Saç Rengi ve Saç Boyama igora 8.5 altın açık kumral nasıl olur? resim ekledim

eleanor7

sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
148
1
96
İstanbul
merhaba ben en son palette 7.0 ile boyadığım saçlarım üzerine bu boyayı kullanmak istiyorum. altın parıltıları olsun istiyorum ve bakırlık turunculuk olmasın istiyorum. önerir misiniz? 30luk oksidanla birlikte boyasam sizce nasıl bi renk çıkar ortaya? kendi saçımın güneşteki hali böyle; http://o1307.hizliresim.com/1c/w/qwnb0.jpg
düşündüğüm boya da bu;
http://sachane.com/images/detailed/4/8-5.jpg

Selam.. koleston perfect 8.03 e de bakmanı tavsiye ederim..Benim de saçım aksın biraz ilerde bu ikisinden birini istiyorum..

selam:) koleston saçları çok yıpratıyor ve sertleştiriyormuş diye duydum ben. o yüzden igora düşünüyorum. ama rengi de çok güzelmiş açıkçası.

selam:) koleston saçları çok yıpratıyor ve sertleştiriyormuş diye duydum ben. o yüzden igora düşünüyorum. ama rengi de çok güzelmiş açıkçası.

Canim son koydugun renk senin kendi sacindan acik. Ustune boyarsan eger tutmaz kendini belli etmez. Ama kutulardaki acicilar düsuk oluyo hep. Sacini acarsan eger aciciyla. Ben evde kendim actim koleston sac aciciyla memnun kaldim. Yipranma pek olmadi. Sarinin ustune yani bu rengi direk boyarsan kendi oksidaniyla. Tutar diye dusunuyorum. Dibin koyu geldigi zaman da ayni boyayi %9 aciciyla kullanirsan olur diye dusunuyorum. Turunculugunu istemiyosan biraz külluyle karistirabilirsin.

merhaba ben en son palette 7.0 ile boyadığım saçlarım üzerine bu boyayı kullanmak istiyorum. altın parıltıları olsun istiyorum ve bakırlık turunculuk olmasın istiyorum. önerir misiniz? 30luk oksidanla birlikte boyasam sizce nasıl bi renk çıkar ortaya? kendi saçımın güneşteki hali böyle; http://o1307.hizliresim.com/1c/w/qwnb0.jpg
düşündüğüm boya da bu;
http://sachane.com/images/detailed/4/8-5.jpg

Canım benim saçım suan sarı ama senin saçının 7.0la boyadığı halı gibi olsun istiyorum fakat boyanın yıkadıkca rengi açıldığı için lorealın 6.1 ini boyamak istiyorum zaman gectkce 7.0 gibi olurmu yoksa daha mı açık olur sence ????? :42:

canım saçının şimdiki rengini çok beğendim turunculukta yok.hangi rengin üzerine boyamıştın 7.0 ile?

caglacetin; çok teşekkür ederim:) fakat ben daha önce saçımı hiç açmadım açıcıyla ve mahvedebileceğimden korkuyorum. boyayla açılabildiği kadar açılsın istiyorum. bunu yaparken de yeşiller turuncular olmasın istiyorum:/ bu rengi direk %9la boyasam nasıl olur sizce? 1-2 cm diplerim var ama hiç belli değil. en son orayı boyayıp 6-7 dakika sonra da yıkarım belki diye düşünüyorum.
Kumralbayan; sizin zemininiz daha açık olduğundan zamanla akacaktır düşündüğünüz gibi. ben 6.0 ve 7.0 arasında çok çok büyük bi fark görememiştim. yansıması daha açık ve yarım ton kadar ton farkı var sadece:)yine de saçınız açılacağı için bence 6.1 daha mantıklı olur. ama 6.0da biraz kızıllık vardı. 6.1de olup olmadığını bilmiyorum. onu kullananlara bir sorarsanız daha iyi olur:)
pelinbb; merhaba ben koyu kestane saçlarımı önce garnier 6.0 ile ara ara boyamıştım. iki ay sonra da palette 7.0 ile tamamen boyadım. 7.0'ın yansıması sarı:)

caglacetin; çok teşekkür ederim:) fakat ben daha önce saçımı hiç açmadım açıcıyla ve mahvedebileceğimden korkuyorum. boyayla açılabildiği kadar açılsın istiyorum. bunu yaparken de yeşiller turuncular olmasın istiyorum:/ bu rengi direk %9la boyasam nasıl olur sizce? 1-2 cm diplerim var ama hiç belli değil. en son orayı boyayıp 6-7 dakika sonra da yıkarım belki diye düşünüyorum.
Kumralbayan; sizin zemininiz daha açık olduğundan zamanla akacaktır düşündüğünüz gibi. ben 6.0 ve 7.0 arasında çok çok büyük bi fark görememiştim. yansıması daha açık ve yarım ton kadar ton farkı var sadece:)yine de saçınız açılacağı için bence 6.1 daha mantıklı olur. ama 6.0da biraz kızıllık vardı. 6.1de olup olmadığını bilmiyorum. onu kullananlara bir sorarsanız daha iyi olur:)
pelinbb; merhaba ben koyu kestane saçlarımı önce garnier 6.0 ile ara ara boyamıştım. iki ay sonra da palette 7.0 ile tamamen boyadım. 7.0'ın yansıması sarı:)

Sordum canım boya diyor ben sana suan kı rengimin fotosunu gösteriyim daha iyi yorum yaparsın bence :)
benim saçlarım; http://www.yukleresim.com/images/2013/08/01/BP3SVFHCYAAPPDE.jpg
6.1le elde etmek istedigim renk http://www.yukleresim.com/images/2013/08/01/mirandakerrdenmutluevliliginsirri1.jpg :17:

zeminin oldukça açıkmış 6.1 ile boya derim kızıllık yoksa:) aktığı zaman istediğin renge yaklaşacağını düşünüyorum.

zeminin oldukça açıkmış 6.1 ile boya derim kızıllık yoksa:) aktığı zaman istediğin renge yaklaşacağını düşünüyorum.

Canım kararsızım ya kızıllık olcagını sanmıyorum boyayanlara baktım oyle bi sorun yazmamıslar,saclarımın boyunuda gördün sence yasımı cok kuculturmu ıstedgm renk yoksa buyuturmu ??:44:

sanmıyorum, doğal rengin de koyuysa bu da doğal duracaktır. 30dan da büyük değilsin sanırım, kahverengiyle kendi yaşını gösterirsin bence. siyah olsa farklı olurdu ama kahvenin küçük ya da büyük göstereceğini düşünmüyorum:) daha taze bir görünüm vermesi olası ama. karar verdin mi?:)

biri de bana yardım etse, yok mu açık altın kumral ya da normal altın kumral kullanan hiç?:)

sanmıyorum, doğal rengin de koyuysa bu da doğal duracaktır. 30dan da büyük değilsin sanırım, kahverengiyle kendi yaşını gösterirsin bence. siyah olsa farklı olurdu ama kahvenin küçük ya da büyük göstereceğini düşünmüyorum:) daha taze bir görünüm vermesi olası ama. karar verdin mi?:)

biri de bana yardım etse, yok mu açık altın kumral ya da normal altın kumral kullanan hiç?:)

yok canım 17yim :D,Suan saçlarım kısa ya annem diplerin gelince boya diyo diplerimi yeni boyamasaydım suan boyardımda iste :S,canım altın adı içeren boyalar hafif turuncumsu oluyo diye biliyorum ben ama sen bilirsin

Canım hem bakırlık turunculuk istemiyorum demişsin hem de altın parıltı olsun demişsin.Altın, zaten bakırın alt tonudur kırmızı sarı içerir, yansıması kızıldır altının sarı tonlarına karıştırsan, turunculuk oluşturur ,karamel tonlarına katarsan (zaten karamel bakır içerdiği için) ancak ona altın ışıltısı katar ve hoş olur ama aynı anda hem gösterdiğin gibi kumralı istemek hem de turuncu olmasın demek yanlış.Ayrıca saç rengin seçtiğin boya için çok koyu bence 3-4 boyamadan önce pek o rengin tutacağını sanmıyorum.Bence o rengi istiyorsan daha açık bir renk seçip önce tabanını uygun hale getir.kendine güvenmiyorsan kuaföre git ama altın olsun deme ozaman sana karamel yapıp göderir çünkü altın içeren kumral aslında karameldir.

öncelikle çok teşekkürler. fakat ben o renge ulaşmaktan çok şimdiki saçım üzerine o boyayı uygularsam (%9luk oksidanla) nasıl bi renk elde edeceğimi merak ediyorum daha çok:) evet turunculuk konusunda da haklısınız.
ya o boyayı ya da 7.0 ile 8.0ı eşit karıştırıp boyamayı düşünüyorum. sizce hangisini yapmalıyım? yeşillik olur mu 7.0 ve 8.0 karışımı yüzünden?

Son düzenleme:
Back