- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
Kızlar merhaba eylül sonunda düğünüm var. 2 senelik birlikteğilimiz var nişanlımla çok seviyorum hiç bir sorunumuz yok Allah a şükür. Bu foruma yıllar önce üye oldum ama genelde birşey sormaz bakınırdım arada bu sıralar dertlerim arttı o yüzden müdavimi oldum Burda vajinismus hastalığını öğrendim bir bilgim yoktu daha önceden duymamıştım. Öğrendiğimden beride açıp açıp okuyorum psikolojim bozuldu düğün öncesi Anlatması çok güç ama bir rüya gördüm o rüyada kendi babamla evleniyordum. İlişkiye girecekmişiz ama ben ağlıyorum yapamayacağım diyerek sonrada uyanıyorum. Bu rüyadan sonra öyle soğudum ki evlilikten anlatamam çok kötü ve iğrenç bir rüyaydı.. Nişanlımlada herşeyi rahat konuşabiliyoruz çok şükür birbirimize açığız ona da yapamayacağımı ilk geceden çok korktuğumu anlattım oda sağolsun o gece olması şart değil saçının kılına zarar gelsin istemem sen hazır olunca olur senin kendini iyi ve hazır hissetmen lazım diyor ki içinde Allah korkusu olan biri çok şükür eşin bile olsa o istemeden tecavüze girer ben sana bunu yapamam zaten sana bağlı diyor. Rüyamı ona anlatmadım ama rüya tabirlerine baktığımda kötü bir yorumla karşılaşmadım. Hayıra yormak istiyorum açıkçası. Ama ilk gece korkumu yenemiyorum sanki yapamayacağım vajinusmus olacağım sanıyorum. Kendimi rahatlatamıyorum ne düşünürsem düşüneyim geçmiyor bu sıkıntı. Nişanlım beni konuşarak rahatlatmış olmasına rağmen hala çok korkuyorum. Benim gibi olup tavsiye verecek olan illaki vardır. Yardımlarınızı bekliyorumm..