İğneli Epilasyon iğneli epilasyondan sonra lekeler kaybolmadı

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.854
Puanlar
158
ben birçok kişiyle görüştüm o yüzden peşinen söylemek gerekirse her ten yapısı bir değil. ben karın bölgeme iğneli yaptırıp uygulamadan sonra verilen talimatlara uydum. fakat aradan altı ay geçmesine rağmen karnımı açtığımda biriniz görseniz, 'ne oldu alerji mi oldun?' diye muhakkak sorardınız. burada herkes uzmanlardan yerlerden acıdan bilmemne bahsediyor. hassas cildi olan ve iğneli yaptırmayı düşünen biri varsa en azından ben yandım o yanmasın diye uyarmak istedim. -yiğidi öldür hakkını yeme. tek seferde karnımdaki tüylerin yarısı tamamen yok oldu. fakat bu lekeler mi giden tüyler mi deseniz cevap veremem ki hangisi daha iyiydi-

canim kantaron yağı kullandin mi

ben birçok kişiyle görüştüm o yüzden peşinen söylemek gerekirse her ten yapısı bir değil. ben karın bölgeme iğneli yaptırıp uygulamadan sonra verilen talimatlara uydum. fakat aradan altı ay geçmesine rağmen karnımı açtığımda biriniz görseniz, 'ne oldu alerji mi oldun?' diye muhakkak sorardınız. burada herkes uzmanlardan yerlerden acıdan bilmemne bahsediyor. hassas cildi olan ve iğneli yaptırmayı düşünen biri varsa en azından ben yandım o yanmasın diye uyarmak istedim. -yiğidi öldür hakkını yeme. tek seferde karnımdaki tüylerin yarısı tamamen yok oldu. fakat bu lekeler mi giden tüyler mi deseniz cevap veremem ki hangisi daha iyiydi-
cildinizi yakmışlar 5 senede ancak hafifler uzman doktora muayene olun mümkünse birde tonik kullanın doktoun önereceği yanık kreminnden hariç ve saf alkol biraz hafifletiyor.

cildinizi yakmışlar 5 senede ancak hafifler uzman doktora muayene olun mümkünse birde tonik kullanın doktoun önereceği yanık kreminnden hariç ve saf alkol biraz hafifletiyor.
bende öyle düşünmüştüm ama ben oraya iki kez gittim kisinde de gelenlee gelenler. hepsi yıllar önce kendisi yaptıermuş şimdi kızını getirmiş vs yani anneden kıza sistemiyle yirmi küsür yıldır bu işi yapıyorlar. ve giden kimsede de böyle bir sorun duymadıjm hepsi mutlu mesut bahtiyar. yapan kişiye hala güveniyorum çünkü gelen bir daha bir daha ve bir daha geliyor. bence bu tamamen benimle alakaloı

BİLEMEM SİZİ GÖRMEDİĞİM İÇİN BEN 13 SENE YÜZÜME İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRDIM VE 13 SENE YAŞADIM BU DURUMU

HATTA EN SON GİTTİKLERİMDEN BİRİ ORTALAMA 30 SENEDİR BU İŞLELRLE UĞRAŞIYOR MERSİNDE İLK EPİLASYON SALONUNU AÇAN BİRİ ESKİ AHBABIMIZ GÖYA NERDEYSE AKRABA ONADA ÖYLE ANALI KIZLI GELENLER VARDI KİMİ DUDAK ÜSTÜM 4 SENE SÜRDÜ DEDİ KİMİ 5-6V SENEDİR YÜZÜ İÇİN GELİYORUZ DEDİ AMA BİR SENENİN SONUNDAKİ EMİN OLDUMKİ KADIN GELEN MÜŞTERİNİN BİLE BİLE CİLDİNİ YAKIYOR MAKSAT MÜŞTERİYİ SÖĞÜŞLEMEK

KENDİ GÖZLEMLERİM BÖYLE OLDUĞU İÇİN SİZİN BAŞINIZA GELENİNDE ÖYLE OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM GEÇMİŞ OLSUN

Back