İgneye ragmen yumurtam catlamiyor ne yapmaliyim

anladım canım, inşallah düzelir. şu incir +havuç kürü var ya yapmışsındır eminim ama yinede söyliyim dedim
Cnm onuda yaptm hatta cikolata kisti ondan sonra oldu onunla alakasi var mi bilmiyorum bi kac aydirda sogan kuru deniyorum bir kimyasal gebelk gecirdm baskada bisey yok...

Amin cnm...Senin sorunun ne ?
benim 2 kürtajım var canım, kan pıhtılaşması çıktı bende. ilkinin kalbi durdu, ama 2. dış gebelik ti. rahmin köşesine yerleşmiş. kürtajlardan sonra düzen bozuluyor. ben de bundan şüphelendim acaba yumurtam çatlamıyor mu diye ? çünkü önceden düzenli olarak her yumurta çatlama döneminde hafif kanama olurdu. kürtajlardan sonra 3-4 ay bu olmuyor. ama adetlerim zamanında geliyor. hiç yumurta takibi yaptırmadım. inşallah bi sorun yoktur.

benim 2 kürtajım var canım, kan pıhtılaşması çıktı bende. ilkinin kalbi durdu, ama 2. dış gebelik ti. rahmin köşesine yerleşmiş. kürtajlardan sonra düzen bozuluyor. ben de bundan şüphelendim acaba yumurtam çatlamıyor mu diye ? çünkü önceden düzenli olarak her yumurta çatlama döneminde hafif kanama olurdu. kürtajlardan sonra 3-4 ay bu olmuyor. ama adetlerim zamanında geliyor. hiç yumurta takibi yaptırmadım. inşallah bi sorun yoktur.
Cnm Allah yardimcin olsun herkesin derdi farkli...Zor gunler gecirmissn ...Bende hamile kalamiyorm.Rabbim aratmadan nasip etsn

Cnm 1,5 yildr istiyirz bir kere kimyasal gebelik oldu baskada yoj..Baslarda hicbisey yok dediler testler normal yumurta catliyor kist falan yoj...Tam bi sene doldugunda tekrara gittim hoop cikolata kisti ve yumurtan catlamiyi dediler...
işte ben de bundan korkuyorum canım. çünkü infertilite başımıza her an gelebilir. çok duyuyorum ilk çocuğum hemen oldu 2. olmuyor diye. İnşallah şifa bulursun en kısa zamanda

işte ben de bundan korkuyorum canım. çünkü infertilite başımıza her an gelebilir. çok duyuyorum ilk çocuğum hemen oldu 2. olmuyor diye. İnşallah şifa bulursun en kısa zamanda
Ahh simdiki aklim olsa 14 ay korunurmuydum en basinda zaten bi tane bi olsun..Ahdim var hic ama hic korunmayacm isterse 4 tane olsun yine korunmam :)

Ahh simdiki aklim olsa 14 ay korunurmuydum en basinda zaten bi tane bi olsun..Ahdim var hic ama hic korunmayacm isterse 4 tane olsun yine korunmam :)
aynen canım bende sen gibi düşünüyorum. bizde tam 1 yıl korunduk, 1 tane olsun inşallah bende 6 ay sonra tekrar başlıcam denemelere 2. bebek için. 3 tane istiyorum nasip olursa :)

ayrıca kist oluştu mu sen nerden hükmettin hemen çatlamadığına :)

ha bi de benim doktorum kistlerime de cok sevindi. en azından yumurtan cok ve yumurtluyosun diye.
Evt kist olmustu d.kontrol hapu kullandim.Ayrica bende nirmakdede yumurta catlama sorunu var....Bu ay bendede kasik bel agrisi var burde krem gibi beyaz akinti... igneni ne zaman oldn

Evt kist olmustu d.kontrol hapu kullandim.Ayrica bende nirmakdede yumurta catlama sorunu var....Bu ay bendede kasik bel agrisi var burde krem gibi beyaz akinti... igneni ne zaman oldn

Slm bayanlar benim de iğneyle rağmen yumurtam çaçatlamadi ikinci iğne demişsiniz merak ettim bu ikinci iğne ne zaman vuruluyor bir hafta oldu benim çatlama iğnesi olali

Slm bayanlar benim de iğneyle rağmen yumurtam çaçatlamadi ikinci iğne demişsiniz merak ettim bu ikinci iğne ne zaman vuruluyor bir hafta oldu benim çatlama iğnesi olali
Cnm benim igneden 2 gun sonra progesterona bakildi dusuk cikti sonra 3. Gun ikinci igne vuruldu bu ay hicbise yapmadan progesteron yuksrkti catlama vardi ama gebelik yine yok...Asilamaya geciyorm

Cnm benim igneden 2 gun sonra progesterona bakildi dusuk cikti sonra 3. Gun ikinci igne vuruldu bu ay hicbise yapmadan progesteron yuksrkti catlama vardi ama gebelik yine yok...Asilamaya geciyorm

Catlamayan yumurtayı ikinci iğne ile catlatiyorlar yani ben yanlış anlamadım dimi canım ben çok korkuyorum ya hiç çatlamazsa diye

artık bilmiyorum yediklerimizde ne varsa bu hale geliyoruz korkmaya başladım.zaten çocuk işteyen kadınlar olarak 20-30 yaş aralığındayız ortalama hiç sorunu olmayan kadının bile hemen çocuğu olmuyor.

X