• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Mi,Quanta IPL Mi? Bilgisi Olanlar Yardım Lütfen...

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Kızlar dün kavitasyona gittiğim güzellik merkezinde epilasyon fiyatlarını sormak istedim.Benim en büyük kabusum kollarımdaki tüyler.Arkadaşım eczanede çalışıyor,hemen yanlarında bir tıp merkezinde iğneli epilasyon yaptırdı,kesin çözümmüş.Benide götürmek istedi ama benim canım çok tatlı,önce gitsin de ona göre bakarım dedim :)) Aşırı derecede acıdığını söyledi.Sen gidersen mutlaka uyuşturup öyle git dedi ama iyice korktum.

Bir diğer arkadaşta anlık acıdığını ama onun dediği kadarda olmadığını söyledi.Ki eczanedeki arkadaşım çok uzun zamandır epilasyon aletiyle alıyordu tüylerini ve çokta fazla kalmamıştı artık.Diğeride hiç kökten almamış,jiletle tüylerini alan biri.Kafam karıştı,ikiside farklı şeyler söylüyor.

Neyse dün kadına iğneli epilasyon fiyatını sordum,"neden iğneli?" dedi.Şaşırdım.Madem kesin çözüm,nedeni mi var diye.Neresi için düşünüyorsun dedi,yüzüm sanıyor,yüze bakıyor.Yok dedim,kollarım için.Tabii kolları görünce kadının ağzı açık kaldı.Senin bunun için hem bütçen iyi,hemde canın pek galiba dedi :)) Yok dedim tam tersi :))

Anlattım arkadaşımı,çok kızdı.Hem eczanede çalışıyor,hemde yanlış yönlendiriyor seni.İğneli epilasyon her cilt tipinde fayda sağlayacak değil dedi.Sonra koluma baktı,üstlerde az ve daha açık renk olan yerleri gösterip mesela bu kısmı iğneli görmez dedi.

Lazerde hangisini kullanıyorsunuz dedim.En son çıkan cihazları kullanıyoruz zaten biz dedi.Quanta sanırım,IPL... İkisi farklı mı aynı mı anlamadım.

Sana da tüm vücut 1350'ye yapalım dedi.

Kavitasyondaykende kızla bu muhabbete devam ettik.Eğer tüm kolu 10 dk*2=20 dk'da bitiriyorsak,bu sürede iğnelide 1 kolun sadece (küçük bir alan göstererek) bu kadarını yapabiliriz.Ve üstüne birde acısı dedi.

Siz olsanız ne yapardınız,bilgisi olanlar fikir verebilir mi?

O kadın saçmalamış diyemiyeceğim, senin bu konudaki bilgisizliğinden yararlanarak seni uyduruk cihazına abone yapmaya çalışmış. IPL lazer cihazı bile değilmiş, biiiir. forumda bu cihazdan hiç sonuç alamayan kişiler var o kadar para verip de, ikiiii. Kesinlikle paket program alma, üüüç. epilasyonda en etkili yöntem iğnelidir, dööört. lazer cihazlarını pazarlayan kimseler bile lazer kalıcı olrak değil uzun süreli çözümdür yazıyorlar, araştır istersen. açık renk tüyleri görmeyen lazer dir, beeeş. iğnelide tüyün rengi sorun değildir, altııı. sana tavsiyem; sen oraya iğneli de yaptırma bence. yalan söyleyerek seni yolmaya çalışan birinin yaptığı iğneliden de hayır gelmez. akımı düşük verir, yavaş çalışır; git gel konya altı saat...

Ha bu arada markası ne olursa olsun hiçbir yere lazer için 1000 lira filan verme. ne yapıyorlar da o kadar para vereceksin. yarım saatlik bi işleme o kadar para verilir mi? ennn fazla 250. işlerine gelirse. gelmiyorsa, eyvallah bile demeden çık git.

Bilgi için sağol resigned;

Ben ısrarla tekrar etmeme rağmen iğneli epilasyonun kesin çözüm olduğunu bildiğimi,o da ısrarla eczanede çalışan arkadaşıma kızdı yanlış yönlendirmiş falan diyerek.Şimdi emin de olamıyorum arkadaşımdan,çünkü biraz kafası dalgındır,şunu yaptıracağım derim,iyiymiş der,memnun kalmadığımı söylesem niye yaptırdın ki,şu daha iyiydi der mesela.O yüzden de pek emin konuşamadım tabii devamında.Az daha otursaydım hemen kayıt yaptıracaktı kadın,ailemle de bir görüşeyim diyerek çıktım :))

İğneliden de çok korkuyorum yaa,arkadaşım bi yandan,o kadının öyle canın kıymetli değil galiba gibi söylemeleri bi yandan,iyice korkuttular beni...

Canım, bu lazer yapan elemanların lazer hakkında çok bilgileri yok inan. bu makineleri kullanmak da o kadar zor değil, ütü yapmaktan bile kolaydır. bu elemanların en iyi yaptıkları şey bol keseden atmak. benim gittiğim yerdeki kadın ilk gittiğimde benim atış yaptığım yerden bi daha tüy çıkmaz demişti. 12. seansımı yaptırdım daha hala çıkıyorlar ve her gittiğimde o sözünü hatırlatırım kem küm eder beni genital hariç komple 150'ye yapar. her nereye gidersen, öyle astronomik rakam isteyenlere de ki, bu parayı veririm ama tüylerin bittikten sonra de bakalım, nasıl kıvırıyorlar. aslında öyle yapmak lazım. milletin bilgisizliğinden yararlanarak ilk başta insafsızca yoluyorlar insanı, daha sonra da ağda parasına yapıyorlar. bizler de aman kurtulalım şu illet şeylerden deyip saf saf veriyoruz o kadar parayı. iğneli yaptıracaksan kapalı bölgene deneme amaçlı yaptır, sorun çıkmazsa yaptırırsın. ben iki ayrı yerde deneme amaçlı yaptırdım, yapılan yerler çok kötü oldu yeni yeni izler kayboldu. insanın canı yanıyor ama cildim o kadar hassas olmasa acısına filan bakmam yaptırırım ama izden lekeden korkuyorum. moralimi bozmaya yetecek kadar lekelerim var zaten.

Canım, bu lazer yapan elemanların lazer hakkında çok bilgileri yok inan. bu makineleri kullanmak da o kadar zor değil, ütü yapmaktan bile kolaydır. bu elemanların en iyi yaptıkları şey bol keseden atmak. benim gittiğim yerdeki kadın ilk gittiğimde benim atış yaptığım yerden bi daha tüy çıkmaz demişti. 12. seansımı yaptırdım daha hala çıkıyorlar ve her gittiğimde o sözünü hatırlatırım kem küm eder beni genital hariç komple 150'ye yapar. her nereye gidersen, öyle astronomik rakam isteyenlere de ki, bu parayı veririm ama tüylerin bittikten sonra de bakalım, nasıl kıvırıyorlar. aslında öyle yapmak lazım. milletin bilgisizliğinden yararlanarak ilk başta insafsızca yoluyorlar insanı, daha sonra da ağda parasına yapıyorlar. bizler de aman kurtulalım şu illet şeylerden deyip saf saf veriyoruz o kadar parayı. iğneli yaptıracaksan kapalı bölgene deneme amaçlı yaptır, sorun çıkmazsa yaptırırsın. ben iki ayrı yerde deneme amaçlı yaptırdım, yapılan yerler çok kötü oldu yeni yeni izler kayboldu. insanın canı yanıyor ama cildim o kadar hassas olmasa acısına filan bakmam yaptırırım ama izden lekeden korkuyorum. moralimi bozmaya yetecek kadar lekelerim var zaten.

Sizin cevabınızdan sonra hiç arayıp sormadım bile daha.Allahtan kavitasyonum bitmişti de bir daha gittiğimde ısrar etmelerine de gerek kalmadı...

Şimdi lazer mi yaptırıyorsunuz siz?

Evet, ben lazer yaptırıyorum. şimdiye kadar 12 seans yaptırdım koltuk altı hariç diğer yerlerde sonuç alamadım. yüzüm eskisinden daha kötü oldu. yüzüme daha yaptırmayacağım artık biodere başlayacağım. göğüs bölgesi de bi azalıyor bi çoğalıyor nasıl iş anlamadım gitti. ama lazerin uygulaması çok basit yarım saatte bitiyor. ama sana tavsiyem cilt toleransın iyiyse iğneli yaptırman. iğnelide yayılma filan olmuyormuş. lazer kadar pahalı da olmaz. işini iyi yapan birini bulursan 1 yılda da kurtulursun sanırım. iğneli bölümüne bi bak, yaşadığın yerde vardır belki iyi bi yer.
canım peki sen kavitasyon yaptırmışsın sonuçları nasıl? konu dışı olacak ama.. istersen deneyimini ilgili bölüme konu açarak paylaşabilirsin, yaptıracak olanlara bi fikir vermiş olursun.

Son düzenleme:
Back