merhaba kaderdaş arkadaşlarım....ah ah diyorum ..Ben ankaradayım meryem abla, eda abla, sevda abla üçünede gittim. kimseyı iyilemek kötülemek değil niyetim. Eda ablada kollarıma epilasyon yaptırdım sağ kol dirseğe kadar 2 saat sol kol dirseğe kadar 3 saat çalıştı.sonunda sağ kolda özellikle kabuklar düşünce beyaz lekeler oluştu.eda abla geçiceğini söyledi. başka iğneli epilasyoncuya(x) gittim derimin üst tabakayı yaktığını acilen dermapen(190 tl) yapılması gerektiğini söyledi. Özkaya tıp merkezindeki dermotolag da bu gıbı vakalara radyofrekans la mudahale etmemiz gerekıyor dedi. Dediklerine göre üst tabakayı yaktıgı için yenı tüy çıktıgında gözenek bulamayıp iltihap şeklinde sivilce oluşabılırmiş(yani batık gibi) ki şu an sağ kolumda bi tane cıktı içindede kıl var. Tüylü olmak ne zormuş ya bi insana beddua etmek istiyosanız her tarafında tüy çıksın de yeter. hem maddi hem manevi biter.
Eda ablayıda sımdı aradım "Seninle ara verelim için rahat etmesi açısından" diyo. Artık iğneli epilasyondanda sıkıldım koluma lazer gıtsem permatık kullanmam gerektıgı ıcın ya dedım fayda etmesse sakal gıbı cıkar dedım kollarım ve bu yola baş vurdum. Şu an çaresizim ne yapmam gerektıgını amacım sadece kollarımda rahatsız eden tüylerden kurtulmaktı ama şimdi beyaz lekelerım var.Güneşe çıksam o beyaz lekeler daha cok ortaya cıkarmış. Ne yapıcamı bılemedım önerisi olan var mı arkadaşlar.
Artık yoruldum da epilasyondan randevu alıyosun ısrarla (yoğun oldukları için) Maddi manevi bitiriyo epilasyon acısı da ayrı bi dert....
Eda ablayıda sımdı aradım "Seninle ara verelim için rahat etmesi açısından" diyo. Artık iğneli epilasyondanda sıkıldım koluma lazer gıtsem permatık kullanmam gerektıgı ıcın ya dedım fayda etmesse sakal gıbı cıkar dedım kollarım ve bu yola baş vurdum. Şu an çaresizim ne yapmam gerektıgını amacım sadece kollarımda rahatsız eden tüylerden kurtulmaktı ama şimdi beyaz lekelerım var.Güneşe çıksam o beyaz lekeler daha cok ortaya cıkarmış. Ne yapıcamı bılemedım önerisi olan var mı arkadaşlar.
Artık yoruldum da epilasyondan randevu alıyosun ısrarla (yoğun oldukları için) Maddi manevi bitiriyo epilasyon acısı da ayrı bi dert....