İğneli Epilasyon İğneli kaş epilasyonu

Minyon elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
41
21
88
26
Ben kaşlarimi hep kuafore aldirmaktan biktim acaba kaşima ve kaşimin ortasina iğneli epilasyon nerde yaptirabilirim bir daha çikmamasi için tavsiye edebileceğiniz yerler varmi

Yaptırdınız mı bilmiyorum ama eğer yaptırmadıysanız yaptırmayın bence pişman olursunuz çünkü alan insan nasıl alacak, belki ilerde başka kaş şekli yapmak istiyceksiniz vs geri dönüşü olmayan bi işlem, ve de iğneli epilasyoncular güzellik uzmanı değil sonuçta her ne kadar güzellik uzmanıyız deselerde, kuaförler bile mahvedebiliyor insanın kaşlarını iğneli epilasyoncuları siz düşünün.

Ben yaptırmadım ama düşünüyorum.
Aşırı derecede üşengeç bir insanım bu konularda, kuaföre ömrümde toplasan üç-beş kere gitmişimdir o da saç kesimleri için, kaşımı daha hiç aldırmadım bugüne kadar gerek de duymadım açıkçası.
Ama iğneli düşünüyorum herhangi bir şekil vermesi gerekmiyor etraftaki tüylerini toplasın yeter benim için.
Bence siz de bu tarz bir düşünce içinde iseniz yaptırın.
Ha ama kaşlarını aşırı derecede inceltenler var, bak evet bu doğru olmayabilir işte. Sonrası için pişmanlık ...

Ben kaşlarımi igneliyle aldırdım yıllar oldu şekli aynı duruyor. Ha memnun muyum şekli güzel ama daha kalın olsa daha çok severdim. Her an müdahale edebileceğiniz bir yere gidin. Aynayı elinize alıp sık sık kontrol edin işlem anında. Bu şekilde istediğinz kaş şekline sahip olabilirsiniz. Ben öyle yapmadım istediğimden daha ince oldu ama cımbızla işim kalmadı en azından. Yeni çıkarken sadece ucunu gösteren siyah siyah nokta gibi duran kaşlara uğraşmıyorum artık öyle bı derdim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…