Canım, bu lazer yapan elemanların lazer hakkında çok bilgileri yok inan. bu makineleri kullanmak da o kadar zor değil, ütü yapmaktan bile kolaydır. bu elemanların en iyi yaptıkları şey bol keseden atmak. benim gittiğim yerdeki kadın ilk gittiğimde benim atış yaptığım yerden bi daha tüy çıkmaz demişti. 12. seansımı yaptırdım daha hala çıkıyorlar ve her gittiğimde o sözünü hatırlatırım kem küm eder beni genital hariç komple 150'ye yapar. her nereye gidersen, öyle astronomik rakam isteyenlere de ki, bu parayı veririm ama tüylerin bittikten sonra de bakalım, nasıl kıvırıyorlar. aslında öyle yapmak lazım. milletin bilgisizliğinden yararlanarak ilk başta insafsızca yoluyorlar insanı, daha sonra da ağda parasına yapıyorlar. bizler de aman kurtulalım şu illet şeylerden deyip saf saf veriyoruz o kadar parayı. iğneli yaptıracaksan kapalı bölgene deneme amaçlı yaptır, sorun çıkmazsa yaptırırsın. ben iki ayrı yerde deneme amaçlı yaptırdım, yapılan yerler çok kötü oldu yeni yeni izler kayboldu. insanın canı yanıyor ama cildim o kadar hassas olmasa acısına filan bakmam yaptırırım ama izden lekeden korkuyorum. moralimi bozmaya yetecek kadar lekelerim var zaten.