iğneli mi lazer mi dersenizz....

petite35

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
96
29
288
Merhaba,

lazere baslamıstım bir arkadasımın tavsiyesi üzerine , o nişantaşındaki epiderm'e gitmişti, saglık ve estetik konusunda hep tavsiye üzerine hareket etmeyi hep tercih ettiği için bende oraya gittim ancak hiç memnun kalmadım, 7-8 seans gittim evet tüylerim cok inceldi ancak bundan sonrasını makinalarımız görmez deyip beni sepetlediler

sonrasında iğneliye basladım, hala suruyor ve 2007 'den beri sadece koltuk altı bolgemle ugrasıyorum ( lazer süreci dahil) ve hala bitmedi , cok azalsa da hala var.

bu arada iğneli epilasyon için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? istanbula yeni geldiğim için iyi bir yere baslamak istiyorum

bu arada koltuk altımı bitirdikten sonra diğer bölgeler için yaptırmayı düşünmüyorum, eski usule devam ( sir adga)

iğneli için tavsiyeleriniz için şimdiden teşkkürler

RİSALEBAL nickli kullanıcı umarım bu yazdıklarınızı okumuşturbu klinikle ilgili olumsuz görüş yazdığım için inanılmaz tepki göstermişti hatta çalışanlardan biri olabileceği bile akla geliyor:)
iğneli epilasyon bu işte altın standarttır! yani iyi bir uygulamacının elinde en iyi yöntemdir,alex tecrubeme dayanarak malesef alexin sonunda pek çok hasta bu sorunu yaşıyor yani incelmiş açık renkli uzun tüyler,onedenledirki tecrubeler yazılan makalelerden daha önemli ve onedenledirki iğneli dışında ilk tercihim güçlü nd/yag lazer...

İğneli epilasyon uygulamasının, iyi bir uygulayıcı ile en iyi yöntem olduğunu bir doktordan duymak ne büyük mutluluk. Teşekkürler.

ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum fakat rahime zararı olur diye duydum. acaba bilgisi olan var mı kızlarmirmirmirmir

Son düzenleme:
ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum fakat rahime zararı olur diye duydum. acaba bilgisi olan var mı kızlar

ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum fakat rahime zararı olur diye duydum. acaba bilgisi olan var mı kızlar
lazer epilasyonda kullanılan ışık partikül dolayısı ile radyasyon içermez ayrıca bu ışığın cilt altında ılaşabileceği derinlik 1cm civarında bahsettiğiniz organ ve organeller ise çok daha derinde yer almakta,lazer 1960 yılından bu güne kullanılan bir teknoloji ve bahsettiğiniz tarzda sonuçlara rastlanmadı bu anlamda güvenle yaptırabilirsiniz,şunuda ilave edeyim bir çok hastam lazer işlemi yapılırken seans arasında hamile kaldı ve işleme hamilelik sonrası devam edildi

gül abbasoğlunu tavsiye edebilirim size googleden bulabilirsiniz bilgilerini ismini yazınca çıkıyor çok memnunum iğnelide denemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…