• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama IGORA 8-75 ile boyayanlar.. (açık kumral bakır) yardım lütfennn

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
kızlar saçlarını açık kumral bakır ile boyayanlar warmı? renk böyle oluyormuş eğer boyayanlar warsa yardım edebilirlermi? :KK43: boyayacağımda saçlarımı..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o kadar açık olmaz...saç zeminin açık olması lazım anca öyle olur...ayrıca da hürremin saç rengine benzeyen bir ton olur çünkü bakır demek turuncu demek....

saçlarım açık sarı uçlarım platine yakın zaten zeminim çok açık...ben saç rengini kuaföre sordum kendisi bu rengi werdi katalogtanda baktım açık bir renk zaten içinde öyle turunculuk yapacak bir bakırlık yok..boyayan arkadaşlar warsa merak ettim düşüncelerini ama kmse yok :(

söylediğiniz boyanın numarası kaç ?
resimde ki renk açık kumral bakır rengi değil çünkü

verdiğin link gözükmüyor,
katalog da 8,75 açık kumral bakır yazıyordur
ama 8,75'e boyayınca gösterdiğin renk elde edileceğini sanmıyorum
8 çok açık bir renk değil çünkü

canım,o renk 8-77 açık kumral bakır ve turuncu oluyor...
snin verdiğin linkteki resimdeki saç rengi ile hiç alakası da yok..
ben 2 yıl kullandım bu rengi, Hürremin saç rengine çok benziyor ..bakır yansımalı açık kumral tonu..

kafam karıştı yaa.. kuaför öyle deyince bende konuyu direk açtım 8-75 katalogta gördüm ewet koyu ama uruncu nasıl çıkar bilemedim ben :( birdaha sormalı en iyisi :/

Back
X