Sivilceli Ciltler "İğrenç görünüyorsun!"

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

K_G

Noktalama iş. ve paragraflar yazının mimikleridir.
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
1.594
2.858
31
Merhabalar.

Konuyu nereye açsam bilemedim. "Kadın'a dair" ile burası arasında kaldım. En sonunda buraya açmaya karar verdim.

Bir video paylaşacağım.

Sivilce derdi çeken, bu yüzden alay edilen herkes görsün istedim.

İnternet üzerinden makyaj videoları paylaşan Em Ford son zamanlarda bir video paylaşmış.

İnsanların zorbalıklarını ve iki yüzlülüklerini göstermiş.
Gerçekten anlamlı bir çalışma yapmış. Bu bir önceki - sonraki videosu değildir. Sonuna kadar izlemenizi öneririm.

Videoda kendisine yapılan makyaj yapmadan önceki acımasız yorumları ve makyaj yaptıktan sonraki acımasız yorumları paylaşmış. Tahmin edilenin aksine, makyaj yaptıktan sonraki yorumlar da fazlasıyla küçük düşürücü.

Videonun hem aslını hem Türkçe çevirisini ekliyorum.
Ama çeviriyi çok beğenmediğim için, biraz İngilizce bilenlere aslını tavsiye ediyorum. Çok İngilizce bilmeyi gerektirmiyor.

Video bu:

Türkçe çevirisi:

Bu video buralarda dursun. Bu dertten muzdarip kadınlar bir çözüm bulmaya bu foruma gelecektir.
Özellikle de ergenlik dönemindeki genç kızlar için, acımasız arkadaş yorumları çok can sıkar, üzer, ağlatır. (Kişi kendinden bilir işi.)
Eleştirileri çok takmamaları, hadsiz insanlar yüzünden bunalıma girmemeleri gerektiğini görürler belki.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
bir zamanlar benide yolda çevirip ay yüzün çok kötü olmuş diyorlardı az ağlamazdım kime neyse sanki kişinin elinde olan bir şeyde

Reactions: K_G
bir zamanlar benide yolda çevirip ay yüzün çok kötü olmuş diyorlardı az ağlamazdım kime neyse sanki kişinin elinde olan bir şeyde

Değil mi ama?
Herkes tavsiye vermeye çalışır.
"Ay sen şu otu iç, ay sen şunu sür."

Kişiliğini görmez de sadece yüzünü görür. Acıyarak bakar.
Çocuklar zaten acımasızdır. Her fırsatta dalga geçerler.

Ah ah...

Kesinlikle çok iyi bir video ..

insanın içi güzel olsun. .

Reactions: K_G
halbuki kız çok güzel izlerken bir ara sivilcelerini görmedim gözlerinin rengi ne güzel burnu da hokka gibi diye düşünyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…