- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Şu kadarcık bölge 45-50 dk. sürüyorsa ben ömür boyu giderim herhalde.
Ama doğru bir uzman ile çalışılıyorsa bu aldığı kılların çoğu tekrar çıkmaz ve bu sürede gittikçe azalır.Benim böyle olsa iyi.Ağda cımcız derken sakal oldu ve siyahlar. Ve iki saate yakın sürüyor çünki ben zaten cımbızla alıyordum hergün. 2.3 ay bekletemiyorum ki yüz bu netice de. Kabuklar geçtikten sonra 20 25 gün ara ile gidiyorum.Ama sizin farklı benim gibi değil hiç alınmamışsa yada uzun süre alınmamış ise iki turda çoğu bitmiş olmalı.
Siz iyisiniz ve hiç bir işlem yoksa bu alınanların çoğu çıkmaması gerekir doğru çalışılmış ise. Hepimiz kurtulalım bunlardan en kısa sürede inşallah.Ben kabuklar geçene kadar pudra kullanıyorumki kendi kendine ufalıp geçsin diye. Krem kabuk var iken yumuşatıp yerinde kalmasına engel olabilir.Ben kabuklar geçtikten sonra medikosol kullanıyorum. Hayırlısı ile bu günlerde geçecek.Eki Görüntüle 1908247 Bugun 3 gun oldu. 3 gun boyunca sadece pudra kullandım ve bugun ilk kez dusa girdim. Kabuklar oluştu bile. Duştan çıktıktan sonra madecassol sürdüm.
Şuan bu durumda;
Ben taksimde ayten hanima yaptirdim internetten numarasini bulabilirsinMerhaba @misspoet bende yaptırmak için iyi bir yer arıyorum. Sen nerede yaptırdın?
Bende hic bir yereme uygulamadim hicbir islem bugun bi yerden randevu almaya gittim. favori kısmim sizinkine yakın tuy incelikleri ama daha fazla orayi dusunuyorum . Ama ben denemek için cenemde 6 kalin tuy var orayi ve etrafindaki sarı tuyleri yapacak ilk kadin sordum ne almam lazim gelirken hametan krem al dddi dedim peki ya madecesol dedi gerek yok o lekeler icin kullaniliyor dedi. Peki pudra dedim o ona da gerek yok dedi. Baskalri yemi igneli yapinca krem kullnmayin diyor birde ne yapim hametan mi kullncam kadinin dddigi gibiEki Görüntüle 1908247 Bugun 3 gun oldu. 3 gun boyunca sadece pudra kullandım ve bugun ilk kez dusa girdim. Kabuklar oluştu bile. Duştan çıktıktan sonra madecassol sürdüm.
Şuan bu durumda;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?