İğneli Epilasyon İğneli EpilasyonSonrası Beyaz Beyaz çukur şeklinde lekeler

ltb_gs

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
39
2
18
merhaba kaderdaş arkadaşlarım....ah ah diyorum ..Ben ankaradayım meryem abla, eda abla, sevda abla üçünede gittim. kimseyı iyilemek kötülemek değil niyetim. Eda ablada kollarıma epilasyon yaptırdım sağ kol dirseğe kadar 2 saat sol kol dirseğe kadar 3 saat çalıştı.sonunda sağ kolda özellikle kabuklar düşünce beyaz lekeler oluştu.eda abla geçiceğini söyledi. başka iğneli epilasyoncuya(x) gittim derimin üst tabakayı yaktığını acilen dermapen(190 tl) yapılması gerektiğini söyledi. Özkaya tıp merkezindeki dermotolag da bu gıbı vakalara radyofrekans la mudahale etmemiz gerekıyor dedi. Dediklerine göre üst tabakayı yaktıgı için yenı tüy çıktıgında gözenek bulamayıp iltihap şeklinde sivilce oluşabılırmiş(yani batık gibi) ki şu an sağ kolumda bi tane cıktı içindede kıl var. Tüylü olmak ne zormuş ya bi insana beddua etmek istiyosanız her tarafında tüy çıksın de yeter. hem maddi hem manevi biter.
Eda ablayıda sımdı aradım "Seninle ara verelim için rahat etmesi açısından" diyo. Artık iğneli epilasyondanda sıkıldım koluma lazer gıtsem permatık kullanmam gerektıgı ıcın ya dedım fayda etmesse sakal gıbı cıkar dedım kollarım ve bu yola baş vurdum. Şu an çaresizim ne yapmam gerektıgını amacım sadece kollarımda rahatsız eden tüylerden kurtulmaktı ama şimdi beyaz lekelerım var.Güneşe çıksam o beyaz lekeler daha cok ortaya cıkarmış. Ne yapıcamı bılemedım önerisi olan var mı arkadaşlar.
Artık yoruldum da epilasyondan randevu alıyosun ısrarla (yoğun oldukları için) Maddi manevi bitiriyo epilasyon acısı da ayrı bi dert....

Eda ablaya gıdenler bılır bu sekılde notlara yazar hangı tarıhte nereyı ne kadar süre çalıştığını.
Ve de kolumun fotoğrafları var fakat resımde pek bellı degıl sanırım cozunurlukle alakalı daha net fotograf cekıp yukluycem.

canım resimlerde çok belli değil.
fotoyu bekliyorum bende,
sen deyince bende korkmaya başladım :44:

canım resimlerde çok belli değil.
fotoyu bekliyorum bende,
sen deyince bende korkmaya başladım :44:
Selam canım cildiyeciye gittim dün doktor dediki "Tabıkı yanıcak iğneli epilasyon sonucunda" diye cevap aldım cevapda ilginç.
(Atatürk araştırma Hastanesi Tedaş polikinliğinde Cildiyeci)
Kollarına iğneli epilasyon yaptıran baska ınsanlara bakıyorum hıc bellı bıle degıl.
Bence benimki yandı ve boylede kalıcak.
Doktor bide diyokı geçer zamanla. Bende dedimki 3 ay oldu hatta daha fazla hemen gecmez diye cevap verdi.
Şimdi yaz geldi güneşten korumam lazım nasıl koruycam oda ayrı bır sorun.
Örneğin 25 ocak sol kol çalıştı eda abla 3 saat.Şimdi yine çıkmış.(Tabi hepsi değil ama çıkanları görüncede yaptırmışken yaptırıyım diyorsun)
İğneli epilasyon hem maddiyet hem zaman hem acıya dayanma hepsi beraber.
Ne zormuş tüylü olmak ya
Dirim Ankarada mısın sende.
Işıkta tam bellı oluyo istersen bir gun görüşelim sen daha iyi karar verırsın telefonla cektıgım ıcın en ınce ayrıntısını gostermıyor.

Aslında ikinci fotoda belli oluyor beyazlıklar var ya onlar işte.

ben kepek için gittim.ilk ve sondu zaten.

Arkadaşlar yıne ayrı bır fotograf .bu lekelr gecmez ya gordukce sınırlenıyorum eda ablaya !!!

seni üzmek istemem ama son resimlerde çok kötü duruyor.
başka bir doktora gitmedin mi hiç?
yerinde olsam üniversite hastanesinde bir hocaya giderdim.

seni üzmek istemem ama son resimlerde çok kötü duruyor.
başka bir doktora gitmedin mi hiç?
yerinde olsam üniversite hastanesinde bir hocaya giderdim.
Aynen canım ya gıtmem nasılcunku kotu durum eda ablada hala gecıcek dıyo Aman ya bı tuyden kurtulmak ıstıyosun baska dertler işte :/

aynı sorun benim bacaklarımda olmuştu. etek giydiğimde insanlar yazık ya, hasta herhalde diye konuşurlardı arkamdan. iğneli epilasyon sonrası kalın kırmızı kabul olurdu. çok sonra kabuklar geçerdi. izleri kalırdı. bende iğneli epilasyonu bıraktım. devamında İZLERİN HEPSİ GEÇTİ. ancak bende neredeyse 2 yıl sürdü iyileşme süreci. hiç bir krem sürmediğimden belki bu kadarda sürmüş olabilir.

eminim cilt kendini yeniledikçe düzelecek seninde. düzenli kese yap, hücre yenileyici yağ, ilaç, krem sür. faydasını göreceksin. bronzlaşmakta biraz iyi oluyor.

Teşekkürler Arkadaşlar inşallah geçer :/

merhaba canım,
öncelikle çok geçmiş olsun.umarım bi çaresi bulubur.ben de kol yaptırdım son gittiğimde.ben istanbulda cemile hanıma yaptırıyorum.mayısın sonunda yaptırdım ama yavaş yavaş geçiyor..inşallah senin de geçer bir an evvel benim de bacaklarım 1 ayda döküldü..kokrmuştum geçmicek diye
aynen dediğin gibi çok sabır isteyen bi şey bu iğneli olayı..

o beyaz lekeler bende de oldu hep ama hiç takmadım kafama geçti gitti :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…