Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaIGORA 8-75 ile boyayanlar.. (açık kumral bakır) yardım lütfennn
bence o kadar açık olmaz...saç zeminin açık olması lazım anca öyle olur...ayrıca da hürremin saç rengine benzeyen bir ton olur çünkü bakır demek turuncu demek....
saçlarım açık sarı uçlarım platine yakın zaten zeminim çok açık...ben saç rengini kuaföre sordum kendisi bu rengi werdi katalogtanda baktım açık bir renk zaten içinde öyle turunculuk yapacak bir bakırlık yok..boyayan arkadaşlar warsa merak ettim düşüncelerini ama kmse yok
verdiğin link gözükmüyor,
katalog da 8,75 açık kumral bakır yazıyordur
ama 8,75'e boyayınca gösterdiğin renk elde edileceğini sanmıyorum
8 çok açık bir renk değil çünkü
canım,o renk 8-77 açık kumral bakır ve turuncu oluyor...
snin verdiğin linkteki resimdeki saç rengi ile hiç alakası da yok..
ben 2 yıl kullandım bu rengi, Hürremin saç rengine çok benziyor ..bakır yansımalı açık kumral tonu..
kafam karıştı yaa.. kuaför öyle deyince bende konuyu direk açtım 8-75 katalogta gördüm ewet koyu ama uruncu nasıl çıkar bilemedim ben birdaha sormalı en iyisi :/