• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Igora altın kumral

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Kumral tonlarını baya deneyen kullanan biriyim. kışın orta kumral yaza doğru bal köpüğüne doğru kumralları çok seviyorum. evet şubatın ortası geldi birazcık açayım dedim kumral olan sçlarımın üstüne igora altın kumral denedim. böyle bir renk oldu arkadaşlar.

Eklentiler

• $IMG_2601.jpg
    $IMG_2601.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 2.459
  • $Kopyası IMG_1038 - Kopya - Kopya (2).jpg
    $Kopyası IMG_1038 - Kopya - Kopya (2).jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 901
iki resimdeki renk bibirinden farklı duruyor ama...son hali hangisi? ya da aynı da ışıktan mı öyle görünüyor? bir de boyamadan önce ne renkti?

ikisi de aynı canım. saçlarımı paletin kumral rengine boyamıştım en son. saçlarım ilk resimdeki gibi görünüyor. ikincisini hem güneşin odaya vurduğu bir anda hem de flash kullanarak çektim oyüzden parlak ve açık durdu.çünkü dışarıda güneş vurduğu zaman altın parıltısı baskın duruyo göstermek için ayrıca ışık kullandım yani.

güzel olmuş tatlım güle güle kullan zemuszemus bişeyi merak ettim altın kumralda kızıl yansıma yok dimi?

güzel olmuş tatlım güle güle kullan zemuszemus bişeyi merak ettim altın kumralda kızıl yansıma yok dimi?
yok tatlım sanırım üzerimde kırmızı bluz olduğu için yanıltıyo. arkadaşlarım altın sarısı gibi olmuş diyorlar. çünkü güneş ışığında baya açık duruyor. fotoda bana bile koyu geldi :) oyüzden bide bol ışıklı flaşlı çektim ikinciyi.

teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim. yazın düğünüm var ozaman açık altın kumral diye bir rengi var igoaranın, bir de onu deneyeyim madem 2-3 ay sonra gelinlikte açık renk saç çok hoşuma gidiyor benim

Back