selam:) koleston saçları çok yıpratıyor ve sertleştiriyormuş diye duydum ben. o yüzden igora düşünüyorum. ama rengi de çok güzelmiş açıkçası.
merhaba ben en son palette 7.0 ile boyadığım saçlarım üzerine bu boyayı kullanmak istiyorum. altın parıltıları olsun istiyorum ve bakırlık turunculuk olmasın istiyorum. önerir misiniz? 30luk oksidanla birlikte boyasam sizce nasıl bi renk çıkar ortaya? kendi saçımın güneşteki hali böyle; http://o1307.hizliresim.com/1c/w/qwnb0.jpg
düşündüğüm boya da bu;
http://sachane.com/images/detailed/4/8-5.jpg
caglacetin; çok teşekkür ederim:) fakat ben daha önce saçımı hiç açmadım açıcıyla ve mahvedebileceğimden korkuyorum. boyayla açılabildiği kadar açılsın istiyorum. bunu yaparken de yeşiller turuncular olmasın istiyorum:/ bu rengi direk %9la boyasam nasıl olur sizce? 1-2 cm diplerim var ama hiç belli değil. en son orayı boyayıp 6-7 dakika sonra da yıkarım belki diye düşünüyorum.
Kumralbayan; sizin zemininiz daha açık olduğundan zamanla akacaktır düşündüğünüz gibi. ben 6.0 ve 7.0 arasında çok çok büyük bi fark görememiştim. yansıması daha açık ve yarım ton kadar ton farkı var sadece:)yine de saçınız açılacağı için bence 6.1 daha mantıklı olur. ama 6.0da biraz kızıllık vardı. 6.1de olup olmadığını bilmiyorum. onu kullananlara bir sorarsanız daha iyi olur:)
pelinbb; merhaba ben koyu kestane saçlarımı önce garnier 6.0 ile ara ara boyamıştım. iki ay sonra da palette 7.0 ile tamamen boyadım. 7.0'ın yansıması sarı:)
zeminin oldukça açıkmış 6.1 ile boya derim kızıllık yoksa:) aktığı zaman istediğin renge yaklaşacağını düşünüyorum.
sanmıyorum, doğal rengin de koyuysa bu da doğal duracaktır. 30dan da büyük değilsin sanırım, kahverengiyle kendi yaşını gösterirsin bence. siyah olsa farklı olurdu ama kahvenin küçük ya da büyük göstereceğini düşünmüyorum:) daha taze bir görünüm vermesi olası ama. karar verdin mi?:)
biri de bana yardım etse, yok mu açık altın kumral ya da normal altın kumral kullanan hiç?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?