İğrenç insan (insan dediysem lafın gelisi)

Bu kadar üzüldüğün şeyler için daha sıkı mücadele etmelisin bence, yerinde olsam çocuk için ihbarda bulunur kediyi de tillahı gelse bırakmazdım annen iki söylenir susardı çünkü kediye yabancı değil ilk kedi de değil
Peki siz öyle yapın

Evet var size göre oyle yaparsınız bana göre de böyle
Türkiye de yaşıyoruz ne iyi yurdu annem var babam var ama ben yuttayim bu psikoloji bile ne kadar kötü
Ben oradaki kadın ile istisare yaptım ve bu kararı verdim
Adama da sözlü olarak tepkimi verdim
Pis adam da derim kaka adam da derim bu beni ilgilendirir

Konuyu açma sebebin nedir ne bu atar, bizde sövüp duralım 50 sayfa

canım duyarlı olmak güzel birşey . insanların tepkisizliği konusunda çok haklısın bende bu durumdan dlayı uzunca bir süre korkarak eve geldim.insanlar hem duyarsız hemde söylediğin gibi polise şikayet edince de bir şekilde seni haksız çıkartıyorlar. böyle bir memlekette yaşıyoruz. yazık
Ya biliyorum yaşadığım şeyler var polislere de guvenmiyorum sanane demelerini bile bekliyorum ki bunu iki kez yaşadım ne yapayım o şekil çocuk için daha kötü olacaktı ben böyle düşündüm

Bugün sokakta (hayvan oğlu hayvanın) biri daha on yaşında bile olduğunu dusunmedigim oğlunu elindeki sopa ile hayvanca dövdü. Oğlunun sakagi mosmor halde ve bir ben bir de başka bir kadin haric kimse de tepki vermedi. Işin bundan daha acı yani ise adam Cübbeli sarıkli; sanırsın dindar,sanırsın Allah korkusu var! Sünnet diye elinde tuttuğu o sopa ile dövdü çocuğu bir de dayak cennetten çıkma diyor
Gel de böyle bir dünyada hiç bir şey yokmuş gibi mutlu ol gel de psikokojin bozulmasin

Bir de yolda yavru bir kedi buldum eve getirdim sahiplendirecektim annem de bir şey demedi ama eve gelen iğrenç dedikoducu komşu kadin bir pire pislik hastalık bir sürü seylerle doldurdu annem bana kızdı bağırdı çağırdı tansiyonu çıktı Hayır bir de evde zaten bir kedi var ne zararını gördün sonra ben yikamama rağmen bahçeye bırakmak zorunda kaldım şimdi vicdan azabı çekiyorum

O pislik adamı polise bildirebilirdim ama inanin ki bir şey yapılmayacaktı çocuğa bir fayda olmayacakti o yüzden bir şey yapmadım o konuda

Arkadaslar ben anksiyete hastasiyim bu hastalığa ilk atagim da böyle bunlara benzer bir konudan olmuştu ben duyarsız kalamiyorum böyle şeylere ve sanki ben yaşamisim gibi etkisine kalıyorum böyle iğrenç insanlar çok fazla bu nedenle ben bu hayatı sevmiyorum yaşamak da istemiyorum aslında

Çok karışık kusuruma bakmayın çok çok doluyum
yaşamak istememenle ilgili de yazayım. malum ben akıl vermeyi severim :KK70: :KK70: :KK70: şimdi canım bu hayat dediğimiz şey gelip geçici birşey. Allah bize bir ömür biçmiş iyi veya kötü yaşamak bize bağlı. evet hayatta kötü insanlar çok var fakat az da olsa iyi insanlarda var. mesela sen iyi bir insansın tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla merhametli birisin. öyleyse bu demek oluyorki nadir bulunan iyi insanlardansın. öyleyse kendinin kıymetini bil. hayatın olumlu yönlerini görmeye çalış.

Konuyu açma sebebin nedir ne bu atar, bizde sövüp duralım 50 sayfa
Burada bana psikolojik olarak vicdan azabı çektirmek için yazıyor gibi goruniyorsun annemin tansiyonu var ve sinirlwnice yukseliyor şu anda bana kızıp yatakta yatıyor
Sanki ben bilmiyorum almayi

Ya biliyorum yaşadığım şeyler var polislere de guvenmiyorum sanane demelerini bile bekliyorum ki bunu iki kez yaşadım ne yapayım o şekil çocuk için daha kötü olacaktı ben böyle düşündüm
ah canım bilmem mi bende yaşadım polisin bir b.k yaptığı yok.

yaşamak istememenle ilgili de yazayım. malum ben akıl vermeyi severim :KK70: :KK70: :KK70: şimdi canım bu hayat dediğimiz şey gelip geçici birşey. Allah bize bir ömür biçmiş iyi veya kötü yaşamak bize bağlı. evet hayatta kötü insanlar çok var fakat az da olsa iyi insanlarda var. mesela sen iyi bir insansın tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla merhametli birisin. öyleyse bu demek oluyorki nadir bulunan iyi insanlardansın. öyleyse kendinin kıymetini bil. hayatın olumlu yönlerini görmeye çalış.
Teşekkür ederim inanin böyle güzel şeyler duyunca kendimi kötü hissediyorum anki bunun için konu actin diyecekler gibi geliyor ama gerçekten bugün bu iki olay sevmedigim hayattan iyice Soguttu
İnancım olmasa kötü şeyler olabilirdi :)

meryem canım bazı insanların saçma sapan yorumlarına bence kulak asma neden çünkü mesela ben burada tacize uğradım diye konu açtım insanların duyarsızlığından yakındım bana " ha siz adamın linç edilmesin iistiyorsunuz yani" diye söyleyen oldu. yani orada o çocuğu döven yahut taciz edilmek isteyen bayanlardan burada da var. o yüzden bence boşver.

Teşekkür ederim inanin böyle güzel şeyler duyunca kendimi kötü hissediyorum anki bunun için konu actin diyecekler gibi geliyor ama gerçekten bugün bu iki olay sevmedigim hayattan iyice Soguttu
İnancım olmasa kötü şeyler olabilirdi :)
yaaa canım boşversene konu açmak parayla mı burada o kadar saçma şeyler için konu açılıyor kime ne canım ister konu açarım derdi tasası ona mı düşmüş

meryem canım bazı insanların saçma sapan yorumlarına bence kulak asma neden çünkü mesela ben burada tacize uğradım diye konu açtım insanların duyarsızlığından yakındım bana " ha siz adamın linç edilmesin iistiyorsunuz yani" diye söyleyen oldu. yani orada o çocuğu döven yahut taciz edilmek isteyen bayanlardan burada da var. o yüzden bence boşver.
Aslında eleştiriye acigim ama su an çok hassasim ve eleştiriler de igneleyici olunca rahatsız oluyorum
Teşekkür ediyorum size

Konu sahibi yanılıyorsun. CMK avukatlığı yaparken, abla ne olur beni aileme verme diye yalvaran çocuklar gördüm. Etimi disime takım ve savaştım onlar için. Yeri geldi polislerle mücadele ettim, savciyla bizzat gorustum anlattım durumu. Aile ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet et. Yurda verilmese bile aile bir yaptirimin olduğunu gorsun. Anlasin çocuk sahipsiz değil.

Aslında eleştiriye acigim ama su an çok hassasim ve eleştiriler de igneleyici olunca rahatsız oluyorum
Teşekkür ediyorum size
canım bilmem mi çok iyi anlıyorum seni. saçma sapan yorum yazanlar oluyor. eleştirmek var konuşmak için konuşmak var. bu öyle boş boş bişey yazmış olmak için yazmış . hayır yapıcı eleştirirsin anlarım bunun tutulacak bir tarafı da yok. insan biraz empati kurar öyle eleştirir ki kesinlikle eleştirildiğin konuda haklı da değil.

canım bilmem mi çok iyi anlıyorum seni. saçma sapan yorum yazanlar oluyor. eleştirmek var konuşmak için konuşmak var. bu öyle boş boş bişey yazmış olmak için yazmış . hayır yapıcı eleştirirsin anlarım bunun tutulacak bir tarafı da yok. insan biraz empati kurar öyle eleştirir ki kesinlikle eleştirildiğin konuda haklı da değil.

Kim mesela p saçma sapan yorum yapanlar söyler misin, aynı yorumu üçüncü yazışın bu

Konu sahibi yanılıyorsun. CMK avukatlığı yaparken, abla ne olur beni aileme verme diye yalvaran çocuklar gördüm. Etimi disime takım ve savaştım onlar için. Yeri geldi polislerle mücadele ettim, savciyla bizzat gorustum anlattım durumu. Aile ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet et. Yurda verilmese bile aile bir yaptirimin olduğunu gorsun. Anlasin çocuk sahipsiz değil.
sizi tebrik ederim gerçekten bunun için çabalayıp başarmışsınız. fakat avukat olmanızda sizin için avantaj. peki size danışmak istiyorum. mesela ben tacize uğradım hemde 4 kez . 1. de savcılığa gittim. kamera görüntülerinin izlenmesini istedim anlattım vs bir sonuç elde edemedim. 2. olayda kalabalık bir yerdeydim etraftan insanlar adama kaçmasını söylediler adamda kaçtı gitti. 3. olayd evimin yakınlarında oldu . etraftan geçen insanlardan bir tanesi ne oluyor burada diye baktı . bu olayın üstüne biber gazı taşımaya başladım psikolojimi de etkiledi. aradan 2 ay falan geçti trafikte 2 kız bana saldırdı yanımda biber gazı vardı ilk kez kendimi koruyabildim. sizce ne yapmalıyım.

rapisa rapisa isim verde yeri belli olsun

Konu Sahibi seni de anlıyorum bu arkadaş seni pışpısladı hoşuna gitti ama herkes öyle yapacak diye birşey yok, bugün olan oldu neyse, ben senin ilerisi için yapman gereken bir şey söyledim, belli ki duyarlı iyi bir insansın, bu özellikleri cesaretle besle ve somut adımlar da at, belki birşeyi değistiremezsin belki de değiştirirsin, en azından denemiş olursun, elinden geleni yapmış olursun

Ben söylediğim şeyleri seni eleştirmek adına da yapmadım, o kadar sinirlendim ki olaya keşke daha fazlasını yapsaydın diye içim içimi yedi

sizi tebrik ederim gerçekten bunun için çabalayıp başarmışsınız. fakat avukat olmanızda sizin için avantaj. peki size danışmak istiyorum. mesela ben tacize uğradım hemde 4 kez . 1. de savcılığa gittim. kamera görüntülerinin izlenmesini istedim anlattım vs bir sonuç elde edemedim. 2. olayda kalabalık bir yerdeydim etraftan insanlar adama kaçmasını söylediler adamda kaçtı gitti. 3. olayd evimin yakınlarında oldu . etraftan geçen insanlardan bir tanesi ne oluyor burada diye baktı . bu olayın üstüne biber gazı taşımaya başladım psikolojimi de etkiledi. aradan 2 ay falan geçti trafikte 2 kız bana saldırdı yanımda biber gazı vardı ilk kez kendimi koruyabildim. sizce ne yapmalıyım.
Böyle durumlarda lütfen avukat talebinde bulunun. Hukukta ispat önemlidir. Her detayi ve dosya takibini ehil eller yaparsa hakkınızı aramaniz kolaylaşır. Olay anında polisi arayın ve geldiklerinde avukat talep ediyorum diyin. Baro size avukat gonderecektir. İlk ifadenizi avukat esliginde verirsiniz. Savcılığa şahsen muracaatlerinizda mutlaka barodan avukat talebinde bulunun durumunuz yoksa.

X