• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğnenin 10.günü erken gebelik testi pozitif iğne etkisi midir?

eebruli06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
713
1.333
43
kızlar ovitrellenin 10.günü erken gebelik testim böyle sizce gebelik var mı iğne etkisi midir?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-22 at 09.33.21.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-22 at 09.33.21.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 69
Bende tam 10. Gün silik çizgiyi gördüm, hemen kan verdim çok düşük ve yeniydi,değer sağlıklı arttti çok şükür bebeğim doğdu 10 aydik oldu bile. Umarım sizin de herşey gönlünüzce olsun 🤗

Bende tam 10. Gün silik çizgiyi gördüm, hemen kan verdim çok düşük ve yeniydi,değer sağlıklı arttti çok şükür bebeğim doğdu 10 aydik oldu bile. Umarım sizin de herşey gönlünüzce olsun 🤗
Kızlar umut oldunuz cevabınız için çok teşekkür ederim ama bu testten yaklaşık 8 saat sonra kaset test yaptım o negatif çıktı

Bi test sabah testi de değildi birikmiş idrar da değildi tuvalete gidip 15 dk sonra tekrar girip yaptım bu testi

Bence direk kan verin, en garantisi sizi anlıyorum şimdi vakitte geçiremezsiniz.Umarım sonu güzel olur🤲

Bence direk kan verin, en garantisi sizi anlıyorum şimdi vakitte geçiremezsiniz.Umarım sonu güzel olur🤲
Yemin ederim kafamda sürekli bu vakit geçmiyor iğne etkisidir diyor bi yanım kan vermeye korkuyorum 2 gün sonra atmazsa diye

Yemin ederim kafamda sürekli bu vakit geçmiyor iğne etkisidir diyor bi yanım kan vermeye korkuyorum 2 gün sonra atmazsa diye
Ben doktoruma testi atıp iğne etkisi olabilir mi dediğim de kaç gün oldu diye sormuştu, 10 gün dediğim de hemen gidip kan ver demişti. O yüzden diyorum 17lerde çıkmıştı düşünün aşırı düşüktü. Ve negatifi görmeye öyle alışmıştım ki inanamadım..

Ben doktoruma testi atıp iğne etkisi olabilir mi dediğim de kaç gün oldu diye sormuştu, 10 gün dediğim de hemen gidip kan ver demişti. O yüzden diyorum 17lerde çıkmıştı düşünün aşırı düşüktü. Ve negatifi görmeye öyle alışmıştım ki inanamadım..
Benim ki erken test ama sizinki erken miydi kaset miydi

Benim normal kaset testtim de öyleydi bu sabah kendimi mi kandırıyorum galiba dedim
Dediğim gibi cesaretinizi toplayıp kan verin. Öğrenin bekleyip stres olacağınıza

Ben çok merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Doktora randevu almadan hastaneye gitmeden görüşülebiliyor mu ? Çünkü herkes doktorumu aradım yada doktora sordum diyor anlayamadım. Devlet hastanesi mi özele mi gidiyorsunuz ?

Ben çok merak ettiğim bir şey sormak istiyorum. Doktora randevu almadan hastaneye gitmeden görüşülebiliyor mu ? Çünkü herkes doktorumu aradım yada doktora sordum diyor anlayamadım. Devlet hastanesi mi özele mi gidiyorsunuz ?
Benim özel canım istediğim zaman arıyorum

Özel kliniğe gidiyordum. Devlet hastanesin de mümkün mü bilmiyorum

kızlar ovitrellenin 10.günü erken gebelik testim böyle sizce gebelik var mı iğne etkisi midir?
Merhaba,sizde hamilelik çıktimi?benimde ignemin 11ci günü, dün kaset test yapdim çok silik çizgi gorundu,ama bu sabah yaptim test belirgin şekilde çift çizgi

Eklentiler

• IMG_20220415_095456.jpg
    IMG_20220415_095456.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 29
Back