• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İğneliye başladım -03.11.2016-

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
IMG_1916.JPG
Merhaba bayanlar. Aylarca burdaki yorumları didik didik ettikten sonra, gitsem mi hiç ellemesem mi diye sürüp giden korkulardan sonra bugün itibariyle iğneliye başladım.
Dün gece korkudan uyuyamadım acisi umrumda değil fakat iz kalirsa cildim yanarsa diye düşünmekten.
Neyse dedim ben bu kıllardan kurtulucam başka çarem yok.
Gittim favori bölgeme çalıştık. 45-50 dk sürdü. 1 ay sonraya randevu aldım.
Bayan çok problemli bir cildimin olmadığını yaza kadar biteceğini söyledi. Sadece kumral/sarı tüylerim çok fazlaymış bunları alırken zorlanıyorum dedi. Şimdilik seyrelttik sadece. Çok yoğun çalışmadık.
Bir kırmızılık var favori bölgemde. Kabuk falan oluşacak mı kaç günde dökülecek buraya yazacağım.

Ama doğru bir uzman ile çalışılıyorsa bu aldığı kılların çoğu tekrar çıkmaz ve bu sürede gittikçe azalır.Benim böyle olsa iyi.Ağda cımcız derken sakal oldu ve siyahlar. Ve iki saate yakın sürüyor çünki ben zaten cımbızla alıyordum hergün. 2.3 ay bekletemiyorum ki yüz bu netice de. Kabuklar geçtikten sonra 20 25 gün ara ile gidiyorum.Ama sizin farklı benim gibi değil hiç alınmamışsa yada uzun süre alınmamış ise iki turda çoğu bitmiş olmalı.

Ama doğru bir uzman ile çalışılıyorsa bu aldığı kılların çoğu tekrar çıkmaz ve bu sürede gittikçe azalır.Benim böyle olsa iyi.Ağda cımcız derken sakal oldu ve siyahlar. Ve iki saate yakın sürüyor çünki ben zaten cımbızla alıyordum hergün. 2.3 ay bekletemiyorum ki yüz bu netice de. Kabuklar geçtikten sonra 20 25 gün ara ile gidiyorum.Ama sizin farklı benim gibi değil hiç alınmamışsa yada uzun süre alınmamış ise iki turda çoğu bitmiş olmalı.

İnsallah biter ya
Ben hicbir islem uygulamadim ne agda ne cimbiz. Bakalim....
Bu yaptigi yerlerden tuy cikmazsa iyi zaten

IMG_2086.JPG
Bugun 3 gun oldu. 3 gun boyunca sadece pudra kullandım ve bugun ilk kez dusa girdim. Kabuklar oluştu bile. Duştan çıktıktan sonra madecassol sürdüm.
Şuan bu durumda;

Eki Görüntüle 1908247 Bugun 3 gun oldu. 3 gun boyunca sadece pudra kullandım ve bugun ilk kez dusa girdim. Kabuklar oluştu bile. Duştan çıktıktan sonra madecassol sürdüm.
Şuan bu durumda;
Siz iyisiniz ve hiç bir işlem yoksa bu alınanların çoğu çıkmaması gerekir doğru çalışılmış ise. Hepimiz kurtulalım bunlardan en kısa sürede inşallah.Ben kabuklar geçene kadar pudra kullanıyorumki kendi kendine ufalıp geçsin diye. Krem kabuk var iken yumuşatıp yerinde kalmasına engel olabilir.Ben kabuklar geçtikten sonra medikosol kullanıyorum. Hayırlısı ile bu günlerde geçecek.

IMG_2444.JPG
Kabuklar tamamen dokuldu 7.gunde
Bugun tam 8 gun oldu. Gozumun altinda ufak bir kizariklik var ama nokta seklinde degil yaygin boyle. Onun disinda herhangi bir iz yok beni rahatsiz eden.
Bu alinan tuyler geri cikmazsa zaten daha bisey istemem :D

Benimki inanılmaz yara oluyor ama benim cildim problemli kızarıyor yara oluyor sivilce oluyor falan :( ama etkili bir yontem

Sadece 1 kez gitmeme ragmen azalma var arkadaslar
Faulde hic iz kalmadi fakat derimin ince oldugu yerlerde bir kac tane igne izi oldugunu fark ettim

Kizlar suan yaptiramiyorum cunku birden sivilcelendi yuzum (igneli epilasyon ile alakasi yok) vize haftamdi stresten kaynakli ve 2-3 aydir sivilcelerle ugrasiyorum. Kullandigim kremlerden dolayi yuzum hassaslasti bu yuzden biraktim. Bu yaz da tuylu gezicez galiba :D

Merhaba bende igneliye baslicam zeynep hanimdan randevu almistim sonra heryerde ayten hanimi duymaya basladim ustune bide burayi gorunce ayten hanimlada mi bir gorussem fikrim iyice artti cunku durum cok iyi gorunuyor konu sahibinin Masallah... tabi birakmissiniz ve uzerindende gecmis konunun ama acaba devam ettiniz mi sonradan yada ayten hanima gidip tuylerinden kurtulan var mi

Eki Görüntüle 1908247 Bugun 3 gun oldu. 3 gun boyunca sadece pudra kullandım ve bugun ilk kez dusa girdim. Kabuklar oluştu bile. Duştan çıktıktan sonra madecassol sürdüm.
Şuan bu durumda;
Bende hic bir yereme uygulamadim hicbir islem bugun bi yerden randevu almaya gittim. favori kısmim sizinkine yakın tuy incelikleri ama daha fazla orayi dusunuyorum . Ama ben denemek için cenemde 6 kalin tuy var orayi ve etrafindaki sarı tuyleri yapacak ilk kadin sordum ne almam lazim gelirken hametan krem al dddi dedim peki ya madecesol dedi gerek yok o lekeler icin kullaniliyor dedi. Peki pudra dedim o ona da gerek yok dedi. Baskalri yemi igneli yapinca krem kullnmayin diyor birde ne yapim hametan mi kullncam kadinin dddigi gibi

Back