt mudur oralar çok mu iyi
Üstelik elinden alinmasa evde çocuğa dış bileyip daha da kötü yapabilirdi
Klavye delikanliligi nasıl oluyor merak ettimadamın gidip bu konuda ifade vermesi bile bir şeydir. ona hesap sorulacağını, yaptığının normal olmadığını yaşamalı. klavye delikanlılığına gerek yok. konu sahibi de üstüne düşeni yapmamış. haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır
böyle yobaz dindarlar putperestlerden nefret ediyorum..bunların hepsi böyle..Bugün sokakta (hayvan oğlu hayvanın) biri daha on yaşında bile olduğunu dusunmedigim oğlunu elindeki sopa ile hayvanca dövdü. Oğlunun sakagi mosmor halde ve bir ben bir de başka bir kadin haric kimse de tepki vermedi. Işin bundan daha acı yani ise adam Cübbeli sarıkli; sanırsın dindar,sanırsın Allah korkusu var! Sünnet diye elinde tuttuğu o sopa ile dövdü çocuğu bir de dayak cennetten çıkma diyor
Gel de böyle bir dünyada hiç bir şey yokmuş gibi mutlu ol gel de psikokojin bozulmasin
Bir de yolda yavru bir kedi buldum eve getirdim sahiplendirecektim annem de bir şey demedi ama eve gelen iğrenç dedikoducu komşu kadin bir pire pislik hastalık bir sürü seylerle doldurdu annem bana kızdı bağırdı çağırdı tansiyonu çıktı Hayır bir de evde zaten bir kedi var ne zararını gördün sonra ben yikamama rağmen bahçeye bırakmak zorunda kaldım şimdi vicdan azabı çekiyorum
O pislik adamı polise bildirebilirdim ama inanin ki bir şey yapılmayacaktı çocuğa bir fayda olmayacakti o yüzden bir şey yapmadım o konuda
Arkadaslar ben anksiyete hastasiyim bu hastalığa ilk atagim da böyle bunlara benzer bir konudan olmuştu ben duyarsız kalamiyorum böyle şeylere ve sanki ben yaşamisim gibi etkisine kalıyorum böyle iğrenç insanlar çok fazla bu nedenle ben bu hayatı sevmiyorum yaşamak da istemiyorum aslında
Çok karışık kusuruma bakmayın çok çok doluyum
Benim kızdıgim noktaböyle yobaz dindarlar putperestlerden nefret ediyorum..bunların hepsi böyle..
Bu arada hepsi öyle değil ben de cubbeliler carsaflilar kervanindayim ama öyle değilimböyle yobaz dindarlar putperestlerden nefret ediyorum..bunların hepsi böyle..
Annem yataklara düştü inanın abartmiyorum kuzenim e verecektim zatenİslamı yobazlardan koruyun, aksi takdirde dünyayı islamdan koruyun sözünü çok severim. Hz Mevlana ne güzel Demiş.
Kişisel egolarını dine alet ederek Allah ın verdiği ve ona gücü yetmeyen bir cana bu şekilde zulmetmenin neresi normal sayılabilir?
Kedi için de annenin sinirleri bozulup da o an dolduruşa geldi diyelim...
Keşke bırakmasaydın kediyi.
ah ahBugün sokakta (hayvan oğlu hayvanın) biri daha on yaşında bile olduğunu dusunmedigim oğlunu elindeki sopa ile hayvanca dövdü. Oğlunun sakagi mosmor halde ve bir ben bir de başka bir kadin haric kimse de tepki vermedi. Işin bundan daha acı yani ise adam Cübbeli sarıkli; sanırsın dindar,sanırsın Allah korkusu var! Sünnet diye elinde tuttuğu o sopa ile dövdü çocuğu bir de dayak cennetten çıkma diyor
Gel de böyle bir dünyada hiç bir şey yokmuş gibi mutlu ol gel de psikokojin bozulmasin
Bir de yolda yavru bir kedi buldum eve getirdim sahiplendirecektim annem de bir şey demedi ama eve gelen iğrenç dedikoducu komşu kadin bir pire pislik hastalık bir sürü seylerle doldurdu annem bana kızdı bağırdı çağırdı tansiyonu çıktı Hayır bir de evde zaten bir kedi var ne zararını gördün sonra ben yikamama rağmen bahçeye bırakmak zorunda kaldım şimdi vicdan azabı çekiyorum
O pislik adamı polise bildirebilirdim ama inanin ki bir şey yapılmayacaktı çocuğa bir fayda olmayacakti o yüzden bir şey yapmadım o konuda
Arkadaslar ben anksiyete hastasiyim bu hastalığa ilk atagim da böyle bunlara benzer bir konudan olmuştu ben duyarsız kalamiyorum böyle şeylere ve sanki ben yaşamisim gibi etkisine kalıyorum böyle iğrenç insanlar çok fazla bu nedenle ben bu hayatı sevmiyorum yaşamak da istemiyorum aslında
Çok karışık kusuruma bakmayın çok çok doluyum
Aynı cevabı aldık biz de bu adamdan ama biz öyle dedi diye hemen birakmadik çok uzun munakasa ettik yasalar var polis var hukuk var kanun var dedik ama adam gelin alın diyor zaten değişik biriydiah ah
babam da beni bir kere sokakta dövmüştü
millet de seyrediyordu biri müdahale etmek istedi
babam babasıyım karışmayın dedi
ööyle baktı...
Orda bir haksizlik var ve siz gerekeni yapmamissiniz hanimefendi. Ya korkmussunuz ya da yeterince ciddiye almamissiniz. Ertelemek cozum degil. Adama bir daha yaparsan dediniz oyle mi???? Klavye delikanliligi 10 yasinda sopayla dayak yiyen cocugu doven caniye 'bir daha yaparsan sikayet ederim' diyip hic bir sey yapmayip, internetten parmak egzersizi yaparak oluyor ki korkak insanlara hic tahammulum yok. Son cumle ise hadistir gayet duzgundur ve gerekeni gerwktigi yerde yapmayan insanlat icin kullanilir. Sizin gibi. Lafla net basinda olmaz bu isler ... yapamadim ya da elimden gelmedi deyip olani kabul edecek yerde bir de konusuyorsunuz. Bir cocuk dayak yese ve ben oyle bi sey yapmadan gecsem uykularjm kacar sucumu kabul ederim en azindanKlavye delikanliligi nasıl oluyor merak ettim
Adama sen bekle ben savciliga mi gideyim diyecektim
Bir daha vurursan şikayet edicez dedik adama bağırıp çağırdık ki bizi de dovse yine herkes susardi
Ama tekrar söylüyorum ben durumu degerlendirip kendimce çocuk için iyi olduğunu düşündüğüm şekilde hareket ettim
Elestireceksen de düzgün kelime seç
Seytan olduğumu düşünmüyorum gayette insanım
Ciddiye almamak ne demek ya nerden biliyorsun bir de neden korkayim korksam beni de döver diye düşünüp adama karsi çıkmzdim "hanimefendi"Orda bir haksizlik var ve siz gerekeni yapmamissiniz hanimefendi. Ya korkmussunuz ya da yeterince ciddiye almamissiniz. Ertelemek cozum degil. Adama bir daha yaparsan dediniz oyle mi???? Klavye delikanliligi 10 yasinda sopayla dayak yiyen cocugu doven caniye 'bir daha yaparsan sikayet ederim' diyip hic bir sey yapmayip, internetten parmak egzersizi yaparak oluyor ki korkak insanlara hic tahammulum yok. Son cumle ise hadistir gayet duzgundur ve gerekeni gerwktigi yerde yapmayan insanlat icin kullanilir. Sizin gibi. Lafla net basinda olmaz bu isler ...
Bu kadarı fazla ama yaniOrda bir haksizlik var ve siz gerekeni yapmamissiniz hanimefendi. Ya korkmussunuz ya da yeterince ciddiye almamissiniz. Ertelemek cozum degil. Adama bir daha yaparsan dediniz oyle mi???? Klavye delikanliligi 10 yasinda sopayla dayak yiyen cocugu doven caniye 'bir daha yaparsan sikayet ederim' diyip hic bir sey yapmayip, internetten parmak egzersizi yaparak oluyor ki korkak insanlara hic tahammulum yok. Son cumle ise hadistir gayet duzgundur ve gerekeni gerwktigi yerde yapmayan insanlat icin kullanilir. Sizin gibi. Lafla net basinda olmaz bu isler ... yapamadim ya da elimden gelmedi deyip olani kabul edecek yerde bir de konusuyorsunuz. Bir cocuk dayak yese ve ben oyle bi sey yapmadan gecsem uykularjm kacar sucumu kabul ederim en azindan