İğrenç insan (insan dediysem lafın gelisi)

Ben nasıl mücadele verebilirim ki yolda gördüğüm biri ve benim buna imkanım yok durumu anlık degerlendirdim ve kararim yine çocuk için doğru olanı düşündüğüm şey oldu
Evet belki yanlış bir şey yapmış olabilirim ama o niyetle yapmadım

canım kendince kendini avutmk için beni "pışpışçı, avukat, sana gıcık" yapmana gerek yok. ben gördüğüm doğruları söylerim. arkadaş çok haklı burada kimse kimseye "Konuyu açma sebebin nedir ne bu atar, bizde sövüp duralım 50 sayfa" demek gibi bir hakkı yok. konu açmak içinde sana danışacak değiliz. atar gider diyorsunda bir taraftan kıza söylenip duruyorsun işte niye şikayette bulunmamış. ben şikayette bulundum birşey olmadı.

Hala aynı tavır
Arkadaşım benim amacım pispislanmak değil
iSenin de üslubunu beğenmedim bu kadar basit
Bak yukarda biri yanlış yapmışsın demiş ama nasıl demiş

peki adam beni taciz ediyor ama gören kimse yokki nasıl ispat edebilirim.

şiddetin her türlüsüne çok karşıyım...Allah bunların yakasını bırakmasın bin beter yapsın inşallah.şu an o kadar sinirlendim ki.

Özellikle cevrende adresini bildiğin kişiler olursa bunu yap benden sana tavsiye. Alkolik babası tarafindan defalarca bicaklanmis 16 yaşındaki bir kız çocuğuna aileme geri dönmek istiyorum diye zorla ifade verdirmeye çalışan yaklaşık 7 kişi ile mücadele etmiş biri olarak söylüyorum bunu. Bazı şeyler sadece buz dağının görünen kısmı.
Yolda gormussun o insanları tespit etmek zor kacarlar, en azından tepkini vermissin tebrik ediyorum seni. Sen duyarlı bir insanın farkındayım.

peki adam beni taciz ediyor ama gören kimse yokki nasıl ispat edebilirim.
Aç telefonun kamerasını hemen elinin altında bulunsun. Kaydet. Aslında çevrede bulunan kameralar olay mahallini görüyorsa onların izlenmesi gerekli. Çok tenha bir yerdeysen böyle yapabilirsin. Belli etmeyeceksin tabi karşındakinin insana elinde yürüyormuş gibi yaparsın.

teş. ederim verdiğiniz bilgiler için. 3. anlattığım olay evimin yakınlarındaydı ama olayın olduğu yer dar kuytu bir sokaktı kimse yoktu. tanıdığım biri geçseydi aslında söylediğiniz gibi şahit olurdu.ben her seferinde etraftaki insanlarda yardım ederler diye umdum. hatta 3. olayda adamı tartaklamaya bile çalıştım sonra beni dövmeye falan kalktı. birde bana ne dese beğenirsiniz "ben değerliyim" dedi bana ben ona vurmaya kalkınca . sapık işte .

aslında olay bizim mahalledeki caminin altında kuytu bir sokak var orada oldu kamera varmıdır ki. aslında keşke sorsaydım o zaman

Dediğim gibi aç telefonun video özelliğini tut elinde çekebildi kadar ceksin. Onu cekiyormus gibi davranma sanki elindeydi başka şeyle ugrasiyormussun gibi davran. Sonra avukat talebi önemli. Geçmiş olsun ayrıca üzüldüm bu durumla karsilasmana. Akıl fikir versin ya da imha etsin Allah bu sapiklari.

inşallah böyle şeylerle tekrar karşılaşmam karşılaşmayız inşallah.

aslında olay bizim mahalledeki caminin altında kuytu bir sokak var orada oldu kamera varmıdır ki. aslında keşke sorsaydım o zaman
Bak dedigim gibi aklına ilk gelen ben bunu nasıl ispat edeceğim olsun. Her olayda bunu dusun. Hukuk, ceza fark etmez. Kamera,tanık,yazılı delil, darp edilirsen rapor, bilirkişi incelemesi aklına ne geliyorsa artık. Karsilastigin duruma gore uyarla bunu.

Teşekkür ederim hem bilgi hem de iyi niyetiniz için
İşte biraz da cahillik yüzünden oluyor bazı şeyler
Bilmedigimden

Alişveriş merkezinde aynı şekilde bir olay yaşadım 4 yaşlarında bır kız çocuguydu yanlıs hatırlamıyorsam

Yaşı baya var kadının anneanne yada babaanne tam bılmıyorum

Ağlıyor dıye sarsıyor cocugu en sonunda agzına vurmaya başladı sus diye

Tuttum kolundan bana bak kendıne gel ne yaptıgını sanıyorsun arıyorum şimdi polısı alsınlar elinden çocugu dedim

Neye uğradıgını sasırdı o korku yettı ona

tamamda ben sürekli elimde tel.de kamerayla çekim mi yapacağım. adam beni arkamdan taciz etti. teli arkama mı tutacağım ama etrafta kamera varsa yine şikayet ederim. daha önce etmiştim ama o zaman birşey olmadı. içimde bu konudda öyle birikmişimki yolda sapık olabilir diye şüphelendiğim birini görsem onu nasıl dövebilirim diye içimden hesap yapıyorum. malesef.

Şupheli bulunamamıştır o yüzden bir şey olmamıştır. Eylemi yapanin bulunması önemli yoksa nasıl yargılama yapılsın. Artık eldeki verilere bakılacak, nerede yapıldı, görüntü var mıdır gibi. Yoksa sonuçsuz kalir.

çocuk dövmek 93 ülkenin imzaladığı bir sözleşme ile uluslararsı bir suçtur. Kendi çocuğun olsa bile hiç bir çocuğu dövemezsin. Sizi polise savcılığa şikayet ederim deseydiniz. Hatta bu suça sessiz kalmak istemiyorsanız direk savcılığa dilekçe ile şikayet edin. savcılığa gidin karakoldan sonuç çıkmaz çünkü. savcılıktan geçen her dilekçe değerlendirilmek zorunda.
ayrıca mdem dayak cennetten çıkma, toplanıp seni dövelim o sopayla olur mu? deseydiniz. şerefsiz herif!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…