İğrenç insan (insan dediysem lafın gelisi)

Alinsa ne olacak daha iyi mi olacak sanki yuva midir yurt mudur oralar çok mu iyi
Üstelik elinden alinmasa evde çocuğa dış bileyip daha da kötü yapabilirdi
adamın gidip bu konuda ifade vermesi bile bir şeydir. ona hesap sorulacağını, yaptığının normal olmadığını yaşamalı. klavye delikanlılığına gerek yok. konu sahibi de üstüne düşeni yapmamış. haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır

Klavye delikanliligi nasıl oluyor merak ettim
Adama sen bekle ben savciliga mi gideyim diyecektim
Bir daha vurursan şikayet edicez dedik adama bağırıp çağırdık ki bizi de dovse yine herkes susardi
Ama tekrar söylüyorum ben durumu degerlendirip kendimce çocuk için iyi olduğunu düşündüğüm şekilde hareket ettim
Elestireceksen de düzgün kelime seç
Seytan olduğumu düşünmüyorum gayette insanım

böyle yobaz dindarlar putperestlerden nefret ediyorum..bunların hepsi böyle..

İslamı yobazlardan koruyun, aksi takdirde dünyayı islamdan koruyun sözünü çok severim. Hz Mevlana ne güzel Demiş.
Kişisel egolarını dine alet ederek Allah ın verdiği ve ona gücü yetmeyen bir cana bu şekilde zulmetmenin neresi normal sayılabilir?
Kedi için de annenin sinirleri bozulup da o an dolduruşa geldi diyelim...
Keşke bırakmasaydın kediyi.

dayak ile adam edilecegini dusuneni ,dayakla adam etmek gerek...
vicdan ve merhametin cubbeyle sarikla pantolonla v.s ilgisi yok, dindar gecinen ama kalbinde zerre merhamet insanlik tasimayan milyonlarca insan var malesef

Allahım o çocuğun çektiği acıları kat kat yaşatsın. Daha bimlerce çocuk var böyle.

Annem yataklara düştü inanın abartmiyorum kuzenim e verecektim zaten

ah ah
babam da beni bir kere sokakta dövmüştü
millet de seyrediyordu biri müdahale etmek istedi
babam babasıyım karışmayın dedi
ööyle baktı...

evrendeki tek kötü varlık "insan"
hayvanlarsa öyle güzeller ki... o yüzden bir insana(!) kızarken "hayvan" denmesinden hiç hoşlanıyorum :/

ah ah
babam da beni bir kere sokakta dövmüştü
millet de seyrediyordu biri müdahale etmek istedi
babam babasıyım karışmayın dedi
ööyle baktı...
Aynı cevabı aldık biz de bu adamdan ama biz öyle dedi diye hemen birakmadik çok uzun munakasa ettik yasalar var polis var hukuk var kanun var dedik ama adam gelin alın diyor zaten değişik biriydi
Ben çocuğu oksadim sevdim biraz
Ama o anda yapabileceklerim bu kadardi
Burada suçlanıyorum ama en fazla gider polise şikayet ederdim yeri geldi sanane ailevi durum denildi böyle kötü tecrubelerim oldu yani o yüzden hem birsey yapilmaz hem de adam iyice kızıp çocuğu evde de döver falan diye düşündüm ve gidip bir yere bjldirmedim ben güvenmiyorum bizim ulkemizdeki adalete
Tamam ben de suçlu hissediyorum ama elimden ne gelebilir ki
Çalışmıyorum okuyorum kendime ait ne evim ne maasim var ne de de o çocuğu almaya yetkim var
Yani elimden gelse o adama o çocuğu birakmaz kendim alırdım ama su durumda ne yapabilirdim

Ahh!! Cnm yaa kıyamam.. Bende çok etkileniyorum kayıtsız asla kalamam.. Bi keresinde daha 2 yaşındAki kızını sıf su birikintisine bastı diye tokatlamıştı annesi .. Çıldırmıştım yapıştım yakasına çocuk daha çok korktu nasıl ağlıyo yavrucak.. Çevreedekiler girdi araya ben sinirden sayıyorum çocuğu kucakladığı gibi kaçtı gitti.. Hala gözümün önünde çocuğa indirdiği o tokat

Orda bir haksizlik var ve siz gerekeni yapmamissiniz hanimefendi. Ya korkmussunuz ya da yeterince ciddiye almamissiniz. Ertelemek cozum degil. Adama bir daha yaparsan dediniz oyle mi???? Klavye delikanliligi 10 yasinda sopayla dayak yiyen cocugu doven caniye 'bir daha yaparsan sikayet ederim' diyip hic bir sey yapmayip, internetten parmak egzersizi yaparak oluyor ki korkak insanlara hic tahammulum yok. Son cumle ise hadistir gayet duzgundur ve gerekeni gerwktigi yerde yapmayan insanlat icin kullanilir. Sizin gibi. Lafla net basinda olmaz bu isler ... yapamadim ya da elimden gelmedi deyip olani kabul edecek yerde bir de konusuyorsunuz. Bir cocuk dayak yese ve ben oyle bi sey yapmadan gecsem uykularjm kacar sucumu kabul ederim en azindan

Kedi için de şu kadarini soylyebilirim bit pire içinde bir kediydi çok pisti keşke önceki halini cekseydim ben onu yikadim kuruttum iki gün evde bakıp sonra kuzenime verecektim
AMA adı komsu kadın öyle hikayeler anlattı ki anneme ölümler bitler pireler yok tüyü iç organinda çoğalır falan
Annem gaza geldi tansiyonu fırladı yatağa düştü iki saat içinde ben de endiselendim bahçeye bıraktım kapısı kapalı ve güvende ama isterdim ki evde olsun
Tamam evde kedi var ama o doğuştan beri bizde ve o çok temiz aşıları da yapilmis ama kadın annemi sokak kedisi olduğu için korkuttu
Neyse kedimin kapısını biri açmış o da çıkmış ve araba ezmis annem bunu ogrenince fenalık geçirdi şu an çok büyük vicdan azabı içinde ama neye yarar ki
O aşağılık kadına hakkımı helal etmiyorum
Nefretse nefret yahu ben insanların çoğundaçoğundan nefret ediyorum

Ciddiye almamak ne demek ya nerden biliyorsun bir de neden korkayim korksam beni de döver diye düşünüp adama karsi çıkmzdim "hanimefendi"
Hadis olduğunu biliyorum fakat ben üzerime alınmıyorum
Ama sen sui zan hakkındaki hadisleri üzerine alinabilirsin

Gerekenmis gereken më yahu gereken ne çok mükemmel bir ulkedeyiz ben şikayet edince her şey güllük gulistanlik olacaktı
Bak ben böyle düşündüm tamam mı onun için daha iyisi bu diye düşündüm doğru olanı allah bilir veya daha bilgili kişiler ama diğer ithamlarini kendine sakla

Klavye egzersiziymis

Bu kadarı fazla ama yani
Korkak seytan umursamaz bu nedir ya senin ne hakkın var bana hakaret etmeye

#AdAm_OLaCaK_KIZ
Sen hala burda misin
Demekki bazı şeyleri hala yediremedin
Ben seninle bu konu arasında olan ilişkiyi çoktan bitirmistim
Çok hoşuna gidiyor senin üslubunu kullanarak beni topa tutup bana hakaret eden üyeler sanırım

Bakın tekrar söylüyorum beni burada İNSAN GİBİ eleştiren yanlış yapmissin diyen üyeler de oldu ama ben onlara teşekkür ettim çünkü haddini biliyordu
Siz de haddinizi bilin stresinizi benim uzerimden atmaya kimsenin hakkı yok
Kimsenin bana korkak veya şeytan demeye de hakkı yok
Ben Buraya içimi dökmek için yazdım
Kaprislerinizle ugrasmak için değil
Kalkıp burada ciddiyet mi kanitlicam şimdi de

Belki bazıları için doğru olan gidip şikayet etmekti
Ben bu konuyu seytanlik ciddiyetsizlik vicdansizlik olarak görmüyorum
Ben bu yukarida saydiklarimin hiç biri değilim
Ben bu olayı tartışmaya açık olarak görüyorum
Tecavüze ugrayip bir de suçlu bulunan çocukların olduğu bir ülkenin adaletine de güvenmiyorum
Doğru olan neydi emin degilken birinin hayatını belki de daha da mahvedecektim bundan emin olamazdim
Netice olarak ben bir karar verdim
Bu tartisilir bir durum ama asla hakaret hakedecegim bir olay değil
Burada bir şeylerin sinirini çıkarmak için bana bulasmasin kimse yeter bıktım artık insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…